gommans en de wit er altijd zijn als we ze nodig hebben en ze ons dan ook nog uit de problemen helpen!
Ik er onlangs kwam met een slappe band, het ventiel bleek kapot. Het werd gemaakt en op mijn vraag of ze de rekening stuurden kreeg ik te horen dat het zo wel goed was. Dat noem service!!!
Ik er mijn auto heb gekocht en altijd naar tevredenheid wordt geholpen.
ik altijd uitstekend wordt geholpen.
Ik altijd op een kundige wijze ben geholpen en men mij altijd terwille was en met raad en daad bij stond, ook op momenten dat het soms lastig was. Men denkt in oplossingen en niet in problemen.
Goede Service Eerlijk Advies Goede prijs / kwaliteitverhouding Vriendelijk en betrouwbaar personeel
Omdat ik er gewerkt heb als autotechnicus!
Ze altijd een eerlijk en goed advies geven. De service is dus zeer goed
Staan gelijk voor je klaar dus een perfecte service!
Ze een betrouwbare service verlenen.
onze auto ons niet laat staan, en mocht dit wel het geval zijn ik ervan overtuigd ben dat Gommans & de Wit ons niet laten staan
Ik het bedrijf al jaren ken, maar zij mij bij het overlijden van mijn echtgenoot uitstekend geholpen hebben met de aanschaf van een kleinere auto. Dit was voor mij toen noodzakelijk en heb ondanks de leeftijd een zeer goede inruilprijs gekregen voor de voor mij op dat moment te grote auto. Ik kan dus zeggen dat Gommans en de Wit niet alleen maar willen verkopen, maar ook kijken naar de mens achter de potentiele klant. Top zoals ik in die voor mij moeilijke dagen door het bedrijf ben geholpen. Al
Ik ben al jaren klant bij deze garage, ze hebben en prima service, klant gericht en leveren goede kwaliteit. zij verdienen het autobedrijf van het jaar te worden.
Het een mooi bedrijf is, goede service en altijd vriendelijk.
Ik er diverse keren ben geweest,o.a. voor een schadegeval en distributieriem + toebehoren te laten vervangen. Nette prijsopgave van te voren gekregen en netjes geholpen! Ga zo door! Goede service
de service is heel goed
Bijzonder tevreden over service, vakmanschap en manier van zaken doen.
Ik vind dat dit bedrijf het verdient! Ze hebben goede kwaliteit & service.