Vriendelijk en duidelijk geholpen

Vriendelijk en duidelijk geholpen. Meteen proefrit kunnen maken en tot koop overgegaan.

Prima aflevering

Prima en snelle aflevering. Duidelijke uitleg over de nieuwe auto. Nemen de tijd voor je. Was alleen jammer dat ik krassen van de strik op de motorkap had wat me thuis pas opviel. Maar na flink boenen zijn ze er nog uitgegaan.

Ondanks dat wij een occasion kochten, werd er de tijd voor je genomen. Ruime tijd voor een proefrit en daarna een open en eerlijk gesprek. Uitgebreide uitleg over de gehele auto als je hem gaat ophalen. Goede aftersales. Een belletje of je goed bent thuisgekomen. Is maar een kleingheidje, maar toch …Geweldig geholpen door Roland.

Kundig en hulpvaardig

Zeer prettig geholpen. Helaas was de auto niet beschikbaar op de oorspronkelijke datum, maar er werd actief gekeken naar een tijdelijke (klantvriendelijke) oplossing. Duidelijke instructies gekregen over de diverse knoppen en instellingen in de auto (Toyota) bij aflevering.

Uitstekende service en klantgericht!

Er wordt met je meegedacht en ze bieden je een passende oplossing. Super service. Ik heb een mooie occasion gekocht deze moest heel snel klaargemaakt worden omdat ik er een flink stuk mee ging rijden. Dat kwam in orde, goede uitleg met andere woorden; prima betrouwbare garage.

Goed geholpen

Geweldig goed geholpen door Tom Hij heeft ons overal doorheen gesleept Compliment De auto doet het ook goed Dus zeer content

We zijn blij om weer bij de vertrouwde garage terug te zijn.

We zijn bij binnenkomst geholpen door Pim een leuke en vriendelijke man . Hij heeft ons ervan overtuigd dat de Toyota Cross een zeer goede automaat voor ons zou zijn. En dat is wel gebleken de Kinderen en familie vinden het allemaal een prachtige auto , en de kleur vinden ze ook super mooi . We hebben de auto nog maar een paar dagen en gaan er nu van genieten .

Eerlijk en Betrouwbaar

Open en oprecht menselijk contact met auto Hansen, Diego in het bijzonder.

Zeer goede service

Ondanks dat wij een gebruikte auto hebben gekocht, is bij de aflevering goede service geleverd. Vriendelijk en behulpzame verkoper die de tijd ervoor neemt.

Gewoon goed

Zijn zeer tevreden

Zeer prettig behandeld en prima communicatie

Duidelijk verhaal met een eerlijke inruilwaarde voor de vorige auto. Occasions zijn scherp geprijst. Afleveren auto was keurig met duidelijke uitleg en alle relevante informatie.

Klantvriendelijke en vertrouwde garage.

Alle afspraken die gemaakt worden met klant worden ook uitgevoerd. Alle lof.

vriendelijk en klantgericht

het contact verliep vlot en ik kon na mijn telefoontje al binnen 45 minuten terecht. bij aankomst stond de auto al klaar voor een proefrit. tijdens de proefrit werd onze inruiler goed bekeken en gewaardeerd. het contract werd opgesteld, zonder haken en ogen. vlot en overzichtelijk. 10 punten voor klantvriendelijkheid!

leuk binnenkomen

vriendelijke ontvangst goede uitleg en ze nemen er de tijd voor niet effe snel dat vond ik fijn.Ookde dag van aflevering was netjes geregeld.

Werkelijk top service en top organisatie

De service was meer dan goed. Tweede handse Kia gekocht, naast dat de auto voortreffelijk rijdt en bij mij past, is de service er om heen perfect. Proefrit gemaakt en besloten de auto te kopen. Snel opgeleverd en mocht ik niet in de gelegenheid om te komen of iemand mee te nemen, zou ik op het trein station worden opgehaald. De auto ziet er uit als nieuw, mooie strik erop. Tussendoor nog vriendelijke mailtjes, over het moment van levering. Ik heb ook besloten om het onderhoud bij Hansen te laten ook al is de rit Eindhoven / Venray niet de meest voor de handliggende. Zeer aan te bevelen. Al met al top en een zeer goed gevoel....

Goed correct bedrijf

Goed vriendelijk prettig contact. Alles naar wens. Alles netjes verlopen

Een eerlijke en een uitstekende autobedrijf

Daar ik bij dit bedrijf een Kia Picanto heb gekocht, ben ik zeer tevreden. De auto is supergoed afgeleverd. Men heeft alle tijd voor de klanten. Supervriendelijk personeel. En de service is fantastisch. Als ik ooit weer een auto koop, koop.ik hem toch weer bij dit bedrijf.

Zeer vriendelijke klantgerichte oplossingzoekers !!!

Voor mijn probleem, niet eens door dit bedrijf veroorzaakt, werd een zeer passende oplossing gezocht die ook nog eens betaalbaar was. Dit terwijl mijn eigen dealer niet eens probeerde een oplossing te bedenken. Nog steeds zeer erkentelijk hiervoor ! Kan iedereen dit bedrijf aanraden !

In een woord géweldig.

Gisteren onze Toyota Yaris opgehaald bij autobedrijf Hansen. We hebben iets langer op de auto moeten wachten dan gebruikelijk is maar dat werd met de aflevering ruimschoots goedgemaakt. Kortom een prachtige garage waar de klant ook écht klant is. Wij zijn uiterst tevreden over de aankoop van de auto en het contact met Dhr Hansen. Een echte aanrader!

Wederom na 30 jaar klant te zijn bij firma Hansen een prachtige aankoop gedaan

De service en klantvriendelijkheid ligt bij de firma Hansen zeer hoog. Topbedrijf.

Zeer klant vriendelijk.

Alles tot in de puntjes geregeld.

Open, eerlijk, transparant en respectvol

Zoals beschreven. Eén fijne en transparante manier van verkopen. Zoals al jaren met Bas wederom een fijne deal kunnen sluiten door het juiste advies gekregen te hebben.

top garage

zeer prettig en vlot afgehandeld

Echt een familiebedrijf met goede service!

Klantvriendelijkheid staat hier voorop. Hier ben je een persoon waar ze je goed bij naam kennen en geen nummer. Pluspunten voor Bas, hij heeft ons goed geholpen met de aankoop van een occasion. Een occasion kopen is alsof je hier met een nieuwe auto de deur uit gaat.

Fijne verkoopervaring

Bas neemt echt de tijd en maakt dat proefrijden en een auto kopen ook nog hartstikke gezellig is. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en denken mee voor een goede oplossing

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!