ben tevreden. Nieuwe accu werd geplaatst. Kon rustig ergens zitten wachten
Klantvriendelijkheid matig. De auto ziet er goed uit. Menno keurig gerepareerd. En rijdt als een zonnetje. Je ziet mij tevreden voorbij rijden. Bedankt voor de grote beurt.
Keurige ontvangst aan de balie en een persoonlijke noot van de naamdragers van het bedrijf. Je kan altijd iedereen aanspreken met de zaken die je bezig houden. Voel me al jaren een tevreden klant bij v/d Maat
Geen probleem, ben goed geholpen
Geweldig, Je voelt je echt gehoord en er wordt zonder slag of stoot direct aktie ondernomen als er iets aan de hand is. Service hoog in het vaandel van zowel de .receptie/garage als de verkoop. in totaal nu 3 autos gekocht en altijd de zelfde ervaring gehad.
Prima service!
Reparatie en in het verlengde onderhoud en apk goed uitgevoerd. Rijdt weer als nieuw. Snel geholpen zonder afspraak.
Onderdelen, APK en of andere toepassingen aan mijn auto worden snel en vakkundig toegepast.
Prima service.. afspraak maken via website is heel handig... het wassen van de auto na een beurt wordt heel erg gewaardeerd.. dank daarvoor. Vrindelijk personeel
altijd klantvriendelijk, goed uitleg wat aan de auto is gerepareerd. meedenken met de klant wat beste optie is. ga zo door.
Kwaliteit garage zeer matig. Nu al drie reparaties gehad die niet goed waren uitgevoerd in eerste instantie, dus moet iedere keer terug
Onze excuses.U heeft inderdaad erg veel pech. Dit is normale gang van zaken bij ons. Wij bellen u morgen op of het piepen van uw remmen nu over is.
heb met de nieuwe auto wat opstart problemen gehad met lekkage bij de airco en achterlicht units. Verliep nogal stroef. Is uiteindelijk rechtgezet maar dat is reden om jullie niet direct aan te bevelen. Verder vind ik de prijs van een simpele kleine onderhoudsbeurt van 270 euro een knap bedrag wetende dat een kleine beurt van een Ford Focus mij 150 euro kostte. argument van baliemedewerker dat Citroen originele onderdelen gebruikt en mijn vorige garage(geen dealergarage) niet is pure flauwekul. ook deze garage gebruikt originele onderdelen. Ben benieuwd waar dan het prijsverschil zit?
Geachte heer Rijsbergen, wij rekenen met de door Citroën vastgestelde tarieven. In uw geval een basisbeurt +interieur / pollenfilter . In uw auto ligt een door de monteur ingevulde onderhoudslijst met de door ons verrichte werkzaamheden.
Ik wordt altijd klantvriendelijk geholpen en direct wordt er voor een oplossing gezorgd. Ik kwam laatst voor een APK en wilde graag meer uitleg hierover, het was jammer dat de meneer die mij toen geholpen heeft niet heel spraakzaam overkwam :) Dat had anders gemogen maar voor de rest een fijne autobedrijf.
prettig en correct
Prima.
Ik dacht dat ik nieuwe remmen nodig had (beetje krassen tijdens het remmen). Ze hebben ze schoon gemaakt, probleem opgelost, geweldig ze hadden me ook nieuwe remmen kunnen verkopen. Geeft me heel veel vertrouwen in dit bedrijf.