Goede afspraken gemaakt ,en alles naar behoren uitgevoerd.

Zeer tevreden over aflevering bij verkoop auto.

Nemen de tijd en leveren een goede service!

Goede service met betrekking tot een proefrit, goede service met betrekking tot de aankoop van een auto en de afhandeling daarvan, inclusief de inruil van een eigen auto. En ruim aanbod!

Top bedrijf

Goede deskundige mensen geven goede en duidelijke uitleg,en staan ervoor wat ze zeggen en doen. Komen de afspraken heel goed na, ben zeer te vreden totaal geen negatieve aan of opmerkingen.

Prettig en eerlijk contact

Goeie ervaring met Schaepkens. Eerlijk bedrijf met eerlijke mensen. Transparante onderhandeling

Goede service en goede auto's.

Leuk verkoopgesprek, goede inruil, alles prettig geregeld.

Zeer te vreden

Uitstekende Service

Zeer goed geholpen bij garage Schaepkens. Vriendelijk personeel. Niet opdringerig, maar men staat wel voor je klaar. Goede service. Absoluut een garage om klant te blijven.

Zeer fijn geholpen! Zal het iedereen aanraden!

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een andere auto , en ze hebben mij uitgelegd wat ik t beste kon doen . Top ik rij nu met plezier in de auto

Goede snelle afhandeling en goed bod voor de inruiler

Er werd alle tijd genomen welke nodig was. Na proefrit besloten tot koop. Kreeg nog een beurt volgens het onderhoudsschema en gepoetst. Enkel dagen later afgehaald, tot nu toe geen spijt van aankoop

Uitstekende service!

Wegens remigratie waren wij op zoek naar een auto die op zeer korte termijn geleverd kon worden. Wij werden heel vriendelijk ontvangen en direct een proefrit maken was geen enkel probleem. De koop was snel gesloten en omdat wij op dat moment geen auto tot onze beschikking hadden, werd de nieuwe auto, compleet gepoetst en van binnen gereinigd, door Roy bij ons afgeleverd. Wij zijn nog steeds heel blij met de auto en zullen deze ook voor onderhoud naar Schaepkens brengen.

Een eerlijk bedrijf met passie en gedrevenheid.

Vriendelijke verkopers en monteurs, persoonlijke en oprechte service, bij Autobedrijf SCHAEPKENS ondanks dat er het een en ander niet helemaal volgens plan liep, toch fantastisch opgelost en geholpen. Echt een top bedrijf! Als ik weer een auto nodig heb weet ik waar ik heen ga, ondanks de lange reistijd voor mij geen risico meer het lopen van miskoop bij een of andere louche autodealer. Hartelijk Dank! Charlotte

bij de aankoop

Fijne aflevering van de aankoop van mijn auto

Fijn bedrijf

Prima service en advies!!

Een top bedrijf met top service

Een top service!

tevreden

Alles kan altijd beter, maar tevreden over de aankoop en de aflevering.

geweldig

prima service ,attent .

Een goede onderhandelaar

Prima ervaring en goed geholpen

Naast prettig te zijn ontvangen, werden zaken bij de overdracht goed en duidelijk uitgelegd. Schaepkens is een goed en professioneel bedrijf. Een aanbeveling waard.

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Vriendelijke bejegening en komen betrouwbaar over. Wij hadden nog enkele vragen over de auto achteraf en mochten meteen langskomen om dit even te laten checken.

Goede service, goede auto

Contact met Schaepkens is soepel verlopen, afspraken worden nagekomen en de auto doet het goed. Al met al een zeer goede ervaring.

Deskundige en zeer gastvriendelijke begeleiding bij de aankoop van een tweede hands auto.

heel goed

ben heel tevreden met mijn auto. Is de tweede auto die ik daar koop.

Het kan beter

Ik ben zelf een jonge beginnende bestuurder en er was voor de eerste keer iets aan mijn auto. Ik werd niet duidelijk geholpen en kreeg geen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Hij zei dat het ongeveer 2 tot 3 uur kon duren dus ik beter naar huis kon gaan, maar ik werd 3 kwartier later al gebeld. Zonde benzine dus. Ik zou aanraden om water beter en duidelijker klantcontact te bieden want ik voelde me nogal aan de kant gezet en kom hier niet meer terug voor reparaties

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen