Middenpeel zit in de buurt en ik kan altijd rekenen op snelle service en deskundig onderhoud.
Het gevoel van een eerlijke verkoop- waar ik blij mee ben want zonder kennis van auto’s is het toch moeilijk iets te kopen.
Snelle reacties. maken het onmogelijke toch mogelijk en vakgarage Middenpeel doet wat er wordt belooft
We kwamen als twee vrouwen een auto kopen en werden serieus genomen. Vriendelijk personeel.
Garage die staat voor haar klanten. Doen wat ze beloven.
Fijn bedrijf
Tegenvaller met betrekking tot uitstoot van onze dieselauto. Wel goed advies en vervolgstappen genomen door de monteur om tot een goede oplossing te komen voor ons als klant en auto gebruiker
Auto aangekocht voor zakelijk gebruik
Fijne en goede mensen die erg goed met je meedenken
ik heb mijn auto's hard nodig voor mijn werk en hobby. Is er iets wordt het snel opgelost, ook buiten gebruikelijke uren of tussendoor wordt er altijd wel een "gaatje "gevonden.
Duidelijke communicatie, snel en transparant
ok
alles is bespreekbaar
Ik moest een onderdeel bestellen voor mijn Korando, en ben correct terug gebeld, en het onderdeel was zoals afgesproken op tijd binnen, ondanks de nieuwjaars periode.
Goed geholpen. Duidelijke uitleg.
Duidelijk, netjes en vriendelijk personeel
Vriendelijke monteurs met veel kennis van zaken. De baas, vriendelijk en duidelijk, niet naast de schoenen lopend. Echt een familie bedrijf, waar je als mens behandeld wordt. P.s. mijn email adres is: [email protected] Jullie sturen de mail naar mijn vriendin waar ik met getrouwd ben. gonnykuenen@ hotmail.com
Als je belt, krijg je meteen iemand aan de telefoon en worden zaken direct geregeld. Eigenlijk oh zo gewoon, maar tegenwoordig een verademing!
Tijdens onderhoud c.q. keuring is ere overleg m.b.t. eventuele reparaties.
Kon snel geholpen worden en alles is prima geregeld.
Tijdens onderhoud c.q. keuring is er overleg m.b.t. een eventuele reparatie.