vlot geregeld en goed uitgevoerd

Bandenwissel

We gingen naar autocentrum vanwege lekkage van het koelsysteem. Het probleem was snel gevonden. Onderdeel besteld. Dag later weer rijden.

Altijd een goede service en betrouwbaar

nvt

Goede communicatie en correcte aflevering

Interesse voor aangeboden auto getoond. Auto stond volgens afspraak klaar voor proefrit. Afleveringsafspraken zijn volledig nagekomen. Keurige ontvangst en uitleg bij halen auto door Daan Stevens. Enthousiaste en no nonsense verkoper.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service, aardig personeel

Heb goede ervaringen met dit auto bedrijf,

Al jarenlang een goed bedrijf

Aardige mensen, vooral in de werkplaats

Cruise control

Tijdens de aankoop van onze volkswagen polo kwamen we erachter dat de cruise control helaas geen cruise control was. Dit bleek een speed limiter te zijn. Na dit bij de garage te hebben aangegeven erkenden ze inderdaad dat dit verkeerd gezien was. Zonder enige twijfel gaf de medewerker aan dit voor ons op te lossen. Dit bleek een lastiger klusje dan verwacht want er was na heel lang zoeken maar 1 locatie te vinden die dit kon realiseren. Toch is er door de medewerker van Jaap Dik lang aan gewerkt en rijden we nu met cruise control rond. We zijn in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van de status en het contact was top. Een zeer goede service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed geholpen, geen geneuzel!

Ik kwam voor één bepaalde auto en die stond voor een goede prijs. Verkoper Daan was zeer attent, telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en gaf een keurige uitleg over de auto. Enige minpunt was de halfvolle accu, maar daar was ik zelf al op voorbereid met een laadpaal.

Zeer klantvriendelijk

Wordt altijd goed en oprecht geholpen

Vriendelijke medewerkers, duidelijk en eerlijk.

Nette service bij en na aankoop auto.

Omstreeks mei onze auto ingeruild voor een nieuwe bij Jaap Dik Auto's na redelijke onderhandelingen met Daan Stevens. Nadien is de auto nog twee keer terug geweest voor een aantal kleine puntjes. Hier werd niet moeilijk over gedaan en alles is keurig opgelost. Al met al een goede aankoop.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

De auto die wij kochten had een paar krasjes, maar dat is volgens afspraak helemaal mooi weggewerkt. Ondanks de langere wachttijd, ivm vakanties, zijn wij goed geholpen door Daan Stevens. Hij heeft er zelfs in zijn vakantie voor gezorgd dat de auto bij thuis werd afgeleverd en onze inruilauto werd opgehaald. Na een aantal weken heeft hij ons nog gebeld met de vraag of de auto goed beviel. Kortom, goede service!

Ben al meer dan 35 jaar klant en dat zegt genoeg volgens mij

Deskundig betrokken adviserend klant staat voorop. Snel geholpen. Positief ingesteld. Niets is teveel

Super bedrijf

Zeer vriendelijk en netjes s.morgens gebeld dat ze de auto even vast wilde houden kon pas om 4 uur komen was geen probleem.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer goede ervaring met deze autobedrijf

Hier een Fiat Punto evo 1.3 m- het gekocht. De auto is keurig netjes afgeleverd en alle afspraken zijn ze nagekomen. Na 2 weken bleken er 2 brandplaatjes kapot te zijn. Dit probleem werd keurig opgelost zonder problemen. Ze doen nooit moeilijk en lossen problemen met de auto netjes op en hier kunnen veel autobedrijven en voorbeeld aannemen. Ben daarom ook zeer tevreden. Ga zo door toppers! Gr. Fam Pietersen.

Kom al vele jaren bij deze garage in ale tevredenheid. Goede ontvangst zeer goede monteurs altijd overleg. Zeer goede garage.

Goede service en goed geholpen , met een bakkie koffie tijdens het wachten.

Goed en snelle service en vriendelijk

Goed geholpen

Zeer goede service

Auto hier gekocht. En achteraf bleek er iets aan te mankeren en dat is zeer netjes opgelost!!

Service gericht, eerlijk personeel.

Reparaties betaalbaar uitgevoerd.

De verkoper en de dame van de administratie zijn vriendelijk

Wij hebben ons Audi A3 ingeruild voor een Golf 7. wij zijn tevreden over de auto en vooral over de service, en het mee denkend en het geduld van de verkoper Daan en de dame van de administratie. Vorige week de auto opgehaald, de service is goed, de auto is netjes afgeleverd. Nu ik 1 week in de Golf rijdt, merkte ik dat een sissende geluid is (blijvend), heb ik gebeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik mag de auto na mijn vakantie terugbrengen voor controle om af te komen van dat sissende geluid. Het is aan te raden bedrijf. Bedankt Daan en tot over 2 weken, mvg, Ab

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

wij zij super tevreden!

Sinds een week rijden wij in onze "nieuwe" Renault Clio, wij zijn hier zeer tevreden over, de auto rijdt super fijn. We waren al een tijdje op zoek naar dit type auto en vonden er 1 bij Jaap Dik. Dit is de 2e auto die wij hier aangeschaft hebben ( de vorige was een citroen C5) en beide keren zijn wij erg tevreden over zowel de aankoop als de aflevering van de auto"s. De service is goed, de auto is netjes afgeleverd, met zelfs een nieuwe matten set (niet om gevraagd en ook niks extra"s voor betaald) wij raden Jaap Dik zeker aan!

Perfecte service

De reparatie werd snel en goed uitgevoerd.

Tevreden over gang van zaken

Was op zoek naar andere auto en ben naar tevredenheid aan een andere auto geholpen.

Azieweg 17

9407 TC Assen