Prettig familiebedrijf, waar je nog echt Klant bent en geen nummer. Faire werkplaatstarieven.
Zoveelste auto hier gekocht. Altijd tevreden, nog nooit problemen gehad. Service is top, zodra er ook maar iets is, word dit zo snel mogelijk geregeld. Topbedrijf
Prima ervaringen met Roks. Één telefoontje over een storinkje in onze occasion en de zaak wordt geregeld. Of we konden het in onze woonplaats laten fixen en rekening opsturen. Vandaag overlegd omtrent lekke airco condensor en vrijdag a.s worden we al verwacht voor reparatie in Goirle. Wij zijn zeer tevreden.
Top bedrijf. Menige dealer mag zich een voorbeeld nemen aan de service die dit bedrijf levert en de betrokkenheid die ze tonen!
In december 2017 hebben we een gebruikte BMW 3 Touring bij autobedrijf Roks gekocht. Na een paar maanden viel het op dat de rubbers in de achterportieren niet goed aansloten. Het leek erop dat ze waren gekrompen. In overleg met Ad Roks zijn de rubbers vervangen door de plaatselijke BMW specialist en is de factuur betaald door autobedrijf Roks. Netjes en praktisch opgelost.
Parkeerassistent van mijn in april 2017 bij de firma Roks gekochte BMW 520i F11 werkte niet meer. Navraag bij mijn plaatselijke garagist (Stramproy, Lb) en BMW-dealer (Echt) wees uit dat het een softwareprobeem was en dat de software opnieuw geprogrammeerd moest worden. Het euvel telefonisch met Ad Roks besproken. Ik heb de reparatie bij de dichtstbijzijnde BMW-dealer mogen uitvoeren op kosten van Autobedrijf Roks! Ook hier heeft Ad Roks weer super service laten zien. Menig merkdealer kan zich aan deze service en meedenkendheid een voorbeeld nemen. Ga zo door!
zeer positieve ervaringen met dit bedrijf, klant- en servicegericht. Open en vriendelijke service. Alles keurig voor elkaar.
Top word netjes en goed tewoord gestaan en helpen je goed ze luisteren naar de klant en proberen het altijd goed optelossen
Al 25 jaar klant altijd goed .
Wordt altijd op een nette manier ontvangen. En er wordt tijd voor je genomen
In april een prachtige bmw 5 serie touring gekocht voorzien van alle denkbare opties. Na een paar dagen een fluitend/jankend geluid geconstateerd bij het achteruitrijden. Met deze klacht terug gegaan naar Ad. Ad beloofde dat de klacht hoe dan ook verholpen zou worden onder garantie, ook al zou er een nieuwe transmissie onder moeten. In de daaropvolgende weken samen met Ad het nodige speurwerk laten verrichten om de aard van het probleem vast te stellen. Uiteindelijk bij de firma Autrans in Tilburg terecht gekomen; erkend transmissiespecialist. Daar werd vastgesteld dat het probleem alleen verholpen kon worden door het vervangen van de complete transmissie. Dat was even schrikken; een flinke kostenpost. Desalniettemin hield Ad woord. Op zijn kosten is de automaat vervangen door een compleet nieuwe. Daarnaast heeft hij als service de auto mooi laten poetsen en polijsten. Top service! Garage Roks is pas tevreden als de klant tevreden is. Ga zo door!
Al jaren zeer goede ervaringen met autobedrijf Roks. Probleempje .... snel gefixt. Ad en alle medewerkers ga zo door.
Had een klein probleempje met de banden. Na een belletje werd ik gelijk geholpen en mocht ik de volgende week (ivm vakantie) langskomen. De banden werden meteen vervangen als belooft. Bedankt Ton van de werkplaats en Ad voor de goede service!
Op zoek naar een degelijke Peugeot 207 SW en uiteindelijk terecht gekomen bij Autobedrijf Roks. De bemiddeling verliep erg vlot en de inruilprijs was ook prima.Na een proefrit hebben wij de bijzonderheden voorgelegd aan Ad Roks. Al onze aandachtspunten zijn door hem ter harte genomen en een afleverdatum is besproken. Deze stond, in eerste aanleg, gepland na het weekend omdat wij dan op vakantie zullen gaan met onze nieuwe auto. De Peugeot is voorzien van een trekhaak en om de fietsendrager te controleren op de stekkerdoos ben ik vrijdags naar het autobedrijf gegaan. Hier werd ik direct geholpen door medewerker van de werkplaats. Gezamelijk hebben we de verlichting gecontroleerd. En op de vraag of de auto \"toevallig\" al klaar was voor aflevering bleek dit ook het geval te zijn! De nieuwe vloermatten en kleine accessoires waren besteld en zouden in de namiddag nog afgeleverd worden. In de namiddag de auto opgehaald stond buiten netjes gepoetst klaar voor de showroom! Met een \"verse \"APK, een servicebeurt en voorzien van alle wensen zijn we huiswaarts gegaan. Kortom Garage Roks is zeker een aanrader. - Het ontvangst is top. (o.a de heerlijke koffie) - De onderhandelingen verlopen zakelijk maar vlot. - Op- en aanmerkingen worden serieus meegenomen in de onderhandelingen. (no-nonsence). - De tussentijdse service van de werkplaats. - Een afleverpakket tot in het kleinste detail. - De aflevering was boven verwachting snel met als afsluiting nog een leuk ludiek kadootje.
Al even geleden een auto gekocht. Nog steeds heel tevreden.
Jammer dat Garage Roks geen slotbouten monteert of tenminste haar klanten hierover infomeert. Binnen 2 weken dure velgen gestolen. Ik was niet op de hoogte gebracht dat deze er niet op zaten. Dat noem ik een slechte service. Ook bij aflevering was de auto niet gepoetst.....
Geachte heer Koenen, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent, maar willen wel aankaarten dat wij niet kunnen voorkomen dat uw velgen gestolen worden, of deze nu met of zonder slotbouten gemonteerd zijn. Hiervoor kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen. Wat betreft het poetsen: we hadden het gewaardeerd als u ons hierop had geattendeerd, dan hadden wij het graag direct voor u opgelost. Het aanbod om uw auto alsnog te poetsen is al eerder gedaan; dit aanbod staat natuurlijk nog steeds. Onze excuses hiervoor! Ondanks de teleurstelling hopen wij u in de toekomst nog wel terug te mogen zien bij Autobedrijf Roks. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Roks.
Goede service en klant vriendelijk staan altijd voor je klaar