3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na dat ik de auto gekocht had is mij toch iets op gevallen aan de auto hij bleek toch op een paar plekken over gespoten te zijn, blijkbaar toch autoschade gehad! Jullie met zoveel ervaring moeten dat toch zien en zeker de klant inlichten.

Eerlijk bedrijf, goede service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke, professionele mensen met kennis van zaken. Ook reeel in wat kan en wat niet. Net auto daar gekocht. Prima afgewikkeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

via internet en proefrit aan huis aangevraagd. dezelfde dag kwam er en opgewekte collega voorrijden. zonder enige druk of iets konden we rustig rondrijden. de collega vertrok weer en na een nachtje erover geslapen te hebben... is de deal gesloten. super service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aan onze verwachtingen voldaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een gebruikte auto bij Auto Synyco BV aangeschaft. De services waren prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact is gemoedelijk en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service Opel Corsa 2007 gekocht prima wagen goed geregeld door Roy Plus verzekering 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik wist vooraf voor welke auto ik bij hun kwam kijken, kreeg alle ruimte om deze ongestoord , dus zonder opdringerige verkoper en met de sleutels in handen te bekijken. De verkoper op afstand om mijn eventuele vragen te beantwoorden. Daarna kort, zakelijk en prettig verkoopgesprek gehad zonder bla bla maar wel met gevolg dat ik de auto heb gekocht. Tussen koop en aflevering nog een aantal momenten van communicatie gehad, waarop snel en accuraat werd gereageerd. Aflevering netjes en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Keurig bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige foto\'s op de site. Professionele bediening en uiterst correct. Geweldig aanbod van mooie auto\'s tegen zeer redelijke prijzen. Goede inruil. Zeer correcte afhandeling van aankoop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een prettig bezoek. De sfeer was gemoedelijk en de verkoper had een prettige manier van benaderen. Gelukkig geen agressieve verkoper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ruim 1 jaar geleden op zoek gegaan naar een gebruikte auto: Hyundai Tucson. Onlangs viel mijn oog op \'Proefrit aan huis\'. Na enkele reviews zag ik dat de locatie in Nederland geen probleem was. Onze afstand: 256 km. De chauffeur kwam naar ons toe gereden. Waar vind je dat? Wat een service. Proefrit gemaakt in eigen vertrouwde omgeving en meteen gekocht. Geweldig. Kreeg ook nog een set winterbanden cadeau. En nu heb ik spijt, spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Wat een geweldige auto. Wel een uit 2006, maar uiterlijk en innerlijk nog als nieuw! En hij rijdt ook nog eens geweldig. 1 op 10 is nog te behappen Een paar mankementjes kon ik in mijn eigen garage snel laten verhelpen. Gaat hopelijk nog jaren mee. Heren. bedankt.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vriendelijk bedrijf wat zich aan de afspraken houdt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima gemiddeld bedrijf, maar er worden geen verwachtingen overtroffen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een prachtige BMW bij Synyco gekocht. Hartelijke ontvangst bij proefrit. Keurige showroom met prachtige auto\'s veelal van premium merken. Je voelt je als een kind in de snoepwinkel. Na verkoop was ik achteraf toch wat ontevreden over de voorbanden en ben hierover in gesprek gegaan. Hierop is mij een keurige oplossing aangeboden waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Nu maar alvast sparen voor de volgende mooie auto bij Synyco, klasse!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben net een Nissan Qashqai gekocht bij Auto Synyco. Onze Opel insignia ingeruild. Duidelijke afspraken vooraf, goed advies en super showroom. Dat is ons bijgebleven. Bij onze nieuwe auto in de toekomst gaan we zeker eerst bij Auto Synyco kijken.

• Service N.v.t.

Leeuwarderweg 10

8801 BV Franeker

Over Auto Synyco B.V.

Wij zijn Auto Synyco, een Fries autobedrijf met een ruim en eersteklas occasionvoorraad. We zijn al sinds 1952 gevestigd in Franeker. Auto Synyco was voorheen een VW en Audi dealer, nu zijn wij allround occasion specialist. Door onze klantgerichte service en concurrerende prijzen behoren wij al een geruime tijd tot de online top 3 van auto verkopend Nederland. Ook zijn we eerder winnaar geworden van de Online dealer Awards. Wij zijn vooruitstrevend in onze branche door onze innovaties in online presentatie en service op maat. Je kunt op onze website jouw toekomstige auto beleven met professionele foto’s en duidelijke video’s. Offline lopen wij ook voorop, zo bieden we jou een vrijblijvende proefrit aan huis. Wij hebben een groot deel van onze auto’s rijklaar op voorraad staan. Hierdoor kun je in de meeste gevallen snel rijden. Bij de aankoop van een auto bij Auto Synyco krijg je standaard landelijke garantie. Elektrische en hybride auto’s worden steeds populairder in het veranderende auto landschap. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Op onze website vindt u dan ook een ruim aanbod van elektrische en hybride occasions van de verschillende merken.