Een auto on the road Ik zag deze auto op de site (ivm dat ik eentje al op het oog had maar wel in een andere stad). per toeval bleek dat dit bedrijf nog geen 10 minuut ver is van waar ik heen moest, dus had Roks gebeld en ben gelijk naar toe gereden. Mijn eerste indruk over dit bedrijf, het ziet er goed en betrouwbaar uit en ik kreeg een goed gevoel bij, werd met een warme thee ontvangen. De auto stond nog niet in de showroom, ik vond hem gelijk mooi (zoals ik het heb verwacht). Proefrit gedaan en heb hem op die dag zelf gekocht. Ik heb mijn oude auto (ford focus) laten inruilen voor deze nieuwe (gebruikte) auto (ford focus) die ik inmiddels voor ruim 2 weken in bezit heb. Ik heb nog goed gevoel bij en ik heb veel plezier met deze auto. Auto werd goed afgeleverd zoal afgesproken. Een aanrader
Al twee keer onze auto gekocht eerste 5 jaar mee gereden met weinig problemen en nu pas weer een nieuwe auto hopelijk gaat hij net zo lang mee👍
Erg tevreden met de service die jullie mij aan bieden.
Na mijn pensionering moest ik een eigen auto kopen. We kwamen via google terecht bij Roks in Goirle om een Toyota Verso te kopen. We zijn naar de showroom gegaan en ontvangen door de eigenaar Ad Roks. Echter de auto was net verkocht. Wij zijn op vakantie gegaan en bij terug komst zagen wij dat Ad gebeld had. Contact opgenomen en hij had weer een mooie Toyota Verso en die hebben wij gekocht. Alles laten wij door Roks uitvoeren tot grote tevredenheid. Inmiddels weer een andere auto Nissan Quasquai gekocht en ook weer zeer tevreden. Al met al zeer te spreken over het bedrijf en dat geldt ook voor de bezetting in de receptie en de monteurs in de werkplaats. Waarderingscijfer een dikke 9!!
ontvangst goed koffie lekker en warm doet wat hij beloofd je voelt er je welkom leuke prijs ik ben zeker tevreden
altijd netjes, redelijk geprijsd en goede service!
vriendelijk, luisterend, meedenkend, oplossend gericht, staan altijd klaar hoe of waar dan ook! TOP bedrijf!
Jammer dat we terug moeten om een deukje uit de auto te laten halen, terwijl dit was afgesproken om dit te doen als de auto zou worden afgeleverd. Verder een heel prettige verkoper met de aankoop van de ford fiesta!
Voor de eerste keer hier een auto gekocht enkele weken geleden. Het gevoel tot nu toe, goede service, betrouwbaar, eerlijk, kwaliteit en gezellig!
goede info ontvangen en rustige/vriendelijke uitleg en totaal niet opdringend.
Tot nu toe top,vriendelijke eigenaar en medewerkers.Een aanrader.
Midden in het dorp in een prachtig pand en goede koffie! Daarbij uitstekend geholpen door zoon Patrick die bij de aflevering van mijn RR Evoque keurig alles had geregeld wat wij eerder hadden afgesproken. Absoluut voorbeeld voor de autobranche!!
Mooie uitstraling van het bedrijf vele jonge auto,s testrit gemaakt, goed onderhandeld met mijn oude auto. auto afgeleverd zoals afgesproken op een klein ding na. hierop zou hij nog terug komen. dat zal binnenkort wel blijken!
Vriendelijke eigenaar en zoon met een uitstekende service. Heel mooie showroom. Koop hier in de toekomst zeker mijn volgende auto.
Geweldig. ..topservice....Ad is een super zakenman.
Op een goede manier ontvangen en voorgelicht. Duidelijke zaken gedaan.