Fijn bedrijf.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ben vertrouwd met de kwaliteit, iets persoonlijker mag wel, bv even contact met monteur.

Auto gebracht, sleutel afgegeven, fiets gepakt naar huis, gebeld auto is klaar, fiets gepakt terug, sleutel aangenomen en met de auto terug naar huis. Over de auto hebben we het niet gehad, heb ik ook niet gevraagd Volgens mij was de bedoeling dat er contact zou zijn met monteur en eigenaar auto, nieuwe opzet !!!! Nog niets van gemerkt. Auto rijdt prima hoor

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Omdat ik in Winterswijk woon, wordt mijn auto 's morgens door een monteur die in Winterswijk woont opgehaald en 's avonds weer terug gebracht

opnieuw een positieve beleving

ga zo door!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Deze keer niet zo netjes geregeld

De banden zijn overgezet op de bestaande velgen maar bij thuiskomst zag ik dat de velgen vol zitten met olie/smeer

Perfect!

Zoals je graag wilt worden geholpen in een garage! Daar rijd ik zelfs graag 75km voor!

Redelijk.

De bandenwissel is goed uitgevoerd. Alleen gingen er lampjes branden toen ik wegreed. De kalibratie had niet gewerkt. Verder vind ik dat de persoonlijke touch achteruit gaat, met name van de verkopers die voorbij komen lopen. Dit kan verbeterd worden!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen en goede voorlichting.

Heel goed

Overeenkomstig afspraak alles correct gedaan Banden vervangen + enkele service extra Men weet wat de klant en de auto nodig hebben.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Fantastische garage, al jaren.

Betalen jaren klant bij Harry Arendsen, en ben al die jaren fantastisch geholpen door het personeel. Daarom ben ik.nog steeds klant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Uitstekend bedrijf, altijd goede service!

Ik wordt altijd goed geholpen en geïnformeerd. Ik zou geen verbeterpunten kunnen aandragen.

Perfecte service

Perfecte service!

Onderhoud zoals afgesproken.

Groot onderhoud opgesplitst in 2 gedeelten, uitvoering volgens afspraak.

Prima, zoals altijd

Prima, zoals altijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Alle afgesproken punten goed afgehandeld. De wagen nettjes afgeleverrf.

uitstekend

ben zeer tevreden over de totale aanpak

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Positief. Snelle afhandeling. Fijn dat ik een leenfiets mee kon krijgen.

Zie hier boven.

Behulpzaam, vlotte afwerking, efficiënt

De medewerker was zeer behulpzaam en heeft prima geregeld dat ik mijn auto snel weer terug kreeg. Ik had hem onverwachts nodig om prive omstandigheden. De auto stond zelfs nog eerder klaar dan aangegeven was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Service is goed, afstand is minder

Over de service en behandeling kan ik alleen maar positief zijn. Het enigste wat me erg tegenvalt is de afstand die ik moet afleggen om mijn auto een servicebeurt te geven. Als voormalige klant van Ruurlo is Doetinchem of Hengelo een enorme afstand. Ben zo 1,5 uur kwijt om de auto te brengen en op te halen. De ophaalservice bieden jullie ook al niet meer aan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Correct, bekwaam en volgens afspraak

Zie boven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Keurig en snel geholpen voor een van te voren afgesproken orijs

Keurig en snel geholpen. Nadat een afspraak was gemaakt kon ik wachten op reparatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Vriendelijke ontvangst, gastvrijheid, geïnformeerd worden en prima koffie.

Elk bezoek aan Harrie Arendsen, Volvo garage in Hengelo , is voor mij een prettige ervaring door de hierboven vermelde kenmerken. Daarnaast geven ze steeds weer blijk van een hoge mate van deskundigheid en uitstekende dienstverlening.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ik heb in alle jaren dat ik bij Harrie Arendsen kom nog nooit klachten gehad. Ook de kosten worden van te voren gemeld. Top ga zo door.

Allles super geregeld

Alles naar wens uitgevoerd, goede service en klantvriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

erg lange wachttijd afspraak maken, onderhoud prima

Ik wil eigenlijk 1 ster geven vanwege de verschrikkelijk lange wachttijd tussen website contact en daadwerkelijke afspraak voor APK en onderhoud. Afspraak over onderhoud 4,5 ster omdat ik nu mocht betalen voor het vervangen van een batterij wat normaal gesproken, als je langs gaat, gratis wordt gedaan. Gemiddeld afgerond dus 3 sterren. Als de wachttijd wordt verkleind naar een week of 1.5 week voor het maken van een afspraak, wordt het snel 4 of 5 sterren, want het is wel een prettige garage.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.