Erg goed geholpen

Ik ben goed en vlot geholpen zeer tevreden

Reparatie goed uitge

De reparatie is goed uitgevoerd, maar het heeft wel heel lang geduurd eer deze gedaan kon worden. Waarschijnlijk buiten uw schuld. Er moest op een onderdeel gewacht worden. Wel een beetje een teleurstelling als je een auto pas ong. twee weken hebt. Wellicht is het een tip om de auto even door de wasstraat te rijden voordat hij weer klaar staat om af te halen?

Fijne garage snel geholpen

Snel een afspraak kunnen maken voor een servicebeurt. Een minpuntje ik had telefonisch gevraagd hoe lang de servicebeurt zou duren. er werd aangegeven een uurtje werk. Dus wilde ik hier op wachten. Echter werd dit 1:30 uur. had ik dit geweten dan had ik niet gewacht.

Vlotte bediening en heldere uitleg, goede koffie tijdens de wachttijd.

Afspraak op korte termijn Heldere uitleg van de diagnose Korte wachttijden

Zijn goed

Hebben al 40 jaar ervaring met Mulder zijn al tijd keurig behandeld.

Uitstekend zoals gewoonlijk !!

De auto ziet er weer uit als m nieuw, na de schadereparatie!!

Alles volgens afspraak goed nagekomen

Mulders gewoon een prettig bedrijf

Ik ken bedrijf Mulders al jaren en ben er altijd gebleven voor onderhoud ondanks dat ik een eind moet rijden, maar kies voor de vestiging Tiel! Plezierige en correcte mensen!

Goede afspraak wanneer het mij het beste uitkomt

Perfect geholpen. Prima service

Geweldige garage wordt altijd prima geholpen, alles perfect uit gelegd en geen verassingen.

Goede vakgarage met deskundig personeel

Het is fijn dat je snel terecht kunt en dat nagenoeg alle problemen met de auto worden opgelost,al blijven er bij onze auto nog steeds wat "kleine dingetjes",die ze blijkbaar maar niet opgelost krijgen......lastig...

Ervaring is goed.

Onderhoud en service is prima. Houden zo.

Nieuwe vivaro gekocht, paar probleempjes maar keurig opgelost

Mooie vivaro voor een mooie prijs.

Correcte zorgvuldige aandacht en behandeling.

Positief zoals altijd!

Keurig geholpen.

Een vertrouwd adres. Klantvriendelijk, uitstekende service.

x

x

Klantvriendelijk en altijd netjes geholpen.

Vertrouwd adres om je auto weg te brengen. Klantvriendelijk personeel.

Fantastisch

Zeer professioneel personeel, die de klant positief benaderd. Mooi bedrijf met lekkere koffie en soms een lekker saucijzenbroodje. Wij komen er graag.

Auto weer netjes gekeurd

Zeer goed service

Goede service ook van het ontvangstcomité als je binnenkormt en vooral chef werkplaats altijd een woordje voor je en goede uitleg wat er gebeurd is en gedaan is aan de auto zoals ik al jaren klant ben bij Mulders nooit geen probleem gehad In een woord zeer goed

Prima service goed geholpen.

Vriendelijke en eerlijke benadering

Altijd uitstekend

Klantvriendelijk uitstekende service Professioneel geholpen.

Snel geholpen

Heel goed