Ik ben erg teleurgesteld door van der Maat. Ik krijg een rekening van 380,74 voor een rammeltje bij de motor wat na 10 minuten tijdens een rit al duidelijk was dat het luchtfilter los zat. Vervolgens auto gebracht en probleem was opgelost. Krijg ik hiervoor een rekening van 270 euro onderzoekskosten terwijl de monteur mij na 10 minuten meldde dat het 2 rubbers waren. Ik ben dit niet gewend van deze dealer. En ben niet alleen heel boos maar ook zeer teleurgesteld.
De oorzaak van de rammel waren niet de rubbers van het luchtfilter, die waren slecht en die hebben wij vervangen om uit te sluiten dat het daar vandaan kwam. We hebben ook een motorsteun gewisseld om te kijken of het daar aan lag. Uiteindelijk kwam de rammel bij de intercooler vandaan. Al met al zijn wij bijna 6 uur aan het zoeken geweest en is er hier drie uur van doorberekend. Bij een rammel is het vaak heel moeilijk om de oorzaak te achterhalen en zijn wij niet blij en u dus ook niet.
Al jaren een constant hoge kwaliteit qua vakmanschap en klantvriendelijkheid.
Was weer een goede ervaring bij Van der Maat: - goed ontvangen - vriendelijk - deskundig - eerlijk
Uitermate tevreden
Naast de uitgevoerde basisbeurt moest ook vanwege een ratel in de motor de distributieketting worden vervangen. Deze kostbare vervanging is kosteloos onder garantie uitgevoerd. Een woord van waardering voor de afhandeling door garage van der Maat is zeker op zijn plaats!
Probleem met de wiel sensor snel gevonden en keurig verholpen. Ik heb 1 klein zeur puntje. Als je de kap terug plaats in het dashboard om bij de obd diagnose plug to komen. Plaats het deur rubber dan netjes terug. Deze zat nu tussen ipv over de kap. Voor de rest helemaal top.
Altijd een fijne en snelle service!!
Zeer klantvriendelijk, deskundig en persoonlijke benadering.
Prima service, snelle afhandeling
fijn, kwalitatief en vertrouwd
Dienstverlenend en gericht op oplossingen voor de klant
Top!
10en zijn moeilijk voor een Hollander maar ik ben al jarenlang dik tevreden
De wijze waarop is meegedacht en gehandeld nadat wij op Zaterdag!! met pech aan de versnellingsbak heeft ons bijzonder aangenaam getroffen.Ook de snelheid waar mee de reparatie heeft plaats gevonden verdient een grote pluim.
Helemaal top. Daar ik momenteel slecht ter been ben is mijn fiat thuis opgehaald en weer terug gebracht Dit was voor APK en wat kleine reparaties. echt klasse
Prima! Altijd een leenauto beschikbaar wat ik erg belangrijk vind. Vriendelijk personeel.
Al jaren tevreden over de kennis, deskundigheid, prijs en uitgevoerde werkzaamheden. Maar op het gebied van klantcommunicatie kan er best wel wat bijgeschaafd worden en naar het niveau van vandaag de dag worden getild Klantcommunicatie en techneuten gaan door de bank genomen niet goed met elkaar, daarom mijn advies om hier veel meer aandacht aan te besteden. Mocht het onderdeel niet binnen zijn gekomen nog even extra die klant opbellen. Wanneer de auto klaar is direct melden dat ie klaar is en niet pas aan het einde van de dag. Wanneer de klant een vraag stelt niet zien als kritiek en gaan schermen met deskundigheid en vertrouwen, maar gewoon uitleggen.
Het was eerst alleen een Corosietest, werd APK en tenslotten kwam,daar de servicebeurd bij met de melding dat mijn achteruitrijsensor die het niet meer deed. Ook wilde ik graag de volgende dag mijn auto weer terug i.v.m parkeermogelijkheden en yellow brik.