keurig volgens afspraak reparatie uitgevoerd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Was snel geholpen, al jaren vaste klant en dat blijft ook nog wel een tijd zo!!
Wij zijn al lang klant bij uw bedrijf maar na afhandeling van de klacht van mijn zoon zullen wij geen gebruik meer maken van uw service en willen wij uit uw klantenbestand verwijderd worden.
Geachte heer Van Daal, Wij doen bij elke klant ons uiterste best om de kwaliteit hoog te houden en vinden het dan ook erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Zoals we u eerder hebben uitgelegd zijn alle reparaties in overleg met uw zoon besproken en goedgekeurd, waarna we pas tot actie overgegaan zijn. We betreuren het ten zeerste dat dit blijkbaar niet naar uw tevredenheid gebeurd is. Wij nodigen u van harte uit om de ontstane situatie nogmaals toe te lichten, en hopen u -ondanks uw negatieve ervaring- wederom in de toekomst bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Martijn Berende Directeur
Ervaringen zijn goed . Bedrijf probeert met de klant altijd tot een oplossing te komen.
goed..prima...snel...duidelijk
Hele goede ervaringen. Wordt altijd erg goed en snel geholpen.