Echt een fantastische garage, geen gezeur of onduidelijke afspraken, top!

Echt een fantastische garage, geen gezeur of onduidelijke afspraken, top! De medewerkers begrijpen heel goed waar je behoefte aan hebt en geen rare kosten.

Ik ben uitstekend geholpen

Zeer goed!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Uitstekende service

Vooraf kreeg ik een opgave van de kosten welke bij de afrekening exact bleek te kloppen. Een gratis elektrische fiets bleek beschikbaar. Meer dan uitstekende service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goede vlotte reparatie

Persoonlijk Deskundig Netjes

Geweldige service

Bandenwissel en nieuwe winterbanden volgens afspraak weer op tijd, zoals eigenlijk altijd, compliment voor de snelle en goede service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prima, zoals altijd en is afgesproken.

Prettige mensen met een jarenlange ervaring.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Top auto weer als nieuw!

Prima service!

Weer geweldig geregeld

Alles weer netjes voor elkaar. Goed advies en werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Perfecte service

Service zoals deze hoort te zijn. Je wordt netjes geholpen en te woord gestaan.

uitstekend

goede en snelle service

Uitstekende service. Vriendelijk personeel

Ik ben al jaren naar alle tevredenheid klant bij Volvo Harrie Arendsen in Hengelo. Ik word altijd uitstekend geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Fijn dat er direct tijd gemaakt wordt!

Profiel van de banden, drukke werkplaats en toch in vakantietijd geholpen worden. Bedankt!

Uitstekend geholpen door Cas Ebbers

Vanuit Gorinchem zijn we naar Zevenaar gegaan om daar een s60 te kopen we zijn daar bij vriendelijk en heel professioneel geholpen door verkoper Cas Ebbers. Chapeau!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Perfect ontvangst, prima gastenruimte en communicatie met monteur

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Persoonlijk contact en prima service

Uitstekende service!

Snelle, duidelijke communicatie en uitstekende service!

Altijd goed

Uitstekende service

Top!!

Snel, adekwaat, vriendelijk en prijs / kwaliteit is in orde.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

vriendelijke ontvangst en puike service

contact met de monteur die de reparatie of onderhoud verricht heeft is bijzonder prettig, omdat je dan ook rechtstreeks vragen kunt stellen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prettig ontvangst. Uitstekende bediening. Zowel in verkoop als reparatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Henk heeft de auto opgehaald. onze auto stond al lekker warm klaar. fijn dat deze geweldige monteur dit wil doen.

Als vanouds

Gewoon top

Super leuk bedrijf. En de mensen die daar werk ook. Bedankt

Alles geregeld volgens afspraak

Alles volgens afspraak geregeld. Als er iets anders moet gebeuren dan de afspraak was wordt je hier van telefonisch op hoogte gebracht en wordt toestemming gevraagd of dit doorgang kan vinden.Dus zeer vriendelijke en deskundige mensen allemaal. En je krijgt de auto zelfs gewassen terug. TOP

Fijne betrouwbare garage!!!

Als er ook maar iets aan onze auto markeert dan is het altijd plezierig om contact op te kunnen nemen met de garage van Harrie Arendsen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, ze proberen altijd tijd voor de auto te vinden en vragen ook altijd hoe het ons past! Het is fijn om in een garage waar mensen er voor mensen ( en auto's) zijn de auto in onderhoud te hebben!!! We zijn altijd zeer tevreden!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.