Precies wat je mag verwachten!

Veel keuze uit goede auto's, vriendelijk personeel, reële inruil en correcte afhandeling

Goed geholpen

Goed geholpen goede service enz.

prima service

Heel tevreden over de hulp bij zowel verkoop als aankoop van de auto's. prettige manier van zakendoen en nette levering van de nieuwe aankoop. bedankt Jos

Netjes afgehandeld alleen jammer dat de tank bijna leeg was

Zijn tevreden goede voorlichting alle vragen werden correct beantwoord. Alleen jammer dat de tank bijna leeg was

Goed en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijke afwerking

Geweldige service

Geweldige service bij de oplevering van de Auto's.

Gezegde van klant is koning is bij garage Schaepkens helemaal waar

Werden er prima ontvangen kregen goede uitleg en hadden een goed verzorgd autopark waar men keus kon maken.

Goede en snelle service!

Goede, prettige service en vlotte afhandeling aankoopoop

Vriendelijke verkoper. Proefrit maken geen probleem. Goed advies. Auto werd netjes afgeleverd, inclusief grote beurt, apk en gepoetst.

vriendelijke bediening

correcte en vriendelijke afhandeling mijn dank daarvoor

Top garage

Goed geholpen, verstand van zaken, goede uitleg, snelle afhandeling

oude ingeruild nieuwe gekocht

Prima bedrijf, Ik heb hier al de tweede auto gekocht de eerste heeft bijna 10 jaar zijn dienst gedaan zonder veel storingen.

Kan niet beter!!

Betrouwbaar. denkt mee, niet drammerig ,maar adviseert en als je anders beslist, even goede vrienden. De service blijft prima.

Goed en snel geholpen met aankoop!

Goed en snel geholpen met de aankoop van een fiat 500. Vriendelijke mensen!

Goed geholpen

Goede ervaring je kan voor alles terecht en niets is teveel

Top garage ! Goede service leuke auto's voor een goede prijs

Goede en vriendelijke service

Vriendelijk en goed te woord gestaan. Tevreden met advies en ver- en aankoop.

Prima geholpen door Jos

Prima geholpen door Jos en de auto werd conform afspraak en netjes afgeleverd - wij zijn hier erg tevreden over. Enig minpuntje was dat de krik en wielsleutel niet bij de auto zaten, enfin die moesten we dan ff erbij kopen.

Geleverde service is goed. Het enige minpunt was dat de auto niet was uitgelijnd. Inmiddels is dit wel gebeurd en rijdt de auto heel erg goed

Goede ervaring

Vriendelijk personeel en heb er een mooie auto gekocht

Autobedrijf Schaepkens is de beste garage die ik ken.

Ik ben nu 20 jaar klant bij dit autobedrijf, en ik heb alleen maar ongelooflijk positieve ervaringen gehad met Schaepkens. Net mijn derde auto gekocht met weer een nieuwe verbazing over persoonsgerichtheid, vertrouwenwekkende benadering en klantgericht denken. Ook mijn kinderen hebben hun auto's hier gekocht met veel waardering. Als u een andere auto nodig hebt, bel Schaepkens en u wordt meer dan uitstekend geholpen. En nu hebben ze mij dus niet vooraf gevraagd of ik dit positieve commentaar wilde schrijven. Dit is helemaal mijn eigen mening. Jos Hermans Jodenstraat 27 6166 CG Geleen

Top service en fijne mensen.

Alles is fijn afgehandelt en garantie werkzaamheden werden probleemloos opgelost.

Perfect!

Vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg, goede afspraken, prijs-kwaliteit prima!

Prima geholpen met keuze auto tot nu toe nog steeds zeer tevreden over onze aankoop.

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen