Een Heel goede garage

Heel klant vriendelijk

Klasse service

Zoals altijd goede persoonlijke aandacht en een kwalitatief goede service

Fijne en persoonlijke benadering

Zoals altijd weer klantvriendelijk geholpen door de medewerkers van Opel Mulders. Auto kreeg een onderhoudsbeurt en was volgens afspraak gebeld wanneer de auto gereed was. Keurig netjes voor de afgesproken tijd

Ik werd goed geholpen en ben dus zeer tevreden

Goed op de hoogte gehouden wat er goed of fout is

Aanvankelijk stroef contact, maar helemaal goed gemaakt

Nadat ik on line een afspraak voor een beurt had gemaakt, werd ik telefonisch benaderd. Deze dame hield zich wel erg rechtlijnig aan het “opel-boekje”: zij lepelde op wat er allemaal moest worden gedaan en noemde daarvoor een prijs. Toen ik tegenwierp dat ik dat erg veel geld vond voor een beurt, omdat ik sinds de vorige beurt slechts 6000 km had gereden, kwam zij met de oplossing dat dan misschien niet zomaar de vloeistoffen moesten worden vervangen, maar dat er misschien eerst even beoordeeld moest worden. De heer aan de balie, die mijn auto in ontvangst nam heeft alles echter weer goed gemaakt: hij nam puntgewijs de aandachtspunten bij de beurt door en maakte aantekeningen dat er rekening moest worden gehouden met het geringe aantal kilometers. HULDE! Dat heet meedenken. Uiteindelijk viel de beurt veel goedkoper uit. OVERIGENS BEN IK OOK AL TELEFONISCH BENADERD VOOR EEN EVALUATIE

Slecht

Nieuwe auto gekocht slecht afgeleverd met krasjes op het chroom en lijmtesten op de lak en de rem maakte rare geluiden vlgde dag terug rem nagekeken afspraak gemaakt de de auto gepoetst zou wirden plus volle tank. Bij aankomst afspraak was er niets bekend Auto toch gepoetst die dag bij weggaan was de tank nog leeg dus weer erop aangesproken Slechte zaak

's morgens de auto gebracht met de afspraak einde van de ochtend weer klaar. En dat was ook zo, zelfs gewassen, gestofzuigd erbij.

Accuraat en snel geholpen

Goed.

Goede klandizie..

Alles naar volle tevredenheid.

Attent en je bent geen nummer, maar een gerespecteerde klant.

In mijn geval denken ze mee en belangrijk. Vorige grote beurt gecombineerd met lunch in de desbetreffende stad en voor tips en vervoer werd gezorgd. Hoe fijner kun je het hebben?

Netjes behandeld

Hellemaal goed.

goed geholpen

probleem heel snel en netjes opgelost

Heel fijn geholpen

Het is de eerste keer dat met mijn auto bij jullie bent geweest voor onderhoud . Mijn ervaring was prima . Alles was naar wens

goede service en klantvriendelijk.

ik heb goede ervaringen bij deze garage.

Prima.

De ontvangst, uitleg wat de onderhoudsbeurt inhoudt, heel duidelijk. Ook als er een onderdeel vervangen moet worden, word je vooraf geinformeerd. Hoe klein de reparatie of vervanging ook is.

Vriendelijk en snel geholpen

Zeer klant vriendelijke Opel dealer

Op alle fronten een klantvriendelijke en deskundige onderneming van zowel de verkoop,receptie,magazijn,werkplaats.

Weer netjes gemaakt

Alles gemaakt en onderhouden zoals gevraagd

De schade is perfect afgehandeld, maar de communicatie over een nieuwe sleutel van 220 ging niet goe

De schade is perfect gemaakt en de auto van binnen en van buiten schoongemaakt. Mijn autosleutel was gebroken en de heer Zonneveld zei dat er een nieuwe besteld moest worden. Daar waren codes voor nodig en ik hoorde een bedrag van ik meen 39 euro. Toen ik de auto op kwam halen was de nieuwe sleutel er ook en waren de kosten 220 euro. Wanneer ik dat van tevoren had geweten, had ik wellicht voor een andere oplossing voor de sleutel gekozen. Normaalgesproken wordt er altijd overlegd in het geval van hogere kosten, maar dit keer niet. Jammer.

Kwam niet gepland en werd snel geholpen ivm storing op display.

Prima!

Het duurde wel langer dan van te voren werd gezegd maar verder was er niets op aan te merken!

Een net en vriendelijk top bedrijf

Ik ben er geweest voor een onderhoudsbeurt van de auto er werd netjes in overleg besproken wat er gedaan moest worden en wat de evt. kosten waren. En een plus punt de auto was ook nog eens netjes gewassen na onderhoudsbeurt!!

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel