In een woord geweldig

Nog nooit was ik bij Roks geweest, maar na een gastvrij ontvangst en totaal niet opdringerig konden wij op ons gemak de occasions bekijken. Wij kwamen eigenlijk voor een Ford Puma die helaas was verkocht. Uiteindelijk zijn we met een prachtige Opel Mokka de deur uit gereden. Roks is nog echt zo'n ouderwets familiebedrijf waar de klant nog steeds koning is. De service is top en wij zijn erg tevreden over de werkwijze van dit bedrijf.

Helemaal super geregeld

Super goede service, heel tevreden

Fijne koop !

De verkoop was zo gesloten omdat we een recent nieuwe auto kochten .en wisten wat we wilden .eigenaar vriendelijk en goed. Goede uitleg van hoe alles werkte . We weten natuurlijk niet als er iets aan de auto is ,hoe de service dan zal zijn. Maar ook daar twijfel ik niet aan.

Prima service!

Vriendelijk behulpzaam en goede service

Zeer tevreden diverse malen een auto daar gekocht

Altijd behulpzaam en als er wat is wordt dit snel opgelost nu weer voor de mazda cx30 gekozen even moeten wachten voor de juiste kleur die ik wilden hebben na even zoeken heeft Ad die gevode Nissan ingeruild die ook van roks afkomstig was dik tevreden ga zo door heren

Ad Roks heeft zijn toezeggingen helemaal waar gemaakt.

Op internet kwamen wij de auto tegen die wij zochten. Helaas wel een stuk uit de buurt. Vanuit Twente naar Goirle gereden om een proefrit te maken. Helaas viel deze tegen, trillingen in het stuur en oncomfortabel rijgedrag. Ad Roks beloofde ons deze problemen geheel op te lossen en gaf ook aan dat de auto verder in nieuwstaat was. Wij hebben de auto gekocht met de afspraak dat deze goed door een keuring zou komen. De auto is voorzien van andere banden en velgen. Een onafhankelijke uitgebreide keuring wees daarna uit dat alles perfect in orde was. Wij zijn de auto gaan ophalen en kunnen constateren dat deze nu geheel voldoet aan onze verwachtingen, en dat Roks autobedrijf zijn toezeggingen geheel heeft waar gemaakt.

Prettig zakendoen ..... !!

Top bedrijf

Goed corekt

Echt klantvriendelijk familiebedrijf

Wij kwamen eigenlijk voor een Ford Puma die was net verkocht. Verder nog even rond gekeken en liepen we tegen een Opel Mokka aan. In een open gesprek en in alle rust met Ad Roks, hebben we uiteindelijk de Mokka gekocht. Totaal geen enkel probleem ondervonden over graag willen verkopen of wat van dien aard. De klant wordt bij Roks echt in de watten gelegd men neemt alle tijd zoals het hoort, je voelt je direct thuis. Twee dagen later de auto opgehaald en werd alles keurig afgehandeld. Dit bedrijf verdiend een groot compliment zeker om hoe je met klanten om moet gaan. Fantastisch. Roks heeft er weer een trouwe klant bij.

prima service

netjes geholpen mooie zaak

Prima ervaring

We zijn prima tevreden over de gang van zaken. Snelle correcte afhandeling, komen afspraken na .

Prima bedrijf, vakkundig en vriendelijk geholpen .

Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf , zijn netjes geholpen. Erg klantvriendelijk en hebben erg mooie auto's en veel keuze . Zou dit bedrijf zeker aanraden .

Vlotte en vriendelijke levering

Onze vorige auto was "total loss" in die zin dat maken niet meer verantwoord was gezien leeftijd en omvang van de schade. Na een oriëntatie leverde ROKS met buitengewone snelheid de auto van onze keuze binnen 4 dagen. Helemaal tiptop.

Fijne, persoonlijke en professionele vakmensen.

Duidelijke en eerlijke adviezen ontvangen. We hebben een jong gebruikte auto gekocht na jarenlang nieuwe lease auto's gereden te hebben. Het is dan fijn om met vertrouwde tot aankoop over te gaan. We kunnen Roks van harte aanbevelen.

Goede service en klantgericht

Prima service en kwaliteit

Vriendelijk, behulpzaam en dat geeft een vertrouwdd gevoel.

Zaken gedaan met Patrick, hier behandelen ze klanten als een klant. Helemaal niet opdringerig, zijn deskundigheid is top. Dit bedrijf is zeker aan te raden

Prima en attent geholpen

Vrijwel direct gebeld nadat ik online (via BOVAG-site) had aangegeven belangstelling te hebben voor een bepaalde auto. Ook een proefrit maken was geen probleem. Met alle egards ontvangen. Daar de auto/proefrit een succes was gelijk tot zaken gekomen. Ook bij het ophalen met alle egards ontvangen, stond de auto netjes klaar en was de papierwinkel etc. netjes geregeld. PRIMA!

top

meedenken, probleem oplossend, goede kwaliteit

Een bijzonder prettige zaak

Een prettige zaak. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt er goede uitleg. Er wordt ook met je ‘meegedacht’ als je twijfelt over al dan niet inruilen. De verkoper, de baas in dit geval, was ook de vriendelijkheid zelve. Echt een bedrijf waar je je op je gemak voelt.

Geen groot glazen / dealer gebonden pand, maar een dorpsgarage die nog de tijd heeft voor de klant !

Familiebedrijf. Niets moet , je kan zelf met suggesties ,input komen . Auto was keurig netjes afgeleverd. Bij aflevering werd alle tijd en geduld genomen.

prima autobedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel goed geholpen

Een professioneel autobedrijf. Er is openheid gegeven over de afkomst van de (demo) auto, de auto is perfect afgeleverd, goed opgepoetst, 4 jaar bovag garantie. Heel tevreden over hoe ik ben geholpen en de aflevering. En heel tevreden met de auto!

zeer klantgericht en klantvriendelijk

Er wordt geluisterd naar de klant en afspraken worden nagekomen. Lijkt allemaal normaal maar dat is het toch niet altijd. Als je uiteindelijk de auto hebt gekocht moet je een goede gevoel overhouden en dat is gelukt. Compliment.

Prima autobedrijf

Goede service en groot aanbod van jonge, zo goed als nieuwe, auto’s. Onze nieuwe auto bevalt prima.

Prima deal. Top

Na vele omzwervingen weer bij garage Roks uitgekomen. Top deal. Top auto.

Dorpsstraat 72

5051CL Goirle