Netjes correct gewerkt

Prettige zaak en goed geholpen, al vanaf 2006

Nieuwe auto beleving

Van begin tot einde is de aanschaf van de auto top verlopen. Het contact met Pim was correct en persoonlijk verlopen.

Op een fijne manier een Kia Niro occasion gekocht.

Duidelijke heldere communicatie tijdens het aankoopproces. Bij het ophalen van de auto ook goede uitleg gegeven door Pim over de bediening van de auto zelf. Al met al heel tevreden over de gang van zaken. en snelle service!

Vriendelijk en adequaat

Goed geholpen bij vervanging remblokken. Complimenten voor vriendelijke en persoonlijke ontvangst en voor de adequate afhandeling.

Prima geholpen

Prima, en vakkundig geholpen.

Heel prettig

Heel goed

je word vriendelijke en goed geholpen

Ben goed geholpen en monteurs doen ook zijn best er voor als het ook kan word je meteen geholpen om het probleem van je auto te verhelpen iedereen is zeer vriendelijk

Ben zeer tevreden

Goede planning kon wachten op de beurt , gewoon zeer te vrede.

Vriendelijke contacten en een goede prijs voor een gebruikte Kia Niro

Allereerst een zeer ruime keus uit nieuwe en gebruike auto’s Correcte afspraken tijdens de onderhandelingen met Bas Gielen. Een duidelijke uitleg van de mogelijkheden van allerlei instellingen van een hybride HEV Kia Niro. Ondanks het feit dat deze Kia al enkele jaren oud was, ziet deze auto eruit als nieuw. Een plaatselijke dealer heeft vele voordelen. Je wordt telefonisch zeer goed te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden klant geworden en kan iedereen Autobedrijf Hansen aanraden.

enorm fijn bedrijf waar tot in het ultieme meegedacht wordt

mijn tijdelijke behoefte aan een kleinere auto was geen enkel probleem

Fantastich

Wat een topbedrijf! We zaten in een oriënterende fase, maar Pim heeft ons zo goed geadviseerd dat wij een perfecte keuze konden maken en nu heerlijk rijden in onze Kia Niro. Nogmaals Autobedrijf Hansen, bedankt!

Van kijken tot aankoop top geholpen

Super geholpen, belofte nagekomen en een nette auto afgeleverd op de afgesproken datum. Ga deze zaak zeker aanbevelen voor ons 5 sterren.

Vriendelijke , goede en snelle service

Hulp bij aankoop Kia Soul.

Heel goed

Aangezien mijn auto was gestolen, had ik snel een auto nodig. Dit was in Venray snel geregeld. Fijne verkoper.

Goede persoonlijke service en aandacht, prima occasion

Wij hebben een gebruikte Kia Picanto gekocht. Werden zeer vriendelijk en attent geholpen en kregen een duidelijke aanbieding. Omdat een andere geïnteresseerde koper niet kwam opdagen voor een proefrit, konden wij direct een proefrit maken. De auto overtrof alle verwachtingen en de 2 aandachtspuntjes waren bij de aflevering netjes verholpen. Onze dochter rijdt nu trots rond in haar Picanto.

uitstekend. !!!!!

buitengewoon vriendelijk, en behulpzaam.

Geeft een betrouwbaar gevoel

Onze eerste aankoop bij garage Hansen, Pim heeft ons geholpen bij de koop van onze eerste automaat auto tevens hybride hij gaf onze goede uitleg over de auto, ook bij het afhalen van de auto, goede instructies zodat we wisten waar alle knopjes voor diende! Al met al tevreden over de aankoop van onze auto bij garage Hansen.

Vriendelijk, volledig en nette aflevering

Erg vriendelijk geholpen door Bas Gielen. Een warm ontvangst, heerlijke koffie en bovenal een leuk autootje gekocht! Dank voor de service en tot ziens!

Uitstekende ervaring, zeer nette en attente mensen. Secuur!

Bij onze zoektocht naar een andere auto bij Hansen terecht gekomen. Keurige mensen, nette behandeling. Antwoorden op alle vragen en flexibel bij het maken van een afspraak voor een proefrit en de uiteindelijke koop. Aflevering van de auto sluit volledig bij voorgaande aan.

Wij werden goed ontvangen, lekker kopje koffie erbij. Dhr Bas Gielen heeft ons prima te woord gestaan en super geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

Wederom super geholpen!

Afgelopen maand heb ik voor de tweede keer mijn auto bij VDNS Hansen besteld. Wederom was de klantvriendelijk, expertise en service super. Als je het mij vraagt is VDNS Hansen een voorbeeld voor de vele autodealers in Nederland.

Auto aanschaffen moet een feestje zijn

Dank daarvoor.

Top service

Hele goede service en vriendelijk personeel. Alles wordt netjes geregeld.

Geweldig geholpen, proactief & servicegericht

Mijn auto éérder gekregen, van begin tot eind goed geïnformeerd en begeleid. Was de rit vanuit de Randstad meer dan waard want nu rijden wij in een jonge Kia Sorento en hebben een mooie inruil gehad voor onze jonge Mercedes. Erg blij met Bas en het team, dus hartstikke bedankt!

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!