Klantvriendelijke en vertrouwde garage.

Alle afspraken die gemaakt worden met klant worden ook uitgevoerd. Alle lof.

vriendelijk en klantgericht

het contact verliep vlot en ik kon na mijn telefoontje al binnen 45 minuten terecht. bij aankomst stond de auto al klaar voor een proefrit. tijdens de proefrit werd onze inruiler goed bekeken en gewaardeerd. het contract werd opgesteld, zonder haken en ogen. vlot en overzichtelijk. 10 punten voor klantvriendelijkheid!

leuk binnenkomen

vriendelijke ontvangst goede uitleg en ze nemen er de tijd voor niet effe snel dat vond ik fijn.Ookde dag van aflevering was netjes geregeld.

Werkelijk top service en top organisatie

De service was meer dan goed. Tweede handse Kia gekocht, naast dat de auto voortreffelijk rijdt en bij mij past, is de service er om heen perfect. Proefrit gemaakt en besloten de auto te kopen. Snel opgeleverd en mocht ik niet in de gelegenheid om te komen of iemand mee te nemen, zou ik op het trein station worden opgehaald. De auto ziet er uit als nieuw, mooie strik erop. Tussendoor nog vriendelijke mailtjes, over het moment van levering. Ik heb ook besloten om het onderhoud bij Hansen te laten ook al is de rit Eindhoven / Venray niet de meest voor de handliggende. Zeer aan te bevelen. Al met al top en een zeer goed gevoel....

Goed correct bedrijf

Goed vriendelijk prettig contact. Alles naar wens. Alles netjes verlopen

Een eerlijke en een uitstekende autobedrijf

Daar ik bij dit bedrijf een Kia Picanto heb gekocht, ben ik zeer tevreden. De auto is supergoed afgeleverd. Men heeft alle tijd voor de klanten. Supervriendelijk personeel. En de service is fantastisch. Als ik ooit weer een auto koop, koop.ik hem toch weer bij dit bedrijf.

Zeer vriendelijke klantgerichte oplossingzoekers !!!

Voor mijn probleem, niet eens door dit bedrijf veroorzaakt, werd een zeer passende oplossing gezocht die ook nog eens betaalbaar was. Dit terwijl mijn eigen dealer niet eens probeerde een oplossing te bedenken. Nog steeds zeer erkentelijk hiervoor ! Kan iedereen dit bedrijf aanraden !

In een woord géweldig.

Gisteren onze Toyota Yaris opgehaald bij autobedrijf Hansen. We hebben iets langer op de auto moeten wachten dan gebruikelijk is maar dat werd met de aflevering ruimschoots goedgemaakt. Kortom een prachtige garage waar de klant ook écht klant is. Wij zijn uiterst tevreden over de aankoop van de auto en het contact met Dhr Hansen. Een echte aanrader!

Wederom na 30 jaar klant te zijn bij firma Hansen een prachtige aankoop gedaan

De service en klantvriendelijkheid ligt bij de firma Hansen zeer hoog. Topbedrijf.

Zeer klant vriendelijk.

Alles tot in de puntjes geregeld.

Open, eerlijk, transparant en respectvol

Zoals beschreven. Eén fijne en transparante manier van verkopen. Zoals al jaren met Bas wederom een fijne deal kunnen sluiten door het juiste advies gekregen te hebben.

top garage

zeer prettig en vlot afgehandeld

Echt een familiebedrijf met goede service!

Klantvriendelijkheid staat hier voorop. Hier ben je een persoon waar ze je goed bij naam kennen en geen nummer. Pluspunten voor Bas, hij heeft ons goed geholpen met de aankoop van een occasion. Een occasion kopen is alsof je hier met een nieuwe auto de deur uit gaat.

Fijne verkoopervaring

Bas neemt echt de tijd en maakt dat proefrijden en een auto kopen ook nog hartstikke gezellig is. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en denken mee voor een goede oplossing

Hele fijne sfeer en medewerkers

Na al telefonisch contact te hebben gehad durfden we de rit van 2.5 uur wel aan, we moeten uit zuidbroek (groningen) komen dus eerst even zeker weten van hoe en wat. Er werd ons beloofd dat het de rit waard zou zijn. Hij heeft dan ook niet gelogen! Nog nooit zo'n zaak gezien! Zeer netjes, vriendelijke medewerkers en we zijn erg goed geholpen en de deal werd dan ook gesloten. 2 weken later nog een keer een rit naar Venray en de auto mee naar huis genomen! Kortom zeer tevreden richting huis gegaan! Aanrader om hier op zoek te gaan naar een nieuwe auto!

Goede service, prachtige auto !

De service is van begin tot eind top. Eerlijk advies, nemen alle tijd. Een echte aanrader.

Wat een geweldige zaak

Zo goed vriendelijk geholpen en wat een goede service Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop Zeker een aanrader

Zeer mooi bedrijf met goede service

We zijn zelf vanuit het westen van NL gekomen om hier een auto te bekijken en proef te rijden, en uiteindelijk ook gekocht. We zijn zeer fijn geholpen door Roland Hansen. Ze geven je hier tenminste nog wel de beleving, dat het voor sommige mensen nog best een uitgave is om een auto aan te schaffen, met een uitstekende service. Dank aan het volledige Hansen Team!

Een mooie showroom, correcte service en grote keuze in mooie occasions

We zijn prima geholpen en konden ook via persoonlijk WhatsApp contact nog aanvullende vragen stellen. Mooie showroom, vriendelijk personeel en veel keus maken de klantbeleving prima.

Top! Ontvangst, uitleg, super.

Leuke ervaring. Totaal anders dan bij vorige in ontvangstnames van auto's. Top!

Goede service met eerlijke prijs

's ochtend gebeld of ik langs kon komen, dit was geen probleem. Fijn ontvangst ondanks de verwarring ivm sticker. Verder helder verhaal, jammer dat ik moest wachten op het kenteken (RDW). Wel op de hoogte gehouden door Pim. Aflevering was helemaal op orde.

Top ervaring

Hartelijk ontvangen, fijne uitleg. Er werd alle tijd genomen om rustig de offerte te bespreken. Zelfs de optie om er thuis eens rustig over na te denken werd geboden. Al met al: een hele fijne ervaring. En aanbevelenswaardig.

Een top garagebedrijf

Ben voor de eerste keer in contact gekomen met het garage bedrijf Hansen, afgaan op de reviews op internet. Met de aankoop van een nieuwe auto waar ik super tevreden mee ben, goed en deskundig geholpen ben door Tom. De goede reviews op internet hebben niets te veel gezegd. Het is een echte aanrader top garagebedrijf.

Fijn ,duidelijk en klantgericht geholpen

Eerste indrukken zijn goed. Heb hiermee ook duidelijk het vertrouwen voor de toekomst.

Vandaag onze Kia Niro opgehaald. Weer met een heerlijke cappuccino. We zijn precies zo geholpen zoals we graag wilden. Geen poespas of praatjes., gewoon eerlijk. Hopelijk mogen we hier nog jaren mee rijden. Een deskundig en fijn bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!