Super!

Goede vriendelijke service met voldoende persoonlijke aandacht!

Vakkundig, vriendelijk en snel geregeld.

Aangezien wij al enig voorwerk gedaan hadden zijn we snel, op een prettige wijze tot een hele fijne nieuwe (gebruikte) auto gekomen. Direct, snel en vakkundig advies, vol enthousiasme en hartelijkheid leidde tot vertrouwen en een snelle keuze. Daar hebben wij nog heen seconde spijt van gehad, bedankt.

Super fijn geholpen, eerlijk advies en meedenkend bedrijf.

Geholpen door enthousiaste verkoper, erg gezellig. Weet waar hij het over heeft duidelijke informatie geen bla bla. Kortom prettig bedrijf.

Fijn bedrijf

Ik heb er een mooie Mazda gekocht. Vakkundig en vriendelijk geholpen. De auto perfect afgeleverd!

Een heel goede ervaring

Op DD 26-06-2023 Een gebruikte auto aangekocht , Heel sympathieke en energieke verkoper . Heel goede uitleg en aandacht uiterst professioneel.. Top !!

netjes en vriendelijk geholpen

Positief

Vanaf het eerste oriënterende bezoek om uit te kijken naar een andere auto tot de aankoop en overdracht is er door verkoper Bas steeds duidelijk en deskundig informatie gegeven. Het waren ook plezierige gesprekken.

Serieus en meedenkend!

Vriendelijk, eerlijk, behulpzaam, snel en meedenkend. Dat zijn de woorden die me te binnen schieten als we terugdenken aan ons contact met Pim van autobedrijf Hansen. We hebben daar afgelopen week een auto gekocht en het verkoopproces verliep naar tevredenheid: professioneel en duidelijk. We wonen een uur rijden van Venray. Gezien de positieve ervaringen is het uurtje rijden het zeker waard!

zeer goed

alles verliep vlotjes de verkoop gesprekken uitleg afhandeling

Super fijn geholpen bij de aankoop van onze auto!

Fijn geholpen door Pim bij de aankoop van onze auto, goed te bereiken bij vragen en alles super goed verlopen!

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Ik ben goed geholpen door een vriendelijke medewerker genaamd Pim. Hij heeft veel kunnen vertellen over de auto en na de aankoop ook op een vriendelijke manier geholpen met informatie verschaffen.

Super fijn geholpen!

Ik ben super tevreden, ze hebben me heel fijn geholpen en het ging allemaal lekker snel.

Voor Bas Gielen . Top

Bas bedankt voor je goede service. En meteen beantwoorden van de mails . Een wordt TOP . Dankjewel .

Prettig geholpen

Verkoper Bas was er vriendelijk en behulpzaam. Straalde ook vertrouwen uit waardoor wij al snel de keuze kondenaken voor een andere auto

Fijne zaak

Gewoon goed

Gemoedelijk en professioneel

Wij zijn goed geholpen door Tom en zijn samen tot de juiste keuze gekomen. Ook met de prijs kon nog iets gedaan worden om ons tegemoet te komen .

Geweldig bedrijf!!

Eerste telefonische contact om een proefrit te maken was al heel erg prettig. Bij binnenkomst bij het Autobedrijf werden we hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Het bedrijf heeft een warme en gemoedelijke uitstraling. Tom, de verkoper heeft ons geweldig geholpen en had alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Proefrit gemaakt en we waren meteen verkocht! De aankoop van onze nieuwe auto was een aangename ervaring. Autobedrijf Hansen krijgt daarom van ons de volle score. Top.

Ik ben super geholpen door Dano Verhalle. Hij heeft me van A tot Z door het inruil/ aankoop proces geholpen en vervolgens mijn nieuwe aankoop tot in de puntjes uitgelegd. Verder is er een relaxte en gezellig sfeer bij Hansens, ik kom er graag nog een keer terug.

Je bent hier klant!

Ik was al een tijdje op zoek naar een Kia Sportage in een bepaalde uitvoering. Deze had autobedrijf Hansen te koop. Echter ze zitten in Venray en ik woon in Hardenberg.. website gaf genoeg vertrouwen en bij het maken van een afspraak voor de proefrit werd dit alleen maar bevestigd! Super nette service en doen net even dat stapje extra, top!! Dus nog een keer heen voor de aflevering was voor mij geen enkel probleem!

Zeer netjes behandeld

Ik ben zeer netjes behandeld Ik heb 1 jaar moeten wachten op de nieuwe auto maar kunnen zij ook niets aan doen dat ligt aan kia fabrikant Maar verder prima zaken gedaan met Hansen Ik ben zeer tevreden

Wat een Service

Kundige verkopers ze denken met je mee en zijn niet te beroerd om wat meer tijd voor je te nemen, met verschillende verkopers contact gehad maar allemaal even kundig. Mooie Auto gekocht

Top auto, super service!

Super service gehad bij het kopen van een nieuwe auto.

Goede service en vriendelijk personeel. Ik vond het geweldig hoe mijn eerste auto klaar stond toen ik hem op kwam halen.

Top-service

Dit bedrijf blinkt uit in persoonlijke aandacht. De levering van mijn occasion was dik in orde. Alle service eromheen maakte voor mij het verschil. Verkoopadviseur Pim van der Putten had veel aandacht voor contact en ging net een paar stappen verder dan je mag verwachten. Dikke complimenten!

Topbedrijf met zeer goede medewerkers.

We gingen informeren naar electrisch rijden en werden door "onze" verkoper herkent en in een goede sfeer voorgelicht. Toevallig was er een plugin-hybride aanwezig , waarin we een proefrit maakten en hem meteen maar gekocht hebben! Ook de afhandeling van de inruil en het prepareren van de nieuwe aanschaf ging heel vlot. Zeker een aanbevelingswaardig bedrijf!

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!