Alles verloopt volgens afspraak en vriendelijk
Dag Hans, hartelijk dank voor deze reactie!
Weer een uitstekende service gekregen ( zoals telkens ! ) op die dag
Kijk, dat is fijn te horen. Bedankt Antoinette.
Ben keurig geholpen. Pluim voor de monteurs
Dag Bart, deze pluim ga ik doorgeven aan de monteurs. Bedankt!
Zoals altijd een prettig contact met goed overleg.
Hoi Simon, dank voor deze reactie!
Goede en vriendelijke receptie
De ladder voor mij was al hoog maar de uitkomst was boven verwachting. Ook de service is geweldig
Wauw, dat is ontzettend fijn om te horen. Ik ga deze pluim doorgeven aan mijn collega's. Bedankt!
Betrouwbaar autobedrijf, klantvriendelijk en een goede service.
Dag Ellen, bedankt voor deze fijne review!
Vriendelijk en veel geduld Super kundig en krijg mijn auto keurig terug Ben er super blij mee
Dag Esther, zeg dat wel! Vanuit Arnhem naar Schaijk, dat zegt zeker voldoende over ons. Hartelijk dank voor deze reactie!
Prima geregeld
Bedankt Peter!
Klantvriendelijkheid aan de balie is altijd voortreffelijk. De werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd.
Dag Hennie, bedankt voor dit compliment!
Telefonisch een afspraak gemaakt en meteen wat aandachtspuntjes doorgenomen. Bij aankomst stond er zoals afgesproken een leen auto klaar ( keurig frisse suzuki swift) ik was al met en goed gevoel terug naar huis gereden. Na een paar keer prettig telefonisch contact gehad te hebben met Paul een aantal dingen besproken om te laten repareren. Op vrijdag kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar stond en ivm werk kon ik hem pas maandag ophalen dat was geen probleem. Bij ophalen stond mijn auto keurig klaar. Ook de factuur was zoals afgesproken. Al met al zeer tevreden klant!
Dag Jeroen. Bedankt voor deze uitgebreide reactie. Ik ga dit zeker delen met Paul. Tot de volgende keer!
Erg jammer dat ik door een griep de auto toch heb gebracht maar niet kon blijven wachten een leenauto voor terugrijden aar Velp was wel erg duur. Heel jammer dit.
Dag Kees, dat is inderdaad niet prettig als je de griep hebt. Toch bedankt voor uw vertrouwen in ons en het schrijven van deze positieve review! Graag tot een volgende keer!
Perfect!
Dag Angelien, fijn te horen, bedankt!
Zie boven
Kijk dat klinkt goed. Tot de volgende keer!
Heel erg klantvriendelijk en het beantwoorden van vragen ging correct.
Dag Jos, top, bedankt voor je review!
Beurt en APK keuring uitgevoerd. Aanschaf nieuwe auto ook prima uitleg en vriendelijk geholpen.
Dag Rieke, bedankt voor uw compliment. Daar doen we het voor! Tot ziens!
Vanwege een extra reparatie duurde het wat langer dan normaal, maar de koffieautomaat was dicht bij…
Koffie helpt altijd Liedy! Bedankt voor de moeite en het schrijven van dit compliment ondanks dat het wachten iets langer duurde.
Super geholpen en goed overleg over de dingen die moesten gebeuren aan mijn camper. Wel wat prijzig.
Het team denkt oplossingsgericht bij al je situaties.
Daar zijn we voor, bedankt voor het compliment!
Klantvriendelijk, professioneel en vakkundige monteurs. Werken transparant. Doen wat ze beloven, beloven wat ze doen.
Veilig en vertrouwen in uw auto, dat is waar wij voor gaan. Bedankt voor uw vertrouwen in dit compliment!
Heb hier mijn gebruikte Ford Fiesta uit 2018 gekocht. Ben super tevreden over het verloop van de verkoop en onderhandelingen. De deal was snel gesloten , en de aanmerkingen en puntjes die ik had op de Fiesta waren allemaal tot grote tevredenheid gedaan.
Dag David, kijk daar worden wij blij van.....een tevreden klant. Bedankt voor dit compliment!
Ik heb een nieuwe auto gekocht en ben super goed geholpen. Er werd heel goed met mij mee gedacht en gekeken.
Dag Elke, bedankt voor deze review, dat is ontzettend fijn te horen. Veel veilige kilometers gewenst!
Bas Nagelgast staat voor de Huiskens mentaliteit hij draagt deze op een prachtige manier uit. Alleen maar complimenten. Persoonlijk en professioneel. Bas Huiskens straalt uit waar hij voor staat waardoor welkom voelde. Het meedenken met onze situatie en een kijken naar een oplossing die voor beide partijen goed is. Dank jullie wel!
Dag Carin, fijn te horen dat beide "Bassen" uw het juiste gevoel gegeven hebben. Daar doen we het voor. Bedankt voor dit compliment!
Tweedehands Peugeot 107 gekocht. Erg blij mee, goede service!!
Dag Jolanda, veel veilige kilometers gewenst en bedankt voor uw review!
super geholpen met mijn andere auto goed uitleg.goed gevoel .fijne verkoper bas nagelgast.bedankt
Dag Gerard, hartelijk bedankt voor dit compliment voor Bas!
Rijksweg 44
5374 RB Schaijk
Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes van Zummeren