Netjes gewerkt

Maar 2;5 week auto weg voor een deuk is wel erg lang

altijd is alles perfect geregeld

alles is goed

top 1 aanmerking

top bus alleen dat my opel werkt niet

Uitstekende service

Uitstekende service

zeer fijn en goed

al jaren zeer prettig en goed

Kan een stuk beter

Geen vriendelijke medewerker aan de receptie, nors en kort van stof. Ruitenwissers telefonisch besteld en eenmaal op de afspraak kreeg im te horen dat ze niet op voorraad waren, maar 2 uur later terugkomen en dan zouden ze er wel zijn Zeg dan eerlijk dat je vergeten bent om ze te bestellen, komt beter over dan een leug om.best wil voor de klant

Schandalige afhandeling klacht door 2 receptionisten. de 2 oudste receptionisten

Overweeg niet meer klant bij u te zijn. Echter uitstekend geholpen na schandalige behandeling door de jongste receptionist. Keurig afgehandeld. Zoals het hoort. Na overname van citroen en peugeot door u is service dramatisch gedaald. Slechte reclame voor bedrijf. Totaal geen begrip en niet willen luisteren. Maar wel steeds weglopen van probleem. Ik wil niet dat jongste receptionist (uitstekende service) dupe wordt van de 2 oudere receptionisten (onacceptabel gedrag) Pas op voor toekomst van bedrijf.

slecht

slecht

vriendelijke ontvangst receptie en er was lekkere koffie tijdens het wachten tot de auto klaar was.

Op 9 september afspraak voor een beurt door omstandigheden kon ik die dag niet, gebeld met de receptie kon omgezet worden naar 10 september. Klasse.

Via Leaseplan App een afspraak gemaakt. Inclusief "haal en brengservice " dat laatste ging niet echt vlot in de communicatie en ik heb daar 3 mailtjes aan besteed om dat voor elkaar te krijgen. Het reservelamp setje is niet aangevuld, ondanks dat ik daarom had gevraagd en het doosje al klaar had gezet oo de rechter voorstoel. Daarnaast was ik niet zo blij dat ze de spullen in de kofferbak er terug in hebben gemikt. Zo komt het oo mij over in ieder geval. Vandaar 4 sterren in plaats van 5.

prima!

Even wennen maar net zo tevreden als voorheen bij Visscher

Blij dat de bekende vertrouwde gezichten grotendeels mee zijn gekomen naar Mulders, verder gaan de reparaties en afspraken als voorheen

Super snel gerepareerd na onverwachte reparatie

Defect aan mijn Opel was helaas buiten de fabrieks garantie. Mulders heeft mij toen toch nog een korting gegeven omdat het een ongebruikelijk defect betrof. Super service.

Prima en snel gemaakt

Snel en vakkundig geholpen

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden

Service prima, ik wacht nog op een lakstift die besteld zou zijn

Mijn ervaring is prima, mar zoals al gezegd wacht ik nog op een berichtje of de bestelde lakstift ontvangen is en ik hem op kan halen

korte wachttijd, alle ruimte tijdens het wachten en vriendelijke personen.

Snel en goed

bedrijf met vakmensen

Vakmensen, kostren vallen mij altijd tegen.

Fantastisch en snel geholpen

Ik ben uitstekend en snel geholpen en ook erg fijn dat het op rekening kon.

Zwaar kut

Voor 99 8 % is de storing de computer nw computer er in gezet weer de zelfde storing dus zwaar klote. U weer de turbo??die al 3x vervagen is

x

x

Onderhoudsbeurt efficiënt uitgevoerd

De bekende 10.000 km-beurt is correct en zeer efficiënt door de medewerkers uitgevoerd. Zowel balie- alswel werkplaatsmedewerkers handelen correct en klantgericht.

Perfecte Service

Auto heeft een onderhoudsbeurt gehad met de vooraf besproken handelingen en overleg over mogelijke extra kosten. Zeer vriendelijk personeel.

Nieuwe auto met veel gezeik

Nieuwe auto gekocht remme piepe al vanaf het begin agterlampje knippert al vanaf het begin ben al een x of 12 terug geweest nog steed niet goed had ook een storing in de auto die hebbe ze wel op kunnen lossen na 10 x terug geweest te zijn koop nooit meer een opel!!!!

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel