Prima ontvangst en goede zaken gedaan

Super opgelost

Door een klein ongeval was elektriciteit verbinding tussen onze auto en onze caravan beschadigt. Bij Kelly alles weer in orde laten maken.alles werkt weer super goed. Dus onderhoud en reparatie caravan bij Kelly in goede handen!

Prettige communicatie. Vertrouwd gevoel

Auto op internet gevonden en zo in Ruinen terecht gekomen. Al vanaf het eerste moment was het prettig communiceren met Jeroen. Gaf ongezien op basis van foto's een nette inruilprijs voor onze vorige auto, wat uiteindelijk niet nodig was omdat familie de auto overnam. De auto hebben we mee genomen naar Zwolle. In het volste vertrouwen dat we een goede koop hebben gedaan.

Super!

Ik belde Jeroen omdat we interesse hadden in een auto die hij had staan. Omdat ik wilde weten wat hij voor onze oude auto bood heb ik foto’s gestuurd en heel vlot kregen we een mooie prijs. Ik had blijkbaar als eerste gebeld voor de auto en daarom was hij zo netjes om ons de eerste keus te geven om de auto te kopen. Het is een prachtige auto en zeer gewild dat hadden we al meerdere keren bij andere auto zaken meegemaakt. Dan hadden we een afspraak gemaakt en werd de auto toch aan iemand anders verkocht, maar niet bij Jeroen. Afspraak was afspraak. Omdat Ruinen ruim twee uur rijden bij ons vandaan is, hebben we de auto ongezien gekocht. Dit vonden we erg spannend maar het was het absoluut waard! We zijn erg blij!

Vriendelijke en deskundige garage

Vanuit Hengelo naar Ruinen om een andere auto te kopen? Kan best, als het gevoel goed is. En dat is het! Zakelijk, maar ook erg vriendelijk.

Super en nette service

Ik word altijd netjes behandeld. Er wordt goed geïnvesteerd in het opleiden van het personeel en dat kunnen merken. Zelfs met m’n nieuwste auto(elektrisch) word ik vakkundig geholpen. Dank jullie wel!

Service is prima evenals de klantgerichtheid

Grote beurt aan VW Golf 7 is goed uitgevoerd

Bij de grote beurt zijn ook de riemschijven en blokken voor vervangen, tevens nieuwe accu geplaatst. Voor vervanging gebeld door monteur. Aanbeveling: lever bij factuur ook een onderhoudsoverzicht mee, dan is duidelijk welke controles zijn uitgevoerd en of vloeistof niveaus zijn bijgevuld.

Positief

Meedenkende medewerkers, super service

Eerlijk en betrouwbaar

Ontzettend goede ervaring, echte aanrader

Echt een goede ervaring met deze garage. De eigenaar is een eerlijke, nette en sympathieke man. Iemand die recht door zee is en dat op een heel menselijke manier. We zijn bij veel garages geweest voor het kopen van een andere auto, maar dit was mede door hoe we werden behandeld echt fijn om een andere auto te kopen. Deze service moet je tegenwoordig met een lampje zoeken. Vr gr Jacqueline Doek

Snel, goed, en niet duur

Snel, goed, en niet duur

Heel Goed

The owner is pretty down to earth guy

zeer goede service

een goede afhandeling van de reparatie

Alles volgens afspraak corect afgehandeld zoals besproken

Snel, vriendelijk, helemaal goed

Op korte termijn een APK afspraak kunnen maken, snel, vriendelijk en goed geholpen! De ook de band van onze skelter is toen snel en goed gerepareerd!!

Prima apparatuur en fijne mensen

Klantvriendelijke sfeer en prima vakmensen.

Geweldige garage

Bij het onderhoud wordt het hele voertuig nauwkeurig onderzocht op gebreken.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen

Altijd goed!

Altijd goed!

zeer goed

keurig geholpen netjes afgeleverd goed tevreden

Top ervaring

Nette garage in Ruinen

Netjes afgeleverd, met beurt en half jaar garantie,

Goede service.

Auto wordt netjes en schoon weer afgeleverd.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen