top

altijd meedenkend en correct uitvoerend

Snel en op tijd!

Afspraak is dus afspraak, op tijd geholpen en nog snel klaar ook. Prima hoek om te wachten met WiFi tot beschikking. Kop koffie en of thee zelf mogen pakken. Dikke prima!

Prima service en ontvangst. Duurde iets langer dan gepland

Het wachten werd veraangenaamd door de koffie en wifiservice

Volgens afspraak perfect !

Ontvangst, reparatie en rekening alles ok.

Prima!

"s ochtends wegzetten, 's middags halen en geen enkel omkijken er naar. prima!

Snel plaats voor de update. Auto keurig afgeleverd

Alles is correct uitgevoerd

De apk was een probleem met de roetmeting maar is netjes opgelost

Gewoon goed

Zulke service is jammer genoeg bij vele vele anderen “niet meer van deze tijd.” Bij Mulder dus wel . Duidelijk eerlijk en betrouwbaar. Ik rij er graag 110 km voor om .

Toppers!

Kwaliteit/duidelijke afspraken

Geweldig goed bedrijf

Super goede service en deskundigheid. Je wordt goed op de hoogte gehouden over jou reparatie. Vriendelijk personeel.

Geweldig.

De auto voor een grote onderhoudsbeurt in de garage gebracht. Keurig gebeld werden we of er twee gladde banden vervangen konden worden. Netjes telefoon gekregen dat de auto weer klaar stond. Precies zoals het moet zijn.

Gewoon een super ervaring!

Ondanks voor een grote dealer, goed en persoonlijk geholpen. Lekker een ontspannend sfeer, goede hulp van de verkoper. Absoluut geen druk en goede advies / service. Zeker geen spijt van de auto en zeer zeker niet geen spijt om naar de Mulders Autogroep Tiel te zijn geweest.

Zeer Goed

goede service

goede service

prima uitgevoerd

apk keurig uitgevoerd

Als vanouds

Vlotte afspraak en uitstekend uitgevoerd

Super goed

Super goed

Snel geholpen bij calamiteit

Vriendelijk personeel, werkt oplossingsgericht en denkt met je mee.

Banden wissel goed uitgevoerd, maar !

De banden wissel is goed uitgevoerd, maar toen mijn auto de garage uitkwam werd er hard mee over het terrein gereden, en daarna met een noodgangen op de opbaren weg, ik heb gevraagd of dit normaal is, kreeg ik het antwoord nee dat is niet normaal, hij bleef ook een kwartier weg, , bleek dat hij ook een accu aan het ophalen was , niet voor mijn auto, ik vind dit niet normaal, dit is al wel met de balie medewerker besproken.

Prima service.

Deskundige medewerkers die verstand van zaken hebben, correct en duidelijk omtrent reparatiewerkzaamheden. Prima afhandeling van administratie en facturering.

wordt gewoon altijd en Correct geholpen

Betrouwbaar

Altijd netjes en duidelijk. Komen afspraken na en goed beeld bij de kosten

Prima en gedaan wat afgesproken was

Zeer tevreden over de uitvoering van de servicebeurt

Service beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooraf een duidelijke indicatie van de kosten

Geen ervaring

Ik begrijp niet waar jullie het vandaan halen maar we zijn recent helemaal niet bij u in de garage geweest!!!

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel