Heel goed.

Heel erg klantvriendelijk en het beantwoorden van vragen ging correct.

Prima geholpen

Beurt en APK keuring uitgevoerd. Aanschaf nieuwe auto ook prima uitleg en vriendelijk geholpen.

Altijd correct.

Vanwege een extra reparatie duurde het wat langer dan normaal, maar de koffieautomaat was dicht bij…

Vakbekwaam en klantvriendelijk.

Super geholpen en goed overleg over de dingen die moesten gebeuren aan mijn camper. Wel wat prijzig.

Klantvriendelijk bedrijf!

Het team denkt oplossingsgericht bij al je situaties.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Weer veilig en vertrouwd op pad

Klantvriendelijk, professioneel en vakkundige monteurs. Werken transparant. Doen wat ze beloven, beloven wat ze doen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk bedrijf en komt de gemaakte afspraken na.

Heb hier mijn gebruikte Ford Fiesta uit 2018 gekocht. Ben super tevreden over het verloop van de verkoop en onderhandelingen. De deal was snel gesloten , en de aanmerkingen en puntjes die ik had op de Fiesta waren allemaal tot grote tevredenheid gedaan.

Super goed geholpen

Ik heb een nieuwe auto gekocht en ben super goed geholpen. Er werd heel goed met mij mee gedacht en gekeken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Fantastisch geholpen, veel kennis van zaken en klantvriendelijk!

Bas Nagelgast staat voor de Huiskens mentaliteit hij draagt deze op een prachtige manier uit. Alleen maar complimenten. Persoonlijk en professioneel. Bas Huiskens straalt uit waar hij voor staat waardoor welkom voelde. Het meedenken met onze situatie en een kijken naar een oplossing die voor beide partijen goed is. Dank jullie wel!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Tweedehands Peugeot 107 gekocht. Erg blij mee, goede service!!

fijne garage

super geholpen met mijn andere auto goed uitleg.goed gevoel .fijne verkoper bas nagelgast.bedankt

In een woord geweldig!!

Navigatie was niet meer beschikbaar bij onze Hyundai 1.20. Contact opgenomen met Paul van Zummeren en hij heeft met de monteur uit de werkplaats de navigatie weer up to date gemaakt. We hebben in de showroom gewacht onder het genot van een lekker kopje koffie! Mooi toch! Dank je wel Paul en de monteur voor de goede service! We zijn er heel blij mee! Met vriendelijke groet, George en Elly Visser.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect luistert naar de klant

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles was op en top geregeld, super!

Ontzettend prettig geholpen door zowel Bas als Bas als Piet. Niks op aan te merken. Alles duidelijk, netjes uitgelegd. Reed met een gerust hart uit de garage! Helemaal top.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijke mensen

Prima, volgens afspraak

Afspraak voor APK, er kwamen meer kosten bij. Netjes over gebeld en gevraagd voor toestemming. Ook prima uitleg als ik het niet deed wat dan de gevolgen zijn.

klantvriendelijk bedrijf

persooneel kent zijn klanten en zoekt altijd naar een oplossing voor het probleem in overleg met de klant.

Geweldig, prima geholpen met een noodsituatie

Wij moesten door onvoorziene omstandigheden de camper met spoed gekeurd hebben en deze garage heeft gewoon ruimte gemaakt in de volle agenda om ons te kunnen helpen. Chapeau.

goede service

mijn auto werd opgehaald en weer thuis gebracht. ben netjes gebeld toen hij klaar was en van tevoren werd verteld wat de kosten zouden gaan zijn. Was heel prettig

Prima service, duidelijke afspraken en vriendelijke benadering

I.v.m. corona crisis in goed overleg mogelijkheden tot latere afspraak voor onderhoudsbeurt gemaakt. Nu alleen APK laten uitvoeren. Prima uitgevoerd.

Voldeed aan mijn verwachting

Mijn ervaringen met het bedrijf zijn alleen maar positief te noemen. Het onderhoud en APK van mijn camper gaat altijd precies volgens afspraak en over eventuele (nare) verrassingen wordt van tevoren gecommuniceerd. Ook geven ze waardevolle adviezen over eventuele verbeteringen.

Alles netjes verzorgd.

Apk keuring en onderhoudsbeurt keurig verzorgd.

Word prima geholpen.

Prima bedrijf

Rijksweg 44

5374 RB Schaijk

Over Carprof Huiskes van Zummeren B.V.

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes van Zummeren

Over Carprof