Keurig, correct en en klantvriendelijk

Snel, deskundig,klantvriendelijku

Snel, deskundig, klantvriendelijkheid

uitstekend

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, snel en vriendelijk geholpen, ik ben een tevreden klant.

Snel en vakkundige service

Altijd vriendelijke ontvangst en goede communicatie over de geleverde service.

Prima en uitstekend

Alles conform afspraak Geen verassingen Goede service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima service, duurde wat langer dan normaal maar de koffie smaakte prima

X

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Een bedrijf zoals je die wenst.

Fijne ontvangst, duidelijke informatie, goede planning en - voor zover ik dat nu kan beoordelen - goede kwaliteit werk. De auto is met goede informatie over de werkzaamheden gewassen weer afgeleverd.

Top service.

Volvo dealer Harrie Arends in Almelo is een geweldig goed bedrijf waar service en kwaliteit op nummer 1 staat. Het begint bij de receptie waar u hartelijk wordt ontvangen door de baliemedewerkster. In mijn geval kon ik wachten tot de auto gereed was en werd verwend met (lekkere) koffie en versnaperingen. Goed vakbekwame opgeleide monteurs zijn werkzaam bij Harrie Arends. Gewoonweg een dikke 10 waard.

Prima geholpen zeer tevreden

zeer tevreden

professioneel

goede service, zowel online als in de werkplaats. keurig professioneel personeel en attent. de leenfiets was een genot om te mogen gebruiken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goed geholpen bij de aanschaf en het onderhoud

De bestelling van mijn auto is prima verlopen, aansluitend ook de service in de garage en de aanschaf van accessoires. Er was helaas een klein probleem met de administratieve aflevering van de auto. Dit lag grotendeels buiten de invloedsfeer van Harrie Arendsen.

Service- en oplossingsgericht

Bij HA voel ik me gehoord, denken ze mee en hebben ze service hoog in het vaandel.

Professionele service

Uw monteur heeft de gevraagde dienst, i.c. wissel winterbanden, snel en professioneel geleverd. Daarnaast op een aanvullend verzoek adequaat gereageerd. Kortom, zeer tevreden.

Prima geholpen

Al het personeel staat voor je klaar om je overal mee te helpen. Weten ze zelf geen oplossing, dan wordt een collega ingeschakeld!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Goede en fijne receptie en service.

Zoals al jaren prima.

Aanvullende toekomstige reparaties, zou ik zelf liever per telefoon overleggen dan digitaal aanvinken. Daar ging ook iets niet direct goed. Met vervangen ruitenwissers. Zijn ook niet vervangen en die werken voor mij nog voldoende.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Prima service, zowel communicatie met receptie en monteur, planning als technische uitvoering

Zie boven. Zeer tevreden!

2e keer bandenwissel wederom zelfde probleem

Bij de vorige bandenwissel kreeg ik de zomerbanden met maar 1 band waarop een ventieldop zat. Naar een dichtstbijzijnde garage in Zutphen geweest. Vorige week in Doetinchem de winterbanden naast grote beurt / apk gedaan en wederom ontbreken er ventieldoppen op de banden!! Kan ik weer naar een garage gaan voor nieuwe doppen.

Super service op Zaterdag

nogmaals super bedankt voor het vervangen van mijn banden waardoor ik na de bijna aanrijding weer veilig de weg op kon.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Hele goede en snelle service

Ik kreeg op zaterdageen hele fijne medewerker aan de telefoon die mij goed geholpen heeft. De afspraak kon gelijk die maandag erna ingepland worden en ook daar werd ik netjes, op tijd en vlot geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goede service, de afspraken worden nagekomen, en de auto komt gewassen terug. Top!!

Prima ervaring

Altijd correct geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

uitstekende service van het garagepersoneel en prima ontvangst door Simone aan de balie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Perfect bedrijf ,verdiend een tien.

Goede samenwerking.Zou iedereen zo moeten doen !!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Schroef in mijn autoband en deze is snel verwijderd en band de gerepareerd. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.