het een prima bedrijf is.
Enkele jaren geleden heeft Vakgarage Gommans & de Wit mij geweldig goed geholpen bij het opsporen van een storing. Het betrof uiteindelijk het benzinefilter. Om de diagnose te stellen zijn alle mogelijke inventiviteit en inzet betoond. Mijn hartelijke dank daarvoor alsnog.
Na aanschaf van een occasion ben ik uitermate correct en snel geholpen, als ik met een vraag of probleem zat met mijn auto. Als klant ben je geen nummer, maar je bent bekend met je naam. Prettig om te ervaren.
ze een goede service hebben
Prima service en goede prijs kwaliteiteverhouding
Het de klanten zeer goed behandeld
het een bedrijf is die goede service geeft. Ook was hun kerst- en nieuwjaarskaart erg grappig.
goede service en correcte handelingen
prettige mensen. zetten je niet af. als iets niet echt hoeft dan zeggen ze dat ook. goede prijs/kwaliteit verhouding. werken goed op afspraak.Goede service
Zeer vriendelijk en vooral ook niet onder druk zijn gezet bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Ook bij reparatie aan onze auto ondanks dat we er geen vaste klant zijn werden we direct geholpen
Bizonder goede ervaring
Ik vind dat hij ons zeer goed behandeld, en goed service verleend.
omdat de auto altijd zo terecht kan voor een apk en de service is prima. Is er iets, dan bellen ze even of je het zelf wilt doen of dat hun het maken.
ze klantvriendelijk zijn en vakwerk leveren.
Voor de goede service.
Vriendelijke, meedenkende receptionist. Goede service
de service goed is en er altijd gezocht wordt naar oplossingen.
ik een tevreden klant van vakgarage gommans en de wit ben
het een 1e klas bedrijf is met goede service wat heel belangrijk is ondanks dat je een 2e hands auto koopt.