fantastisch bedrijf met perfecte after sales

2021 VW Golf variant gekocht en hier nu een jaar mee gereden. Geen enkel mankement gehad en probleemloze auto. Recent zijn we verhuisd naar Zweden en ik was blij verrast want via de directie kon ik mijn auto gewoon verkopen voor een faire prijs zonder iets nieuws aan te schaffen. Kortom service en betrouwbaarheid zijn top. Het motto hier is echt: afspraak is afspraak.

Super service.

Mercedes CLA 2013 gekocht. Personeel is meedenkend. Liep vast met mijn verzekering. Is ter plekke geregeld. Top.

Vriendelijk en zeer professioneel

Onlangs de 3e auto gekocht bij Synyco, dit beval uiterst goed door de goede service en het uiterst vriendelijke personeel.

Geweldig advies en een perfecte auto gekocht!

Ik was al 2 maanden op zoek naar een mooie en vooral betrouwbare Volkswagen Passat R-line. Helaas niet een exemplaar naar mijn wens kunnen vinden. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik (per toeval) een prachtige Peugeot 508 sw RXH bij Synyco in Franeker tegen. Even eerst online zelf het een en ander uitgezocht over dit type auto. Ik was namelijk totaal niet bekend met Peugeot als merk. Toen bleek dat de historie van A tot Z duidelijk was en het een bijzonder exemplaar is waar niet veel van rondrijden, heb ik Synyco gebeld. Johan gaf aan dat de auto nog geen dag online stond, beantwoordde een aantal vragen en heb een afspraak gemaakt om de auto de volgende dag te bekijken. Johan heeft de auto voor mij gereserveerd. Dit is tegenwoordig een uitzondering heb ik gemerkt tijdens mijn lange zoektocht en daarom zeer klantgericht en werd door mij zeer gewaardeerd. De volgende dag stond de Peugeot RXH er tiptop bij in de showroom in Franeker. Johan nam alle tijd om de functies van de auto uit te leggen en had voor mijn komst de garage gebeld waar de auto tot dusver altijd in onderhoud is geweest. "Een 100% perfect auto", werd hem verteld. De historie was volledig bekend, inclusief alles wat er aan gedaan is. Dit voelde zeer vertrouwd en gaf voor mij de doorslag om een proefrit te maken. Grandioze rit gemaakt in het mooie Franeker en omstreken. Ik was verkocht en we zijn tot overeenstemming gekomen. Een week later is de auto bij ons thuis afgeleverd en op naam gezet. Tussentijds heb ik telefonische en per Whatsapp contact gehad met Johannes. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Synyco streeft optimale klanttevredenheid na en handelt hier ook naar. Team Synyco, heel erg bedankt voor het prettig contact en de aflevering van de geweldige Peugeot 508 sw RXH! Een volgende keer ga ik eerst bij jullie speuren voor een nieuwe auto!

Super service

Vorige week een auto gekocht, goede uitleg, veel geduld en sevice. Auto zag we keurig uit! Al met al dik tevreden.

Geweldige service

Dankzij de goede service van Synyco ben ik in het bezit van een prachtige auto.

Leuk bedrijf ziet er netjes uit.

Besteden zorg aan de auto's. Zou er wel voor zorgen dat de auto tip top in orde is en alles aanwezig is. Of de klant er op wijzen dat iets ontbreekt. Verder top bedrijf. Nemen de tijd voor je.

Fantastische service

Wij hebben de nieuwe auto online gevonden. Met het grootste gemak een aan huis bezichting kunnen regelen. De mensen van Synyco zijn super vriendelijk en de gehele afwikkeling ging zoals wij het nog nooit hebben gezien. In een woord fantastisch!

Heel vriendelijk en integere mensen. Zeer tevreden geholpen.

Hier kun je met een gerust hart een auto kopen.

We zijn goed en naar tevredenheid geholpen!

De verkoper is vriendelijk en behulpzaam. Hij kan de vragen over de auto goed beantwoorden. We zijn tevreden over de service tot nu toe.

Top service

Ze kwam mijn 208 peugeot halen en alles zo geregeld!

Een bedrijf met medewerkers die zich in de klant kunnen verplaatsen en daarnaar handelen.

Bijzonder vriendelijk, gastvrij en informatief. Voelen de vraag c.q. situatie goed aan. Open en makkelijke communicatie.

Correct en kordaat

Zeer correcte manier van ondersteuning in advies en aanbeveling. Goede inschatting van wat we willen, bevestigd zien en er op doorpakken. Van eerste contact tot levering 255 km verderop; 48 uur.

