de garantie en service goed zijn en vooral heel klantvriendelijk! en de koffie was er goed!
Ik bij dit bedrijf altijd terecht kan; ze maatschappelijk zeer betrokken zijn en een perfecte prijs-/ kwaliteitsverhouding hebben
De service ongekend is. altijd minstens een paar procentjes meer dan je verwacht: snel, meedenkend in oplossingen, goed en eerlijk advies, niet moeilijk over vervangend vervoer en bovendien ook gewoon nog aardig in omgang ook. Nooit het idee dat het wel eens ongelegen kan zijn als je belt of binnenkomt. Altijd een welkome, goedgemutste stem of blik. Ook van andere medewerkers. Of het nu van de werkplaats, van de verkoop, van de ondersteunende diensten of van de schoonmaak is. En dan is er ook da
Vakmanschap en uitstekende behandeling van de klant.
zij hele goede service bieden. Zij staan altijd voor ons klaar als het nodig is. Geen vraag is te veel.
Staat bekend als een klantgericht en deskundig bedrijf.
Uitstraling, service, presentatie maar vooral de individuele benadering met de beste adviezen onderscheidt dit bedrijf zich van alle anderen.
Ze goede service leveren
Ze er altijd zijn voor ons als het nodig is.
de service en deskundigheid super is.
Luistert naar de klant, geeft goede adviezen en levert goede auto`s en en correcte aftersales.
wij altijd vriendelijk,goed en snel worden geholpen.
we altijd erg goed geholpen worden door alle medewerkers, of het nu om een nieuwe of een gebruikte auto gaat of om onderhoud/apk. Zeer prettige samenwerking!!!