Geweldige service

Al jaren klant en iedere keer weer een super service.

Fijne en snelle service. Vriendelijk personeel

Fijne en snelle service. Vriendelijk personeel

Prettig, deskundig

Heel fijn om een proefrit te mogen maken, dan ervaar je het beste welke auto de voorkeur geniet. Ik heb een slechte ervaring gehad met de aankoop van een auto elders, vandaar wat voorzichtiger geworden, maar hier zijn mijn zorgen weggenomen. Deskundigheid!!

Super!

Goede service!

Vriendelijk en snel

Prettige omgang, zakelijk.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Keurig zoals het hoort !!

Keurig zoals het hoort !

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Ik voelde me op mijn gemak bij het kopen van een auto.

De verkopers waren allemaal erg vriendelijk en hoffelijk. Het bedrijf maakte een goede indruk. Ik was heel erg tevreden.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Men komt betrouwbaar en deskundig over.

Vriendelijk

Onze eigen auto ingeruild en andere auto daar gekocht! Alles netjes geregeld vriendelijk! Ik zou er zeker terug gaan voor een andere auto als het nodig is

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Top service, goede communicatie.

Niks op aan te merken. Goede service en vriendelijk. Soepele en snelle communicatie.

Geweldige voorlichting bij autoverkoop

Zeer goed voorlichting, en correcte begeleiding bij koop nieuwe auto.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Goede en eerlijke autodealer met een uitstekende garage. Erg net en vriendelijk personeel. Zeer tevreden over alles en is zeker een aanrader als je een goede en betrouwbare auto zoekt.

Vriendelijk en efficiënt

Na een lange zoektocht uitgekomen bij Schaepkens. Hier werd ik snel geholpen door heel vriendelijk personeel. De Bovag garantie, pluspakket en duidelijke uitleg hierover was een toegevoegde waarde voor mij. Het bedrijf straalt vertrouwen uit en ik ben voornemens om het onderhoud van mijn nieuwe aanwinst ook in hun handen te geven.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Prima service en vriendelijk personeel.

Prima service en vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Betrouwbaar en een goede service

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Ruime keuze, goede prijs.

De auto gevonden die bij ons past.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Ik was op zoek naar een specifiek automerk en model en zo kwam ik Schaepkens tegen. Schaepkens heeft een groot aanbod aan auto's. Ik had er iets meer uit kunnen halen, maar ik ben er heel blij mee. Ik wil nog één ding benadrukken: niet alle vulstoffen zijn ingevuld zoals afgesproken

Wederom een supersnelle service

Conform afspraak super snelle levering!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Fijne oud collega’s en lekkere koffie

Alles top geregeld.

Duidelijk goede zaken verricht

Zeer goede en duidelijk afspraken gemaakt en een goede dienstverlening geleverd. Auto is gewoon perfect gekocht in zeer goede staat

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Betrouwbaar, vriendelijk en uiterst behulpzaam

Zeer nette autodealer/garage. Wij werden vriendelijk bejegend door medewerker bij binnenkomst. We hadden een auto gezien. Mochten meteen een proefrit maken. Auto gekocht. Zij hebben alles keurig geregeld voor ons. Overschrijving keuring etc. Week later bleek achterlicht defect te zijn. Meteen gebeld en kon zeer snel terecht. Achterlicht werd ter plekke gemaakt. Ik hoefde geen nieuwe afspraak te maken. Perfecte service. Daarbij zeggende dat wij ook de Bovag garantie hadden afgesloten.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Kan niet beter ,wat een geweldig personeel!

ik kwam kijken naar een Kia, mocht een proefrit maken, auto werd gedemonstreerd, uitgelegd, maar zo, dat ik bij de Firma Schaepkens vlugger een auto koop als in een parfumerie een lipstick!!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Ik heb me begin dec een bus gekocht en de manier hoe je word ontvangen en de service is gewoon super . Een echte aanrader

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website., Via een zoekmachine (Google)

Nooit eerder bij de zaak geweest maar meteen een goed gevoel.

Vriendelijk ontvangen en geinformeerd over de auto. Afspraken netjes nagekomen, aflevering prima.

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen