Altijd vriendelijk en welkom

Bij de HA vestiging in Hengelo voel ik me altijd welkom en ik word altijd correct geholpen. Goede uitleg en afspraken over de werkzaamheden.

Uitstekende service !

Competente technici, die duidelijk en servicegericht communiceren! Zie hiervoor.

Had iets slimmer gekund

Ik kreeg recentelijk een mail dat ik binnen afzienbare tijd mijn lease contract kan/mag verlengen. Als je dan weet dat ik een uur moet wachten op de APK/bandenwissel had ik meteen een afspraak gemaakt. Twee voordelen, ik zit niet een uur niets te doen en jullie hebben een uitgesproken kans mij een uur lang te overtuigen dat ik weer voor Volvo moet gaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Probleem verholpen, goede uitleg en terugkoppeling

Kon voor mankement auto dezelfde dag komen. Probleem verholpen. Goede uitleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Gewoon een klantvriendelijk bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Communicatie met verkoop niet optimaal

Xxxx

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Goede service en aardige mensen

Service is goed verlopen; kreeg ook passend advies wat ik enorm waardeer. Er wordt meegedacht met de klant en dat vind ik belangrijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Top service waarbij de wagen ook vanaf huis wordt opgehaald

Mijn personenwagen aangeboden voor APK en onderhoud. Prima haal- en brengservice en ook goed overleg over de verwachte kosten. Vanwege drukte kunnen de reparaties niet allen direct gemaakt worden en gaat de wagen in januari daar nogmaals naartoe. Met deze haal- en brengservice is dat overigens geen probleem.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

alles was perfect geregeld.

Niets aan toe ge voegen.

Super ! Goede service

We zijn goed geholpen, de service onze auto word opgehaald en terug gebracht is ook van grote waarde met 3 kleine kinderen thuis. De kosten zijn duidelijk van te voren, en de auto is keurig afgeleverd.

Erg goed verzorgt allemaal

Alles stond netjes klaar, ben gebeld wat er aan de auto mankeerde

Vriendelijk en professioneel

Altijd zeer vriendelijk en professioneel personeel. Uitstekende service! Woon inmiddels in het westen maar blijf vaste klant bij deze garage in Hengelo.

Uiterst klantvriendelijk.

Je wordt altijd uiterst gastvrij ontvangen door al het personeel wordt netjes gegroet of wordt er gevraagd of ze iets voor je kunnen betekenen.

top geregeld

Netjes, op tijd, to the point, snel afgehandeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Erwin heeft mij meer dan uitstekend te woord gestaan. Denkt mee en is praktisch.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Correct, alles verliep zoals afgesproken. Hopelijk valt de rekening niet tegen.

Personeel is vriendelijk/correct Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd (voor zover ik kan beoordelen). Alles volgens afspraak.

Zoals het hoort!

Vriendelijke mensen, fijne plekken om tijdens het wachten even te werken. Uitstekende service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prima opvang en organisatie rond jaarlijkse beurt en APK keuring

Vanwege mijn afstand tot uw garage kon ik wachten tot de auto klaar was in de tevoren vastgestelde tijd die aangegeven was.

Fijn bedrijf

Fijne garage

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Warme ontvangst en en keurig alles conform afspraak.

Warme ontvangst en en keurig alles conform afspraak (zelfs nog een beetje extra omdat een onderdeel eerder binnen was dan verwacht en dit ook direct vervangen is).

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Top bedrijf met vriendelijke mensen en goede service!

Zoals gebruikelijk is de auto weer perfect afgeleverd na een grote beurt. (incl. wasbeurt) Verder ben ik erg enthousiast over het personeel en de professionaliteit van de service en uitgevoerde handelingen aan de auto.

Snel, vriendelijk en vakkundig

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Goed bedrijf

Zeer ervaren monteurs. En goede services

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Alle afspraken prima nagekomen.

Goed vooraf geïnformeerd over de te verwachten kosten. Binnen de afgesproken tijd klaar.

Goede servicegerichte organisatie

Prettig bedrijf met vakspecialisten. Tip, de wachtruimte kan wat gezelliger worden ingericht. Nu is het een beetje koud en open

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.