Top garage

Snelle n goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam

goed geregeld

goed geregeld , zaken op orde .

Positief

Goede service, goede selectie van auto's

Vriendelijk en snelle service

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Auto is in zeer goede staat opgeleverd

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Onze ervaring bij de aankoop van de auto is geweldig. Heel klantvriendelijk en een goede service

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Dit is de beste garage van Limburg

Ik ben nu 23 jaar klant, en rijd nu mijn derde Schaepkens-Volvo. Ik heb in al die 23 jaren nog nooit 1 moment gehad waarin ik niet ronduit positief was over de dienstverlening van dit autobedrijf. Dit is een bedrijf dat precies begrijpt hoe een klant behandeld en een auto verzorgd wil worden. Afspraken nakomen, meedenken met de klant, vooruitkijken naar de toekomst, het kan gewoon niet beter. Maar nu moet ik ophouden met mijn verhaal want anders gelooft een buitenstaander niet dat ik dit uit eigen initiatief opschrijf. Wat dus wel zo is. Klasse!

Positief

prettige afwikkeling van zaken.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Zeer tevreden, behulpzaam en klantvriendelijk.

Wij zijn tevreden. Vanaf de aankoop van de auto, na een jaar de eerste beurt en een reparatie op garantie. Zeer goed geholpen en niets was teveel!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Top service en zeer goede klantbeleving bij deze garage.

Ik word hier altijd goed, netjes en zoveel ik kan beoordelen vakkundig geholpen. Zeer vriendelijk personeel en vaklui. Een aanrader voor iedereen die twijfels heeft bij de eigen garage

uitstekende service

Dik tevreden.

Heb vorig jaar 2 auto's gekocht, een keer terug geweest om een check-up te laten doen van een van de 2 . Goeie service, vlotte afhandeling.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

al vele jaren onze keuze.

Wij zijn tevreden over de serves van deze garage. Het werk en het advies van de monteur Nico. Wij voelen ons gezien, gehoord en vertrouwd bij dit bedrijf. Daarom komen wij al jaren met onze 2 auto's bij Schaepkens in Klimmen.

Top service

Zeer behulpzaam en vriendelijke mensen die hun vak verstaan

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Transparant en prettig verkoop proces

Onlangs voor de 2e keer een auto gekocht bij Schaepkens in Klimmen. Na een belletje voor de beschikbaarheid konden we direct terecht voor een bezichtiging en een proefrit. We kregen een aantrekkelijk inruilvoorstel en zijn daarmee akkoord gegaan. De nieuwe auto werd incl. al het nodige onderhoud afgeleverd zodat we er de komende jaren veel plezier van kunnen hebben. Zeker een aanrader!

Boven verwachting goed!

Ik heb mijn eerste auto gekocht bij Schaepkens en kan niet anders zeggen dat ik gedurende het hele proces uitstekend ben geholpen. De medewerkers van Schaepkens zijn klantvriendelijk, open, eerlijk en doen net dat beetje extra wat je van een autobedrijf verwacht. Nog altijd enorm blij met mijn keuze voor Schaepkens en ik verwacht nog vaak terug te komen hier!

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Fantastische service!!

Onze auto zit nog in garantie en er was een probleempje. Ze doen alles om de problemen op te lossen die er waren. Ze hebben een hele goede coulance. Echt super communicatie met het team en er worden heldere afspraken gemaakt!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

De auto is netjes afgeleverd

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Wederom uitstekend op alle vlakken

Reeds meerdere auto's gekocht bij Schaepkens en steeds weer zeer tevreden m.b.t. de service, professionaliteit en prima prijs - kwaliteit verhouding. Absoluut een aanrader!!

No nonsens

Leuk dat ik ineens (op de rekening én deze mail) een mevrouw ben geworden. Het was toch de auto van de heer zelf, maar een kniesoor die daar op let. Als ze maar goed geholpen worden én dat was het zeker.

Goede service, duidelijke afspraken

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Net zoals 19 jaar geleden een fantastische auto gekocht.

Eerlijk en betrouwbaar adres, de moeite om naartoe te rijden.

Teveden

Blij met mijn pegeot 108 .De auto's zagen er trouwens allemaal goed uit in de interieurs en dat is ook heel belangrijk vind ik ,dat zeg ook weer hoe de mensen ermee zijn omgegaan is ook een plus punt en dat trok mij ook erg aan , ben heel tevreden ,zal zeker weer voor jullie kiezen,en raad mijn kennissen ook aan om bij jullie eens te gaan kijken als ze naar een auto op zoek zijn.

Perfect!

it has been more than 2 years that we work together. i am so happy to work with you

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen