ik denk dat het probleem niet is opgelost.

geweldige service van Mulders niks mis mee, maar ik heb het gevoel dat de auto nog steeds schommelt en trilt op het stuur boven de 100 km. verder begint nu ook de hoedenplank op sommige wegen te trillen.

Vriendelijk en correct geholpen, goed geïnformeerd over te verwachten kosten

Prettig en goed geholpen

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen

Mijn Astra vertoonde een storing aan de elektrische hoogteverstelling van de koplampen. Volgens afspraak werd er 's morgens gelijk mee begonnen om de oorzaak op te sporen. Na korte tijd gaf de receptionist aan dat de software opnieuw ingelezen moest worden en ze dat gelijk wilden doen als dat in mijn planning uitkwam. Ja, graag. Goed een half uur later was de Astra weer klaar. Vriendelijke ontvangst, koffie in de wachtruimte aangeboden, tussentijds informatie over de storing en de uit te voeren actie. Super geholpen!

Altijd vriendelijk en service gericht

Komen afspraken goed na.

goede service

prima geregeld.

prima geregeld

alles optijd goede ontvangst

Altijd een prima service

APK keuring uitgevoerd

Fijne garage vriendelijk personeel

Fijne ervaring door vakkundige mensen. Altijd lekkere koffie en tijd voor een babbeltje. Breng mijn auto al jarenlang bij Mulders voor vakkundig onderhoud

Top dealer met goede service

Geweldige service en behulpzaam personeel

Snelle goede service

Prima, uitgezonderd de rekening.

Onderhoud gehad aan mijn astra. Allemaal prima gegaan, niets op aan te merken. Alleen de rekening viel tegen, 1 uur in de garage niks aparts en dan 636 euro. Ik overweeg dan ook om volgende keer ergens anders heen te gaan.

Super service!!!

Zeer tevreden met de aangeboden oplossing

uitstekend

Half oktober bespraken wij een aantal hotelletjes in Normandië. Wij gaan graag met een goed functionerende auto op pad. De receptie van Mulders adviseerde ons een winterbeurt te laten uitvoeren. De afspraak kon meteen worden gepland en worden uitgevoerd. Terwijl onze auto werd gecontroleerd en alle vloeistof niveaus weer op peil werden gebracht genoten wij van een lekkere bak koffie. Binnen een halfuur was de auto gereed. Een paar dagen later vertrokken wij voor een heerlijk verblijf in Frankrijk. Onze auto heeft ons veilig en comfortabel door Normandië vervoerd en ook weer veilig thuis gebracht. Conclusie: Niet alleen een prima technische service in de werkplaats maar ook de receptie reageert professioneel, vriendelijk en handelt adequaat.

Prima service.

Je wordt goed geïnformeerd.

Top service

Ik reed langs omdat mijn auto aangaf dat mijn batterij van mijn sleutel vervangen moest worden. Ik ben snel en zeer goed geholpen. Dank jullie wel.

Behulpzaam en netjes

Onderhoudsbeurt Citroen Cactus

Men is bereid te luisteren naar de mogelijke klachten. Men wil er wat aan doen. Of de klachten daarna opgelost zijn blijft de vraag.

Uitstekende service met een glimlach

Tijdens de bandenwissel uitstekend geholpen door vriendelijke en deskundige mensen.

Was perfect

Was perfect

En een kompliment aan hoofd chef werkplaats , is Altijd vriendelijk en behulpzaam heeft ook een 10 verdiend die zeker

goeie service geleverd.

Prima service geleverd mbt onderhoud van mijn auto. . De enquetes kunnen wel iets beter georganiseerd worden. Dit is de derde keer dat ik een enquete krijg. 2x telefonisch en 1 maal deze enquete, en dat allemaal voor een kleine onderhoudsbeurt.

Overleg gehad met werkplaats receptie betreffende reparatie. Duidelijke uitleg en kostenplaatje.

Alles is netjes geregeld volgens afspraak top

Je wordt netjes en zeer correct behandeld

Prima altijd prettig geholpen

Keurig en prettig geholpen

Een fantastische garage, die met je meedenkt en dus zeer klantvriendelijk!

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel