Nul sterren!
In oktober een servicebeurt laten doen aan mijn Fiat 500. Hier heb ik niks op aan te merken. Was netjes op tijd aan de beurt en heb verder geen klachten. Na de wasbeurt uitgevoerd zonder het mij te vragen is er Schade aan de folie van de deurstijl van mijn auto ontstaan. Ik heb direct de schade gemeld en ben zelfs nog terug geweest om het te laten zien en er is afgesproken dat er contact met fiat zou worden opgenomen omdat er nog meer verdachte plekjes onder de folie zitten. Waarschijnlijk heeft de folie er nooit goed opgezeten en is deze op plaatsen losgekomen. Hier is al roest onder gaan zitten. Er gaan bijna twee maanden overheen en ik word niet teruggebeld. Helemaal niks hoor ik ervan. Intussen is de deurstijl waar de folie vanaf is, helemaal verroest. Na mijn email 8 december krijg ik pas een reactie terug. Maar opgelost is het jammergenoeg niet.
Sinds 2001 ben ik al klant bij jullie, rijd al meer dan 25 jaar schade vrij. Is best lullig als ik dan dit bij mijn verzekeraar neer moet gaan leggen. De schade is bij jullie ontstaan, op jullie terrein, in jullie wasserette, zonder het mij te vragen, ik heb t meteen gemeld, laten zien en dan gewoon zeggen dat het € x kost!