Klant-en servicegerichte ervaring

Spontane verkoper, vertrouwenswaardig, prettig onderhoud (mail en persoonlijk). Motto 'afspraak is afspraak' maken ze waar. Klant-en servicegerichte instelling. Issue werd meteen opgelost

Super vriendelijk ontvangen door Wouter. En hij neemt alle tijd. Bij het ophalen van de auto nog even rustig tijd voor een bakje koffie, praatje en alle nodige uitleg.

Jong Dynamisch en Klantgericht autobedrijf

8 jaar geleden kocht ik mijn eerste VW Tiguan van Johan Tuinstra. Begin november kocht ik de opvolger hiervan. De auto volgens afspraak keurig afgeleverd door Johannes. Alles goed geregeld en een tevreden klant!

Snelle en goede service en betrouwbaar.

Zondag een mooie auto gezien en Johan gemaild inzake mijn interesse Ik werd maandag gelijk gebeld, alles rond gemaakt en dinsdag werd de auto op kantoor afgeleverd door een vriendelijke, blije chauffeur. Deze mannen zijn servicegericht, snel en betrouwbaar. Een dikke pluim.

Hele goeie service zowel via wapp als in de zaak! Patrick de haan Gr Kimberley Floor

Empathisch

Prima ontvangst en kennismaking. Fijne proefrit met de nieuwe auto en een prettige inruilprijs voor de oude. Alles in prettige, amicale sfeer. Prima zakendoen.

Top en net bedrijf

Snelle en heldere communicatie, nette auto’s die goed worden afgeleverd en fijne medewerkers!

Prima bedrijf

Leuke auto gekocht en een goede inruil prijs gehad. Goed contact via de mail en Whatsapp en snel reactie. Ga zo door.

Erg fijn bedrijf om een occasion te kopen

We gingen met onze v50 vanuit de Randstad naar Friesland en reden later op de dag met een prachtige v60 weer naar huis. We kregen alle medewerking om een proefrit te maken met 2 modellen. We hebben hierdoor een goede afweging kunnen maken. Op geen enkel moment werd er druk op ons uitgeoefend. De aankoop van de v60 en inruil van onze oudere v50 verliep erg soepel, vooral ook dankzij de klantgerichte opstelling van de vriendelijke verkopers. We komen hier in de toekomst graag terug voor een volgende occasion. Maar nu eerst hopelijk vele jaren genieten van onze v60!

Wederom zeer tevreden met de service en hulp.

Ook bij de aankoop van mijn vierde auto bij Synyco ben ik echt goed geholpen. Michel maakte een scherpe en eerlijke prijs en de uitleg en service daarna is perfect. Eerste auto met stekker, dus toch wel wat onervaren. Hij heeft geholpen met het bestellen van een thuisstekker en helpt vervolgens met de stappen daarna. Ook als er iets is kun je altijd bellen voor vragen.

Heldere en goede service

Goed bereikbaar, komt afspraken na en draait er niet om heen. Fijn zaken gedaan.

Heel goed.

Dit is de tweede keer dat we een auto hebben gekocht, vriendelijke mensen Komen hun woord na Goede service Dik tevreden zijn wij.

Leeuwarderweg 10

8801 BV Franeker

Over Auto Synyco B.V.

Wij zijn Auto Synyco, een Fries autobedrijf met een ruim en eersteklas occasionvoorraad. We zijn al sinds 1952 gevestigd in Franeker. Auto Synyco was voorheen een VW en Audi dealer, nu zijn wij allround occasion specialist. Door onze klantgerichte service en concurrerende prijzen behoren wij al een geruime tijd tot de online top 3 van auto verkopend Nederland. Ook zijn we eerder winnaar geworden van de Online dealer Awards. Wij zijn vooruitstrevend in onze branche door onze innovaties in online presentatie en service op maat. Je kunt op onze website jouw toekomstige auto beleven met professionele foto’s en duidelijke video’s. Offline lopen wij ook voorop, zo bieden we jou een vrijblijvende proefrit aan huis. Wij hebben een groot deel van onze auto’s rijklaar op voorraad staan. Hierdoor kun je in de meeste gevallen snel rijden. Bij de aankoop van een auto bij Auto Synyco krijg je standaard landelijke garantie. Elektrische en hybride auto’s worden steeds populairder in het veranderende auto landschap. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Op onze website vindt u dan ook een ruim aanbod van elektrische en hybride occasions van de verschillende merken.