Om het eerlijk te spreken was het goed kloten maar daarna is het goed gekomen.

Laat ik het zo zeggen dat het een incident is geweest.

Goed kontakt met de receptionist

Ik ben de werkplaats niet in geweest, je geeft je autosleutel af aan de receptionist en daar krijg je hem ook weer van terug,dus.....

Dit zijn toppers!! Maar dan wel buiten de Arena.

Op 3-10-2024 de Peugeot 5008 van mijn kleinzoon opgehaald. De distributieketting was gebroken dus de motor kwam tot stilstand. Een eerlijke prognose v.w.b. de kosten en de verhouding nieuwe motor versus evt revisie. Netjes geholpen aan de receptie met het overmaken cq pinnen van het gewenste bedrag. Nog een advies meegekregen betreffende gebruik en olie verversen en zo kon ik weer op huis aan.

Goede afhandeling.

Goede afhandeling.

Zoals altijd goed

Service en contact uitstekend.

Wederom prima ervaring en service.

Helemaal goed.

Prima gedaan. Aan mijn wens om mij op tijd te bellen wanneer de auto klaar was, i.v.m. het slechte weer, is voldaan. Het onderhoud is in goede orde verlopen en zag er goed uit.

slot werkt niet voor de 100 %, hapert af en toe.

het duurde vrij lang voordat alle materialen aanwezig waren om het slot te vervangen.

Begripvol geholpen

Kreeg vakkundig advies. Mocht eventueel tussendoor mijn auto brengen. Bleek achteraf niet nodig. Bij eventuele calamiteiten mocht ik rechtstreeks bellen en zou mijn auto direct worden ingepland. No-nonsens behandeling.

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen

Goed, adequaat en vriendelijk

Erg vakbewust

Goed van te voren gecommuniceerd en had nog een extra probleem ook vakkundig opgelost. Niet voor niets een goede dealer

Prima snelle srvice

Absoluut top

Correct en kosteloos

Contróle voorband snel en kosteloos uitgevoerd

Helemaal top

Helemaal top geholpen. En Lekkere koffie

Prima behandeling

correcte behandeling, met prettige koffie balie om de wachttijd uit te zitten.

Gewoon top

Vakmensen die je ontzorgen van mobiliteit

Goede service, deskundig, betrouwbaar komen hun afspraken na.

Accuraat en vriendelijk

Kundig en betrouwbaar

Gezellig

Een goede service. Duidelijke uitleg wat er gedaan werd. Gezellige medewerkers die zelfs koffie gingen halen. Omdat het koffiezetapparaat in de showroom defect was.

super

super snel geholpen ! TOP

goed voor mekaar

komen afspraken netjes na

Ontvangt zeer goed. Afhandeling ook zeer goed en correct.

Super fijn !

Fijn geholpen , vriendelijk personeel !