Beste heer van der Kris, Zoals besproken heeft een storing gemeld die soms voorkomt. Dit is altijd lastig op te lossen. Als de storing aanwezig is gaan wij graag nogmaals kijken naar uw auto. Met vriendelijke groet Jan Sonneveld
Geachte heer, Dank voor uw reactie. Graag zouden wij uw navigatie probleem oplossen. Er is al vele malen contact geweest met Opel Nederland. Zij verwezen ons terug naar een eerder schrijven. Daarin werd vermeld dat het hun spijt dat de update die in Januari 2018 beschikbaar zou zijn, verplaatst is naar het 3e kwartaal 2018. Ook voor ons is dit een teleurstelling, wij zouden graag de lopende problemen zo snel mogelijk oplossen. Met vriendelijke groet, Mulders Autobedrijf B.V. Jan Sonneveld Aftersalesmanager
Franklinstraat 2
4004 JK Tiel