vriendelijk, behulpzaam en komen afspraken na

Afgelopen week mijn 'nieuwe' auto hier gekocht en later opgehaald, Alles was volgens afspraak gedaan, ben heel tevreden

Flexibel en eerlijk

Ik was al een geruime tijd op zoek geweest naar mijn ideale auto die aan bepaalde eisen moest voldoen. Toen ik via AutoScout24 een auto zag die bij Jaap Dik Auto’s te koop was, gingen mijn broertje, zusje en ik 220 km afleggen om deze auto van dichtbij te bekijken. Toen ik deze auto zag was ik op slag verliefd. Hij zag er mooi, goed onderhouden uit. Het was tijd voor een proefrit. Alles werkte perfect en de reed als nieuw. Ik dacht, ik koop de auto. De verkoper was zo flexibel en eerlijk tijdens het gesprek dat mij een vertrouwd gevoel gegeven heeft. Ik ben echt enorm tevreden over de service, flexibiliteit, eerlijkheid en vriendelijkheid! Jaap Dik Auto’s raad ik zeker aan mijn vrienden, familie en kennissen aan die op zoek zijn naar een auto!

Super geholpen

Gewoon goed

betrouwbaar, komen afspraken na

Afgelopen zomer een Tesla model S gekocht bij Jaap Dik. Achteraf bleken een aantal dingen niet goed te zijn met de auto. Hier word je dan best zenuwachtig van ( onderdelen Tesla zijn zeer prijzig ). Ik kan niet anders zeggen dan dat ze alles netjes hebben opgelost onder garantie, dikke pluim. Ik ben ook zeer blij met het nieuwe beeldscherm wat ze hebben laten plaatsen in mijn auto, 👍 super. Ik raad Jaap Dik dan ook van harte aan.

Zaterdag mijn 'nieuwe' auto gehaald. Alles was volgens afspraak gedaan en geregeld. Mijn advies als je een andere auto zoekt, ga hier altijd even kijken.

Staan altijd voor je klaar

Olielekkage werd zeer snel en vakkundig opgelost. Even een belletje en snel een afspraak gemaakt. Kon binnen een paar dagen terecht en het probleem werd snel en goed opgelost. Bedankt!!

Slecht

Na aanschaf van een 4 jaar oude auto na 2 maanden een probleem met deze auto maar Jaap Dik gaf aan valt niet onder garantie. Zelfs 30% van de kosten wenst men niet te betalen. Echt korte termijn denken daar

uitstekend

Vriendelijke en correcte ontvangst, trekhaak keurig gemonteerd, afspraken nagekomen, leenauto omgezet naar huurauto, kortom prima service

plezierig contact met verkoper. prima service

Uitstekend bedrijf

Super goed service 👍

Prima, betrouwbaar en vriendelijk

Dit bedrijf is eerlijk en vriendelijk met goede en betrouwbare auto's. Helemaal tevreden!

Alles klopte, vriendelijk en goed vakwerk geleverd

Zie boven

vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel

vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel. de afspraken waren duidelijk en het probleem werd snel verholpen

Goede service na verkoop

Vier maanden geleden een Tucson uit 2005 gekocht. Ondertussen wel al een aantal reparaties aan moeten laten doen aan slijtage onderhevige onderdelen (distributieriem, koppelingsplaten) en nu ook de LPG injector. Voor alle reparaties heb ik een schappelijk voorstel gekregen waarin de kosten gedeeld werden, zonder dat ik daar naar heb hoeven vragen.

Positief en snelle service

Onlangs een jong gebruikte Seat Mii gekocht bij jaap dik. Auto werd keurig gepoetst voordat ik definitief akkoord gaf om tot koop over te gaan. Naderhand bleek er een klein puntje van reparatie te zijn, dit werd in overleg met de verkoper van jaap dik keurig opgelost.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Makkelijk/Effectief en vriendelijk!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Fijn zaken gedaan. Verkoper dacht goed mee. Auto\'s staan er allemaal netjes bij.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Azieweg 17