uitstekende serv

Zeer goede garage goede service dik voor elkaar

Ervaren personeel

Geweldig personeel. Ben heel tevreden .mensen met ervaring

Klantvriendelijk eerlijk meedenkend verkoper

Op zoek naar een andere auto verkoper neemt de tijd en denkt mee in welke soort auto bij je past. Ook binnen budget en goede ruil oude auto.

Atid goed geholpen

AL MEER DAN 10 JAAR KLANT

Mijn ervaring is heel goed.

Ik word altijd goed en snel behandeld.

Altijd vriendelijke ontvangst, met koffie. Sowieso kom ik er 2 x per jaar voor de bandenwissel.

Alles goed geregeld ,aardige mensen

Afspraak gemaakt,als het nodig is ,brengen ze je weer naar huis, en als de auto klaar is halen ze mij weer op . Dus een tevreden klant

Zoals gewoonlijk weer zeer netjes geholpen, komen hier niet voor niets als bijna 20 jaar. Ze staan altijd voor je klaar, denken met je mee en dat met hele nette prijzen. Topbedrijf en medewerkers

Klantvriendelijk, goede dienstverlening en vakwerk.

We woonden nog niet zolang in deze woonplaats., Eerste kennismaking:,Binnen komen om een lampje te verwisselen, en in no time wordt het geregeld, top. Nog steeds, altijd goed geholpen en zeer vriendelijk en correct behandeld. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zoals altijd

Altijd goed

Hele goeie service en hele leuke monteurs met veel kennis

Zeer betrouwbaar

Bij kleinere en grotere problemen met onze auto kunnen we op vertrouwen dat we snel worden geholpen. Dik tevreden!

Echt heel erg prettig geholpen door Rienk. Vakkundig, afspraak is afspraak maar bovenal goed om te zien het enthousiasme voor het vak en voor het bedrijf.

Netjes en goed geholpen

Audi S5 gekocht. Keurig geholpen door Daan, alles volgens afspraak.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer tevreden, goede service en doen wat ze beloven!

Gezien ik zelf uit het zuiden kom eerst even gebeld voor wat meer info over de auto (Ford C-MAX uit 2015) die te koop stond. Verkoper was vriendelijk en behulpzaam, zo is deze o.a. even in de auto gaan zitten om omschrijven of en waar er eventuele slijtage te vinden was om teleurstelling na een lange rit te voorkomen. Auto was tip top in orde, maar toch fijn dat er de moeite voor werd genomen. Daaropvolgend een afspraak gemaakt voor een testrit. Leuk gesprek gehad met de eigenaar Erwin en de auto gekocht, met duidelijke afspraken. De auto werd een paar dagen later i.v.m. APK keuring en grote onderhoudsbeurt (voor een klein prijsje) thuisbezorgd, dus hoefde ik niet zelf nog een keer drie uur heen en 3 uur terug te rijden :-) Na een weekje ontdekte ik een mankementje en hiervoor hebben ze direct een afspraak geregeld bij mij in de buurt om het te laten nakijken en maken, super service dus! Kortom, een fijn bedrijf om met een gerust hart een auto te kopen!

Ik ben meer dan 20 jaar vaste klant en dat tot volle tevredenheid!

Zie boven

Geweldige service, vriendelijk personeel, deskundig en kwaliteit !!!

Geweldige service, vriendelijk personeel, deskundig en kwaliteit !!!

Fijn autocentrum

We zijn goed geholpen en zijn tevreden weggegaan met onze nieuwe Opel Astra.

Geweldig klantvriendelijk

Margo is een topper en super vriendelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk te woord gestaan door Margot.

Tot een deal kunnen komen, aantal minpunten aan de auto werden gelijk opgelost! Circa 200 km enkele reis gereden voor deze voordelig geprijste occasion, waardoor we uiteraard ook wat minder terug kregen voor onze auto, maar dat is lood om oud ijzer.

Goed geholpen

Kland vriendelijk En ben goedgeholpen

goed en altijd zeer tevreden.

goed.

Behulpzaam bedrijf!

Ik had een afspraak voor een apk met een kleine beurt. Ondertussen ben ik door de showroom gaan rondneuzen. Ik ben door verkoper Bryan aangesproken die me netjes koffie aanbood. Uiteindelijk een leuk gesprek gehad en mijn auto was zo klaar!

Prachtige ervaringsmensen met hart op de juiste plek

Aangename ontvangst. Koffie. Band die zachtjes leegloopt had inderdaad een soort klein spijkertje. Snel gerepareerd. Klaar. Complimenten.

Geslaagd!

Mooie zaak wij komen hier al jaren voor het onderhoud van onze Opel. Nu hebben we gekozen voor een Volkswagen. Wij waren overrompeld door het enorme aanbod dat ze hebben sinds Erik en Erwin de boel hebben over genomen. Ga zo door.

Azieweg 17

9407 TC Assen