Uitstekende service en reparatie onder garantie

Paar kleine problemen met de bij Harrie Arendsen gekochte jong gebruikte auto gehad. Deze problemen zijn allemaal verholpen. Uitstekende service van deze Volvo dealer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Het is elke keer prettig om de auto bij Arendsen voor onderhoud te brengen

Goede service, er wordt goed besproken wat er gedaan moet worden, en vooral ook wat er met welke reden gedaan is. Daarnaast goede koffie :-)

Altijd goed en professioneel

Altijd goed en professioneel

Vriendelijk, correct, kundig

Vriendelijke ontvangst door Mevrouw aan de balie. Snel te woord gestaan door de monteur. Afspraken werden nagekomen. Gebeld toen de auto klaar was. Rekening werd doorgenomen cq toegelicht. Prima, vandaar de 10.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Strakke planning en prima uitvoering.

Ze doen wat ze zeggen. Minpuntje is dat er geen fiets beschikbaar was.

Vriendelijk vakkundig personeel

Kom al vele tientallen jaren bij Arendsen, altijd correct en vakkundig geadviseerd en geholpen.

Correct geholpen

Op de afgesproken tijdstip geholpen na eerst overleg met monteur over eventuele aandachtspunten. Achteraf kreeg ik voldoende uitleg over het gedane onderhoud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Geweldige service en op korte termijn geholpen.

Problemen met mijn gordelopnemer. Zelfde dag nog bekeken. Nieuw onderdeel nodig en besteld. 3 dagen later gemonteerd. Garantie. Geweldig bedankt

Supersnelle service

Had met spoed een nieuwe band nodig. Was binnen no-time geregeld.

Eindelijk opgelost

Mijn auto is met de klacht 'Veel rookontwikkeling' al meerdere keren bij verschillende garages geweest. Ook bij Harrie Arendsen, waar de klacht in eerste instantie niet is opgelost. Wel een flinke rekening. Maar, de tweede keer dat ze naar dit probleem keken is het gelukkig nu toch opgelost.

Vlotte afhandeling

Duidelijke afspraken en heldere uitleg, was snel gebeurt kon er op wachten.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Netjes geholpen. Auto schoon teruggekregen eigenlijk geen opmerkingen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Persoonlijke benadering en contact met de monteur. Wel werd gezegd dat een onderdeel (bougies) eigenlijk al eerder vervangen hadden moeten worden gezien km stand. Dit is bij vorige beurten niet gedaan en aangeboden. Tip : aanbieden uitlijnen banden bij apk keuring of reguliere onderhoudsbeurt bij all weather banden. Overigens kwam de auto spic en span gewassen uit de garage.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Prima geholpen, prettige ontvangst en verzorging..

Prima geholpen, prettige ontvangst en verzorging. Snelle afwikkeling APK.

Alles keurig geregeld.

Zoals altijd alles keurig en netjes geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Als altijd, alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd

Goede service, prima geholpen!

Tevreden, maar duur !

Ik heb reeds een jarenlange ervaring met deze garage. De ontvangst is altijd uitstekend en vriendelijk. De “taxidienst” functioneert prima en adequaat. Over de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden kan ik moeilijk oordelen, omdat ik zelf geen automonteur ben. Dus is vertrouwen belangrijk. Bij de laatste beurt werd bij mijn komst de monteur (ik ken zijn naam niet) even opgehaald om uitleg te geven. Hij deed goed z’n best, maar ik schrok van de prijs, die aan de onderhoudsbeurt zat. Tja, dan is een gesprek ineens niet zo leuk. Hij legde mij netjes uit hoe de prijs tot stand komt. Daarbij o.a. de olieprijs : ca. €250 ! Tjonge jonge. Bij het ophalen van de auto viel mij op dat hij niet was gewassen, wat ik in het verleden van deze garage wel gewend was. Met vriendelijke groet, Ab van der Wagen

Het is uitstekend.

Goede ervaring behoeft geen toelichting

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

correcte en goede afhandeling van de reparatie

ik kon gelukkig snel terecht voor het repareren van het slot aan de rechterdeur, auto ging ook niet meer op slot dus snelheid was geboden. Hieraan is uitstekend voldaan , binnen paar dagen ivm bestelling slotje. Tevreden !!

Goede service vriendelijke behandeling

Goede service en vriendelijk behandeling.

Uitstekende service

Fijn bedrijf met uitstekende service.

Gewoon heel tevreden

Altijd goed en vriendelijk geholpen door het personeel

Betrouwbaar

Goede service Betrouwbaar en vakkundig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Op tijd en volgens afspraak!

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.