Zeer tevreden.
Prima, heel prettig bedrijf; goede service!!
Heel goed autobedrijf komt de afspraken al twintig jaar na en heeft concurrerende prijzen (bv bij banden)
Altijd weer prima voor elkaar binnen de afgesproken tijd.
Service is prima, je wordt correct geholpen
tevreden
Ik had gebeld omdat de auto niet meer wilde starten. Binnen een uur werd de auto opgehaald. Prima service.
Uitstekende service, vriendelijk en betrokken personeel, vakkundige monteurs.
nieuwe band is veel te duur
Wat een goed bedrijf. Men denkt enorm met de klant mee en heel vriendelijke medewerkers. een bedrijf waar je direct vertrouwen in hebt.
Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede service, fijn dat er altijd een leenauto beschikbaar gesteld kan worden.
Fijne garage, alles is te bespreken. Uitstekende service en uitleg en advies.
Ik heb een klacht, betreffende het woord (STANDAARD) van de balie gekregen na mijn vraag, waarom wordt er een liter ruiten sproeier vloeistof bij de rekening opgeteld. Mijn ruiten vloeistof tankje was tot op de rand gevuld door mij, voordat ik de auto naar de APK keuring bracht. De balie medewerker gaf mij als antwoord, er wordt een liter vloeistof uit gehaald en daarna weer een liter van de garage toegevoegd. Ik teken hier bezwaar aan tegen deze onzin. om na mijn vraag waarom moet ik dit betalen, als antwoord te krijgen, dit is STANDAARD.
Zeer klantvriendelijk, uiterst snelle service, prettige persoonlijke benadering
Prima en snel,adequaat op mijn situatie ingespeeld
behoorlijk aan de prijs,
Laatste bezoek, ben ik terug gekomen omdat het raam van de bijrijdersstoel niet meer reageerde op het knopje, nadat jullie het gerepareerd hadden. Ook deed de temperatuur meter het op de display het daarna niet meer. Was al terug ivm met het deurpaneel wat niet vastgemaakt was. Jullie conclusie motortje was slecht???? Ik kwam omdat het knopje van het raam niet meer reageerde ( met andere knop, bestuurders kant wel) Vorige auto ook al duren reparatie met tyrips opgelost. Jammer personeel erg vriendelijk, maar slechte ervaring met de manier van repareren.
Tanja, de 307 waar jij mee rijdt is inmiddels 13 jaar oud. Vandaar dat er nu af en toe mankementen zijn. Daar kunnen wij echt niets aan doen. Dat het gebeurt als je net bij ons bent geweest is puur toeval.
fijn en persoonlijk contact met meedenkende medewerkers.