zoals gewoonlijk prima

afspraak gemaakt voor bandenwissel; was op korte termijn mogelijk; keurig gebeld toen auto klaar was, met aanbod voor autowassen met 50 % korting

Vaklui en goeie service

Vaklui en goeie service

Goede en persoonlijke service!

Zolang ik mijn auto in onderhoud heb bij autobedrijf Kelly word ik altijd snel en zeer klantvriendelijk geholpen. Zelfs voor het vervangen van een lampje, wat meer tijd kostte doordat een luchtfilter gedemonteerd moest worden, hoefde ik alleen het lampje te betalen. Een airco servicebeurt kon gewoon tussen de werkzaamheden door gebeuren. Alleen ff langs rijden. Echt top!

prima ervaring

Mijn contact met Henk Kelly was prettig. De dienstverlening werd snel en professioneel geleverd.

klantvriendelijk en behulpzaam

zie boven

goed en snel

vlot geregeld.

Klantvriendelijk en goede service

Erg fijn geholpen en zeer netjes afgehandeld

Super service

Snelle en fantastische service

Wij worden al jaren uitstekend geholpen.

Goede afspraken, korte wachttijden, vriendelijk personeel

keurig volgens afspraak.

Bij de onderhoudsbeurt van de auto, had ik een afspraak gemaakt. Bandenwissel is gedaan en kleine beurt. Kreeg een leenauto mee. Toen de auto klaar was hebben ze me gebeld met de mededeling dat ik de auto kon halen. Tevens had de auto een wasbeurt gekregen. Heel plezierig in omgang!!

Uitstekende service

Snel geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel.

Geweldig de service gerichtheid en de vakbekwaamheid

goede behandeling

klant gericht

Klantvriendelijke medewerkers

Behulpzaam en rustige uitleg proefrijden. Ook de inruilprijs is onderling op een correcte manier tot stand gekomen. Want ja, je moet het toch een beetje leuk maken om tevreden tot aankoop over te gaan.

Goeie service

Klant vriendelijk en denkt met de klant mee.

Tijdig en telefoontje voor extra werk

Mijn eerste keer bij Kelly, kan nog niet een goed oordeel geven

vakkundig en redelijke prijs

Apk keuring met reparatie van gevonden mankementen. Prijs van vervanging achterbanden lager dan de wel bekende bandenboeren.

persoonlijk, staan voor je klaar

ze denken mee, ze kennen je als je binnenkomt en zorgen dat er dan snel iemand je te woord staat

Geheel volgens verwachting uitgevoerd

Geheel volgens verwachting uitgevoerd

Super klantvriendelijk en snelle service

Ik vind dat je heel netjes geholpen wordt en dat alles er netjes uitziet en alles super voor elkaar is

Adequaat en klantvriendelijk

Adequaat en klantvriendelijk

Geweldig geholpen in deze coronatijd

Top service in deze tijden, goed meegedacht!!

Goed geholpen

Snel geholpen

Snelle vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service met goede uitleg.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen