Nooit eerder bij de zaak geweest maar meteen een goed gevoel.

Vriendelijk ontvangen en geinformeerd over de auto. Afspraken netjes nagekomen, aflevering prima.

Prima geholpen door medewerker

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Je koopt bij Schaepkens niet alleen een auto maar daarbij ook een fantastische service !!

Nadat wij drie jaar geleden voor onze dochter hier een auto hadden gekocht hebben zij ons aangenaam verrast met de service die zij leverden ná de aankoop. Voor ons was de keuze dan ook niet moeilijk toen wij zelf voor vervanging van onze vorige auto moesten gaan. Je krijgt goede informatie van een heel vriendelijke , niet opdringerige, verkoper. Bij veel bedrijven schort het hier nog wel eens aan. Het stopt bij Schaepkens nl. niet als zij jou een auto hebben verkocht. Ook daarna leveren ze een hele goede service. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Prima bedrijf

We werden uitstekend geholpen en het personeel is heel vriendelijk. Ze deden alle moeite om aan onze bijzondere situatie ons te helpen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Perfect.

Een goede en een hele vriendelijke ervaring.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Ik zou zeggen ik raad deze auto garage aan… in een woord Top garage…

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website., Via een zoekmachine (Google)

Topper

Super fijn personeel, fijn geholpen

vriendelijke mensen

omdat ik mijn vervangend vervoer moest inleveren, hebben ze hun uiterste best gedaan om mijn gekochte auto op tijd klaar te hebben staan!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Goede ontvangst, mochten auto goed bekijken en proefrit maken.

De ontvangst op de lacatie was goed. Een medewerker haalde meteen de sleutels zodat we de auto goed konden bekijken zowel van binnen als van buiten. Daarna konden we direkt een proefrit maken waarbij verteld werd dat wij hier de tijd voor moesten nemen. Bij aankoop afspraken gemaakt over beurt, nieuwe distributieset en garantie. Door de drukte duurde het ongeveer 10 werkdagen voordat de auto afgeleverd kon worden maar daar moet je gewoon begrip voor hebben en dat vonden wij ook geen probleem. Enige minpuntje is dat de koplampen gepolijst zouden worden maar dat is helaas niet gebeurt. Verder kunnen wij alleen maar zeggen dat onze dochter heerlijk in haar auto rond rijd.

Prima ervaring!

Oprechte aandacht , reel gesprek (niet naar de mond praten bedoel ik dan)

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Prima autogarage

Reageert snel op mail. Je wordt er prima behandeld

Uitstekend geholpen

Fijne ervaring, relaxte sfeer en keurig geholpen ende auto uitstekend afgeleverd

Prima!

Fijne medewerkers en een goede service.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Tot nu toen is alles goed gegaan ik hoop in de toekomst zo te gaan met deze ervaring

Gewoon top

Ik heb alle info’s gekregen over de auto die ik heb gekocht en de verkoper was ook heel erg vriendelijk en behulpzaam

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Ik ben over het gehele proces van proefrit tot aflevering zeer tevreden en zal Schaepkens zeker aanbevelen bij anderen.

Super service

Zeer klantvriendelijk.

Heel goed.

Ruim aanbod in auto's, deskundig en vriendelijk personeel, duidelijke website.

Fantastisch

Schaepkens is gastvrij, vriendelijk, professioneel, meedenkend en een hele ruime keuze aan auto's. Ik heb reeds meerdere auto's bij hun gekocht en ik ben zeer tevreden. Absoluut een aanrader!!

een uitstekunt bedrijf

ben al 30jaar klant

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Auto aangekocht welke prima is afgeleverd.

HET KLOPT GEWOON.

POSITIEF.

kort en krachtig

kort en krachtig

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

Ik moest voor het eerst alleen een auto kopen en was behoorlijk zenuwachtig. Ben goed geholpen en op m'n gemak gesteld in door de garagemedewerkers. Leuke persoonlijke benadering en het heeft een prima auto opgeleverd !

Een top auto gekregen.

Wij hebben een occasion auto gekocht bij de autogarage Schaepkens en zijn er zeer tevreden over.

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen