Na het vergeten van de apk keuring, belde diezelfde dag op en kon de dag erna alsnog terecht. Zo zie je maar u bent ook maar een mens, iedereen vergeet wel eens wat, kreeg ik te horen aan de telefoon, dit noem ik nog eens service, grote pluim.
Auto stond op tijd klaar , alles goed geregeld , prijs en facturering uitstekend
zie de beoordeelde punten
Volgens afspraak
Vriendelijk en klant gericht.
korte lijnen, goede contacten deskundig
Snel
En dan het rijden in een volledig elektrische auto was voor mij als voormalig automonteur (22 jaar) geleden, een hele ervaring. De techniek heeft niet stil gestaan.
Ik vroeg of mijn Aixam goed kon worden nagekeken, opgehaald en thuis gebracht en dit werd allemaal naar wens gedaan. De prijs na uitgevoerde werkzaamheden is ook goed.
door mij van te voren op gevraagde offerte en de uiteindelijke factuur zat een prijsverschil wat op een nette manier werd opgelost.
Eerste prettige kennismaking, daana aankoop waarbij de afspraken correct zijn nagekomen.
1 telefoontje, duidelijke afspraken en factuur, fijne service.
Ik was op zoek naar een occasion. Na een aantal auto's bekeken en een proefrit gemaakt te hebben in ëën ervan was de keuze snel gemaakt. Bij het ophalen zag de auto er als nieuw uit. Ik ben er heel blij mee en hoop er nog lang plezier van te hebben.
Leaseauto vertoont kuren, en dat met een vakantie in zicht. Wordt keurig netjes opgelost. Dank aan m.n. Niki!
Snel antwoord op mijn vragen en een goede offerte
Wij zijn altijd goed geholpen. Ook onze auto daar gekocht. Prima deal.
Er werd met mij aan een oplossing gezocht voor het probleem van mijn auto en er werd alle tijd voor genomen om dit op te lossen.
goede snelle service
snel, goed en beleefd.
Goede service, snel geholpen!!! Mijn probleem met Bluetooth netjes opgelost en uitgelegd!!
Goed geholpen
Contact met Vakgarage Middenpeel verloopt soepel, snel èn adequaat. Er wordt altijd meegedacht en de werkwijze is prima!
Goede service en zeer vriendelijk personeel. Wordt gelijk en goed gehandeld. We zijn zeer tevreden.
Snelle reacties op vragen, vriendelijk, gewoon prima!
Toppie!