Toen ik de auto kwam halen zeker een half uur moeten wachten voordat ik geholpen werd. Dat is naar mijn mening veel te lang. Daardoor had ik ook geen behoefte meer om nieuwe afspraken te maken voor reparatie van dingen die tijdens de keuring naar voren waren gekomen en waarvan geadviseerd werd om dit te laten vervangen.
Beste Annelies, Bedankt voor uw feedback. Zoals telefonisch met u besproken kampten we afgelopen vrijdag met een onderbezetting i.v.m. vakanties. Hierdoor was de wachttijd langer dan u van ons mag verwachten. Wij vertrouwen erop dat u gebruik wilt maken van onze compensatie. Mvg Team Huiskes van Zummeren
klantvriendelijk en betrouwbaar
Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden over wat er tijdens de servicebeurt had plaats gevonden en wat er de volgende servicebeurt zeker gedaan zou moeten worden. Ik ben sinds 1995 tevreden klant bij Van Zummeren en dan nu bij Huiskes van Zummeren.
Ik wordt altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan
Auto naar tevredenheid gerepareerd.
Toppie
Wat zijn wij hier fijn geholpen door Tom! Er wordt oprecht goed mee gedacht door zowel Tom als zijn vader in de wensen die ik had. Niks is te veel en ze nemen echt de tijd voor je! Ook de auto’s zijn allemaal zo netjes, de service die ze geven en de nazorg echt alleen maar complimenten! Mocht het zo zijn dat we over een aantal jaar een andere auto zouden willen komen we hier zeer zeker terug! Nogmaals bedankt Tom!!
Sinds een aantal jaren klant en altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.
Altijd, bij elke afspraak heb ik het gevoel dat ik mee tel. Ik word keurig te woord gestaan.
Goed.
Kleine beurt aan Renault Captur naar tevredenheid geholpen met als extra service de auto binnen uitgezogen en de buitenkant gewassen. Prima!
Auto was weer top in orde, snel klaar en gewassen en van binnen stof gezogen. Leenauyo was gratis, dus prima klantenservice!
Ik ben goed geholpen.
Netjes geholpen gewoon goed En vriend lijk weten wat ze doen
goed advies gekregen betr. de werkzaamheden.
Ik ben zeer tevreden
Prima overleg aangaande noodzakelijke en minder urgente reparaties en goede aanbevelingen qua onderhoudsverrichtingen. Correct overleg en uitleg op gestelde vragen. Ik ben zeer tevreden over de handelwijze van dit bonafide bedrijf !
Mooi en professioneel bedrijf waar we een fijne auto hebben kunnen komen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. We hebben een eerlijke prijs gekregen voor onze auto's en een mooie auto voor terug kunnen kopen.
Het duurde wel even voordat ik terecht kon. Dat was wennen, komend uit een situatie waarin altijd binnen enkele dagen een afspraak geregeld kon worde. Maar uiteindelijk heb ik een goed gevoel over deze garage: ik werd op een prettige manier te woord gestaan, men was helder in wat er moest gebeuren en wat er gebeurd was, en over de kosten. De kosten waren wel hoger dan verwacht, maar het werd wel helder onderbouwd.
Wij waren een autosleutel kwijt. Tom schoot meteen in de meedenkstand en heeft ons fijn geholpen! Hartelijk dank daarvoor.
Ik kwam voor het eerst bij Carprof Huiskes. Werd snel geholpen en het probleem was snel gesignaleerd, onderdelen besteld en twee dagen later was mijn auto al weer gemaakt. goed en betrouwbaar autobedrijf!
Auto gebracht, leenfiets stond klaar. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele onvoorziene zaken en hij stond kleurig en gewassen klaar!
kom al jaren voor onderhoud aan mijn auto zoals gewoonlijk goede service en vriendelijk geholpen
Dag Jan, op naar nog vele jaren met u als trouwe klant! Bedankt!
Het personeel is erg vriendelijk en legt alles netjes uit. De auto wordt netjes en gepoetst teruggeven. Ook de leenauto is goed.
Dag Johanna, fijn om te horen, bedankt!
Dank u wel Herman!
Rijksweg 44
5374 RB Schaijk
Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes van Zummeren