Prima ervaring
Onder garantie zijn een tweetal punten vakkundig opgelost. Pluim voor de goede service.
1e beurt 25.000 km cf afspraak en op tijd klaar.
Mijn ervaring is positief
Reparatie werd vakkundig gedaan. Helaas na enkele weken was het euvel weer terug. Nu al 3 maal gerepareerd maar klacht is weer terug. Gelukkig is het inmiddels , na 2 maal betalen, wel garantie werk.
is gewoon goed.
mijn ervaringen zijn in dit geval minder goed. het gaat om een normale onderhoudsbeurt tevens A.P. K. keuring. Ik zal U vertellen wat mij is tegen gevallen. Op de eerste plaats was de auto niet apk afgemeld en dus waren de papieren ook niet in orde. Op de tweede plaats was de remolie niet ververst wat volgens mij volgens het periodieke onderhoud ( om de twee jaar ) wel had gemoeten en op de derde plaats was er olie gemorst op het motorblok het geen ik zeer slordig vind.
Het is inderdaad fout gegaan. De APK keuring stond niet op de werkorder voor de monteur. De remolie hebben wij bewust niet gedaan. Uw auto komt uit 2012 , de remolie moet inderdaad iedere twee jaar. We nemen contact met u op.
enkhuizen: klantvriendelijk en behulpzaam om klant zo snel mogelijk te helpen. ga zo door!
Positief en service verlenend. Wel heb ik het volgende op te merken. In de APK keuringsrapporten 2017 en 2018 worden 2 identieke gebreken hersteld en dat vind ik bijzonder. Elk jaar nieuwe remslangen snap ik niets van, dan is er structureel iets niet in orde ?! Ik ben namelijk geen \'hardremmer\'. En het gebrek van de verkeerd afgestelde dimlichten is mij ook niet duidelijk, want ik heb er zelf niets aan veranderd?! Tenslotte constateer ik, dat de winter- en zomercheck eigenlijk weinig voorstelt want het evt. remslangprobleem is toen niet opgemerkt ondanks de roestvorming !
U heeft gelijk, we hebben het nagekeken en inderdaad een jaar geleden hebben wij ook 1, dezelfde remslang vervangen. We nemen hier nog contact over met u op.
Twee keer in korte tijd in uw garage geweest. 1e keer voor een reparatie waar ik op kon wachten. Service en kwaliteit zijn goed. De auto werd de tweede keer keurig opgehaald en retour gebracht. Vriendelijk personeel, zowel monteurs als de balie medewerkster (Karin) Een duidelijk beeld wat het (globaal) moest gaan kosten. Gemaakte afspraken over meerwerk en de eventuele bijkomende kosten werden nagekomen.
goed en vriendelijk
zeer goede service. alles helder en duidelijk
Prima service! Receptionist liep netjes mee naar de auto met mij om de vergrijsde airbumps te bekijken. Bij het ophalen van de auto waren ze weer netjes zwart gemaakt en mijn auto was gewassen.
Zeer goed.
Fijn bedrijf auto gebracht even naar mijn werk gebracht wat een top service.