Goed behulpzaam realistisch

Uitstekend, zeer klantgericht!

Zeer in de weer voor de klant! Geven goede adviezen en leveren goed werk!

Uitstekend bedrijf

Al jaren vaste klant van van Zummeren, dus dat zegt genoeg

Mijn ervaringen met autobedrijf Van Zummeren zijn in een woord: uitstekend.

Medewerkers van Van Zummeren zijn correct, komen afspraken na en handelen oplossing gericht.

is goed

goede service, klantvriendelijk personeel, goed bereikbaar. goede parkeergelegenheid.

Gewoon goed

Vriendelijk personeel. Snel geholpen.

Vriendelijke mensen, goed behandeld

Vlotte en vriendelijke afhandeling

heel tevreden over de service.

Snel en correcte service

Klantvriendeijk, goede service

Je hoeft maar te vragen en ze staan klaar

kort gewoon goed

goede service tussen door contact gehad dat monteur dingen had ondekt die herstelt moesten worden zeer tevreden

Zeer klantgericht!

Ook vragen buiten het normale boekje worden beantwoord. Flexibel. Auto altijd netjes gewassen! Zeer tevreden.

Gewoon goed

Fijne zaak en goed geïnformeerd over de kosten van te voren en tijdens het onderhoud. Goede uitleg over de gedane zaken.

netjes en snel volgens afspraak gewerkt

alle punten na gelopen en doorgegeven wat er mis was zo dat dat in overleg gerepareerd kon worden.

Elke keer weer verrassend tevreden

Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken. Geeft een vertrouwd gevoel

Het was prima geregeld

In deze barre tijden was het mooi geregeld dat jullie de auto kwamen halen en thuisbrengen,mijn dank daarvoor.

ben erg tevreden

komt afspraken na

Winterbanden wissel

Gewoon zoals het hoort.

Service en advies wordt goed gegeven.

Klantvriendelijk, herkenning klant, komen afspraken na

Betrouwbare garage, korte lijnen, snelle service

goede service en klantvvriendelijk.

Men word vriendelijk ontvangen en komen de afspraken na.

Hele prettige samenwerking

Alles netjes geregeld, en ivm verkoudheid de auto thuis afgeleverd. Klasse!

Gewoon goed en prettig.

Alles gewoon goed, duidelijk, prettig en snel. Met als extraatje: de auto gewassen. Tja, wat wil je nog meer... Dat het zo mag blijven!

Rijksweg 44

5374 RB Schaijk

Over Carprof Huiskes van Zummeren B.V.

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes van Zummeren

Over Carprof