Goede service, denken uitstekend mee in mogelijkheden.zeer tevreden.bedankt jos!

Great. They help me a lot

Due to the fact that I am from foreign country. especially Frank help me a lot. I am so happy

• Would you recommend us? Yes

Top service

Onlangs een ocasion gekocht met afleverings pakket. Bij het ophalen van de auto waren 2 nieuwe voorbanden gemonteerd zonder dat we dat afgesproken hadden, aangenaam verrast dus.

Hartelijk

Ik werdhartelijk ontvangen. Alles wat bij een koop en inlevering van pas kwam is duidelijk helder besproken. Deauto zag er perfect uit. Bij aflevering zeer goed (Dacia Duster 2015). Extra's t.a.v. garanties e.d. duidelijk uitgelegd. Gemoedelijk en vriendelijk terzake werknemer. Alles Bovag gegarandeerd. Ik heb deze verzekeringsmaatschappij zelf ook. Al met al vertrouwensvol. Ik zou ze kunnen aanbevelen.

Prima contact, goed advies en aflevering conform afspraak

Prima contact, goed advies en aflevering conform afspraak

Valt goed mee te praten, geen verkooppraatjes

Auto is goed afgeleverd. Daarnaast ook garantie gekregen dat alles opgepakt werd binnen het eerste jaar wanneer iets eventueel kapot zou blijken. Goed geholpen door meerdere medewerkers en deden niet moeilijk over het maken van meerdere proefritten in verschillende auto's.

Ervaren en betrouwbaar

Geen verkoop praatjes, afspraken worden nagekomen.

Vriendelijk geholpen

Samen met mijn vrouw op zoek gegaan voor een leuke kleine auto. Goed geholpen geworden en na de proefrit waren we verkocht.

zeer goed

Men is in ons geval zeer behulpzaam geweest. De auto is ook zeer goed afgeleverd.

Zeer goede service

No nonsens dealer. What you see is what you get.

Goede service, vriendelijke medewerkers

Goede service, vriendelijke medewerkers

Een deal zonder poespas of gelikte verkooppraatjes.

Met diverse medewerkers de aanschaf van mijn nieuwe - en inruil van mijn oude auto besproken, als gevolg van de drukte op de dag van de aankoop. Ondanks de drukte deden de medewerkers hun uiterste best om iedereen op een prettige wijze te bedienen en te woord te staan. Ook de medewerker die wielen aan het schoonmaken was. Zaken werden niet mooier voorgedaan dan het was. Nuchter en op feiten gebaseerde onderhandelingen. Open en eerlijke onderhandeling over de prijs van de aanschaf en inruilwaarde van de auto. De verdere afhandeling en oplevering verliep vlekkeloos. Alle vragen werden op een prettige wijze en vriendelijk afgehandeld. Tevens was er ruimte voor aandacht voor de meegebrachte familie die niet direct bij de verkoop betrokken was.

Duidelijkheid

Duidelijke communicatie en goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto met inruil.

goed!

goede ervaring

Helemaal tevreden!!!

Fijn geholpen door de verkoper. Geen dure showrooms....geen poespas, gewoon "gewoon" en helemaal netjes!!! Open en eerlijk.....daar ga ik voor! Daar hou ik van!! Ik hoop over een aantal weken nog net zo tevreden te zijn over mijn aankoop als nu. Bedankt voor de fijne ervaring! Groeten, Ans Lemmen.

Prettig

Vriendelijke en open houding. Staan open voor de te kopen auto door derden te laten inspecteren. Prima geholpen en fijne manier om tot een koop over te gaan. Mooie inruilewaarde ontvangen en prettige afhandeling. Gekochte auto is top!

De auto is volgens afspraak goed verzorgd afgeleverd

De auto is volgens afspraak prima afgeleverd

Fantastisch

Nette auto's, goede service en de auto is geheel nagekeken voor de levering. We kwamen van ver, maar dat was zeker de moeite waard.

Zeer fijne garage

Vriendelijk personeel Veel keuze aan auto's in vele prijsklassen Behulpzaam Correct 2 auto's hier gekocht. Als wij een van de twee in willen ruilen komen wij hier zeker weer kijken.

Klantvriendelijke en vakkundig

Heb op een maandag mijn auto telefonisch gereserveerd en gevraagd om hem klaar te maken zodat ik hem dinsdag's op kon halen met alleen nog het wisselen van mijn vierseizoenenbanden op de bewuste auto. Dat was geen probleem. Nu nog wachten op een achteruitrijcamera volgens afspraak op 50/50 basis.

Top bediening

Ik ben zeer tevreden

Vakkkundig en vriendelijk geholpen

Door medewerker goed en vriendelijk geholpen. Bij de keuze werd meegedacht en werd me goed geinformeerd a.d.h. van mijn wensen. Naar tevredenheid zaken gedaan. M. vr. gr, Hub.

Positieve indruk

Auto gekocht op basis van vertrouwen fijne verkoper auto zag goed uit hopelijk weer 5 jaar rij plezier

Klantvriendelijk

Heel goed. netjes de woord ,en niet opdringerig

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen