Betrouwbaar en altijd klaarstaand.

PRIMA

Ik ben in deze garage sinds "mensenheugenis" altijd op tijd geholpen op de afspraak. En ik rijd heen en terug omgeveer 30km terwijl er op steenworp afstand van mijn huis ook een opel dealer was (nu al sinds 5 jr. weg)Maar ik heb mijn auto's altijd in onderhoud in Hoogezand. Uitstekende garage.

Reeds meer dan 40 jaar bij dit bedrijf klant, zegt dus genoeg !

Staan altijd klaar voor ,eventuele hulp.

Aan de telefoon en vervolgens aan de balie heel prettig geholpen

Verder heel hulpvaardig bij andere vragen m.b.t. de auto om uit te zoeken of ik daar bij geholpen ben.

Super vriendelijk en mee denkend!

Top auto's met kwaliteit. Super vriendelijk en meedenkend vol mensheid contact gehad! Ik beveel iedereen deze autobedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zeer goede service goede garage

zeer goede ervaring goede service klant vriendelijk..

Uitstekende ervaring met Autocentrum Hoogezand

Rustig rondgelopen door de showroom van Autocentrum Hoogezand! Rustig alle tijd kunnen nemen. Kop koffie erbij! Wanneer er vragen waren moest ik even roepen! Uitgekozen bij Autocentrum Hoogezand, een Opel Astra. Proefrit gemaakt. Hierna waren er van mijn kant nog wat vragen en/of wensen. Hier werd gelijk positief op gereageerd. Ook een update van de navigatie zat erbij inbegrepen. Erg fijn contact met de eigenaar en overige medewerkers. Kortom, met een goed gevoel naar huis én op weg! Een aanrader, autocentrum Hoogezand!!!

Eerlijk open betrouwbaar vriendelijk

2 weken terug een BMW 320 d Touring gekocht. Ex lease. Heel goed gevoel over dit bedrijf. Lennard heeft ons prima geholpen in een fijne sfeer. Altijd lastig op afstand betrouwbaarheid in te schatten maar heb volste vertrouwen in hun. Dankjewel Lennard

ZeerPositief

Klanggericht en erg meegedacht tijdens aankoop nieuwe auto

Eerste ervaring twijfel

Na 50 km ging er een lampje branden, werd in eerste instantie niet fijn te woord gestaan. Morgen gaat de auto terug ben benieuwd. Nu rammelt de uitlaat ook, zou ik opnieuw een afspraak moeten maken of.... Wordt vervolgd

Vertrouwen

Het maken van de afspraak verliep goed en gaf vertrouwen. Keurige bevestiging per mail ontvangen. Telefoontje toen de auto klaar was; prima geregeld. Volgende keer leg ik het onderhoudsboekje op de passagiersstoel zodat ik wel een stempel krijg.

Betrokken en betrouwbare garage

Geweldige eerste ervaring bij dit bedrijf. Een leuke occasion gekocht die helaas na een aantal dagen liet afweten. Omdat ik geen garantie had op deze auto was dit schrikken. Echter toen zij hoorden van mijn probleem hebben ze de auto bij mij thuis opgehaald en met ontzettend veel manuren, materiaal en testen de auto weer KOSTELOOS super rijdend gekregen. Na het ophalen van de auto merkte ik dat ze ook nog wat kleine dingen hersteld aan het interieur van de auto. Kortom geweldige service.

Altijd meedenken , heel klantvriendelijk

Alle onderhoud van mijn auto laat ik nu al jaren hier doen. Altijd transparant over de kosten en heel service gericht. Ik beveel hen echt aan,

Top!!!

Vandaag mijn auto gehaald. Erg blij mee. Goeie service zeer klant vriendelijk. Goede inruil. Netjes en beleefd. Als ik de auto weer wil inruilen kom ik hier zeker terug. Bedankt. Blij met mijn BMW...

Al 45 jaar een top opel garage

Van ouds een zeer goede opel dealer

Mijn ervaring is goed

Afpraak is afspraak

Hele prestige ervaring

Het personeel staat je vriendelijk en eerlijk te woord, ook worden er geen onnodige dingen aan de auto gedaan en wordt er altijd overlegd met de klant

Goede en snelle service

Ik heb hier een auto gekocht. De service is goed en snel! Ik heb een mooie auto voor een prima prijs.

Goede degelijke en non nonsense service

correcte en snelle service.

Goede ontvangst en veel keuze

Van de week onze Seat Leon St opgehaald. Verkoper Lennart heeft ons goed geholpen! Als we ooit weer een andere willen hou ik zekers hun cite in de gaten!

Wederom top!!

Vanmiddag mijn BMW 435i gran coupe in ontvangst genomen. Na een lange zoektocht eindelijk een goede gevonden en zoals ik al jaren gewend ben is hij weer top afgeleverd. Bedankt Daan en Erik voor deze prachtige wagen!!

helemaal goed

Ik ben goed geholpen en te woord gestaan

Super bedrijf

renault clio gekocht hele goede service zag bij thuiskomst dat de hoedenplank ontbrak die zat er al niet bij toen we hem hadden gekocht ik heb gebeld en we kunnen langs komen en krijgen er 1 super goede service ben zeker te vree netjes staan ze je te woord zeker de moeite waard om daar je auto te kopen

geweldig

Kwam in 1ste instantie voor wat info. Bij aankomst met Lennard buiten een gesprek gehad en er volgde een proefrit. Bij terug komst naar regel en wetgeving gehandeld te hebben, zijn er afspraken gemaakt en is er er een overeenkomst uitgekomen. We zijn tevreden over de gang van zaken met Jaap Dik Auto's. Lennard bedankt voor de fijne gang van zaken. Ook de vriendelijkheid die er in het bedrijf heerst geeft een fijn gevoel.

Top ervaring

Daan is een topper! Voor de tweede keer hier een Audi gekocht en ingeruild tegen een goede prijs. Uitstekende service en afspraken worden nagekomen! Jaap Dik kan ik van harte aanbevelen.....

Azieweg 17

9407 TC Assen