liep prima

Snel en vakkundig geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goed geholpen. Kon lekker werken in een eigen kantoor. Snel geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Duurt heel lang voordat je een afspraak kunt maken. Half januari gebeld, eind februari aan de beurt.

Duurt te lang.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Auto thuis opgehaald door monteur zelf, tijdens werkzaamheden netjes op de hoogte gehouden wat nodig en wat evt opties. En aan end vd dag weer netjes schoon thuis voor de deur gezet, top!

Uitstekende service

Goed en snel geholpen, verstand van zaken, waarbij een probleem met de handrem gerepareerd is ipv dat een compleet nieuw onderdeel gekocht moest worden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima garage voor de onderhoudsbeurt

Over de garage heb ik geen opmerkingen, maar van de ontvangen email van mijn “ Personal Service Technician” ( Automonteur) in de “ Workshop” (Werkplaats) krijg ik de kriebels. Kan dit niet in gewoon NL. De kosten voor een jaarbeurt vind ik in relatie tot bestede tijd + materiaal veel te hoog.

Vriendelijk en vakkundig

Super service!

Ik heb mijn auto in de ochtend gebracht en ik kon de auto in de middag al ophalen. Ik kreeg voor overdag een leenauto! Echt heel goed geregeld en vriendelijke personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De werkplaats heeft niet alle problemen opgelost. Werkbon niet goed gelezen.

Top service

Mijn Volvo V50 was toe aan een nieuwe distributieriem en multiriem en nieuwe olie met filter. De afspraak werd snel gemaakt. Vrijdagmorgen brengen en in de middag weer ophalen. Tijdens de reparatie merkte volvo specialist Daniel dat de motorsteun speling vertoonde. Ik werd keurig gebeld of de motorsteun vervangen mocht worden. Extra montagekosten werd niet berekend omdat het al gedemonteerd was voor het vervangen van de distributieriem alleen de motorsteun. De Volvo stond om 15.00 uur gewassen en stofgezogen klaar. Keurige service en deskundig personeel. De Volvo V50 werd op alle punten gecheckt en de software geüpdatet. Dit werd gratis als service gedaan. Geweldig goed gevoel gaf het mij. Top service. Vakmanschap, klantvriendelijkheid.

Weer jaar veilig door rijden met een Super fijne en Veilige Volvo

Onze Volvo kan er weer een jaar verder veilig verder rijden na onderhoud en APK. Fijn is dat ieder jaar een vaste monteur aan onze eigen Volvo werkt, deze kent de auto en kent zijn klant ook. Hij weet wat de Volvo voor ons als klant betekent en weet waar men op rekent. Fijn is het overleg en ook de prijs indicatie van de werkzaamheden vooraf, en mochten er onvoorziene kosten komen dit altijd eerst wordt overlegd door hem. Contact met de monteur is prettig en open, en ik kan op zijn adviezen vertrouwen. Als het onze monteur betreft niets dan lof, en ook voor het veilig ophalen / thuis brengen van de Volvo is prettig, maar het is wel nodig om op tijd alles al ver van tevoren in te plannen. Zou fijn zijn als dit sneller en makkelijker zou kunnen, onze afspraak was al 5 maanden ervoor gepland omdat ik wist hie druk men is. Dat is wel fijn om te weten. Altijd een prijs indicatie per mail vooraf is erg fijn. Dus houden zo, fijn zou ook zijn om al te weten wat er aan kan komen de komende tijd. Alleen de nota betalen via QR code mag nog wat beter worden. Werkt niet met alle banken helaas.

Ik ben zeer tevreden

Altijd correct volgens afspraak uitgevoerde onderhoudsbeurten, overleg over eventuele extra kosten, prima service en klantvriendelijkheid.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Heel klantvriendelijk en vakkundig!

Een dikke 10!!

Fijn personeel, lekkere koffie en een gemoedelijke atmosfeer

Fijn personeel, lekkere koffie en een gemoedelijke atmosfeer

Prima geholpen

Tijdens het uitvoeren van de beurt goed op de hoogte gehouden van de diverse reparaties en vervangingen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Apk en beurt zoals afgesproken.

prima ervaring

mijn bezoek was voor een APK keuring. keurig geholpen en vriendelijke mensen die na de keuring uitleg gaven wat er was gebeurd. Lekker koffie tijden mijn wachttijd geschonken.

Netjes en duidelijk

Netjes en duidelijk

Prima geregeld

Auto gehaald en gebracht door monteur, complimenten.

Uitstekende service!

Uitstekend geholpen, afspraken nagekomen en uitstekende service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Wederom keurig en correct geholpen. Fijn om deze service te mogen ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Makkelijke goed en snel geregeld

Kleine beurt prima opgepakt. Edwin kwam de auto weer halen en brengen. Super!

Perfect geholpen en alles goed uitgelegd door Monteur Pim

Met Pech onderweg gestaan en een telefoontje en mijn Volvo V50 werd netjes opgehaald en gerepareerd.

Iets minder dan gewend

De auto voor grote beurt gebracht. Alles naar behoren vervangen en gecontroleerd. Normaal gesproken wordt je enorm verwend en krijg je de auto gezogen en gewassen terug. Wanneer dit dan een keer niet zo is dan valt het enorm op, zeker als er ook vier nieuwe banden op zijn gegaan en het vet overal op de velgen zit. Maar waar het daadwerkelijk om gaat, de grote beurt, die is prima uitgevoerd!

keurig en correct

goede informatie

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.