Ik kon snel terecht en er werd duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren en wat het zou kosten, alles is overleg.

x

x

Vriendelijk en snel geholpen. Zoals altijd weer volgens afspraak afgehandeld.

Helemaal goed

Alles liep volgens afspraak.

Zoals afgesproken

Auto voor onderhoud gebracht. Kon kiezen voor vervangend vervoer of even wachten. Gekozen om te wachten onder het genot van een kopje koffie. Er was tijd en aandacht voor een persoonlijk praatje. ( zelf de hond kon een bakje water krijgen ) Kosten vooraf duidelijk.

Snel correct en vriendelijk

Goed !

Alles is goed gegaan.

Ik ben netjes geholpen. Ds mijn ervaring naar jullie is prima.

Was,goed

Zeer prettig geholpen en uitstekend wer verricht

Zie boven

De beloftes niet nagekomen

Geachte Mulders Tiel In december 2021 een citroen c4 picasso N-891-GD bij u gekocht N-891GD daarop zou een achterportier gespoten worden niet gebeurd ook achterbumper enorm bekrast niet normaal.

Wordt uitstekend geholpen

Geweldig autobedrijf. Het is net of je thuis komt. (prijs afspraak altijd goed).

De service is top.

Zeer klantgericht, echte toppers.

Afspraak nagekomen!

Mooie eerste ervaring met deze dealer!

Onderhoudsbeurt zonder problemen.

Snel geholpen maar erg hoge rekening

Ik was erg blij dat het door de ANWB geconstateerde probleem snel verholpen werd! Echter de tijd die er voor nodig was dus daarbij ook de hoge arbeidskosten vind ik niet in verhouding staan met de vervanging van het onderdeel! ( ongeveer 5 minuten)Ik snap dat het wat langer duurt maar niet zo veel langer! Omdat ik snel weg moest kreeg ik een mondelinge raming, deze zat op ongeveer €70 nu moest ik bijna €120 betalen!

alles naar wens

goed gewerkt

dank voor de wederom snelle en correcte service!

Snel, correct, professioneel geholpen, was weer top zoals altijd!

Ontzorgd

Auto is opgehaald, onderhoud uitgevoerd en terug gebracht.

slecht

deze auto is niet van mij,jullie hebben deze verkeerd gemaild. tevens ben ik zeer ontevreden met onze eigen afspraak i.v.m. winterbanden ruim van te voren afspraak gemaakt tussen door nog 1 keer tussen door gemeld.toch is deze afspraak weer afgezegd i.v.m. geen levering banden. nou om de hoek bij jagers kan je ze zo halen. mijn kenteken is L-680-BS geef mij geen vertrouwen in de toekomst.

Ik heb alleen maar gebeld met een medewerker!

Ik heb telefonisch geïnformeerd naar de kosten van reparatie van mijn autosleutel, die al voor de tweede keer kapot was (viel gewoon uit elkaar). Mij werd medegedeeld dat het sleutelhuisje zou kunnen worden vervangen en dat zou € 70,- moeten kosten. Op Internet heb ik gezien dat zo'n sleutelhuisje maximaal € 25 incl. BTW kost. De vervanging is een eenvoudige zaak. Ik vond de prijsopgave van € 70 belachelijk hoog en had wat meer service verwacht (2e keer kapotte sleutel!). Daarom via internet een sleutelhuisje gekocht en binnen 10 minuten de inhoud van de oude sleutel overgezet naar het nieuwe huisje. Nieuwe sleutel functioneert prima. Ik heb ook aan de medewerker van Mulders medegedeeld dat ik mij niet netjes behandeld voelde en dat het voelde als een beroving. Jammer, maar ik vond mij als jarenlange trouwe klant onjuist behandeld!

Prima geholpen

Deskundig advies en goed werk afgeleverd

Zelfs de auto gewassen

Hetgeen wat afgesproken is ook in geheel uitgevoerd. Tevreden klant

mijn achter remklauwen zijn bij een andere garage vernieuwd (pech onderweg)

daar zijn er achter gekomen bij de proefrit ,dat de easytronic ook niet goed was .het duurde drie seconden voor hij in de tweede versnelling ging en dan weer gas kon geven . Dat hebben ze onder zocht ,bleek de olie heel oud was hebben ze ververst .thuis de rekeningen na gezien zou volgend jaar weer ververst moeten worden . De bak is nog niet goed maar het vertrouwen is er niet meer om nog na jullie te gaan . De afspraak maken voor de groten beurt en keuren , krijg ik iemand aan de telefoon .Die wil een nieuwe distribitie riem erop leggen . Dat is al bij tien jaar gebeurt ,en dan moeten de kleppen gesteld worden ,dat is 5000km ook al gedaan zie rekening Zeg ik dat de achter remmen nog steeds piepen en aan lopen maar dat vond geen probleem. Al twee jaar problemen mee maat nooit opgelost . Dan laat die man aan de telefoon even weten dat hij van de niet van de Opel is . Gaat mijn vrouw met de auto weg staat in brabant langs de weg met de remmen 83 -XX-TX

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel