De zomerbanden zijn gewisseld naar winterbanden, zodat er weer veilig gereden kan worden.

Correcte afhandeling van de werkzaamheden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Altijd prima geregeld

Uitstekende service en persoonlijke aandacht

Nog weinig ervaring

Alles conform afspraak

Komen altijd de afspraken na, overleggen over geconstateerde zaken tijdens onderhoud en dringen niks op. Al jaren vaste klant en dat zal niet snel veranderen.

Goede service.

Gelijkwaardig aan een Volvo

Gelijkwaardig aan een Volvo

vriendelijk

Iedereen is vriendelijk Behulpzaam bieden je koffie aan . En vragen altijd of je nog vragen hebt. Met dat filmpje vond in super. Gr Martin.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

een tevreden klant gevoel

X

X

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Goede service en prima uitvoering

Duidelijke afspraken over wat er moet worden gedaan en de kosten. Goede communicatie.

uitstekend

voor een onderhoudsbeurt en APK-keuring ga je natuurlijk naar Harrie Arendsen, betrouwbaar, netjes, en kwalitatief prima personeel met goede afspraken

Hoge klanttevredenheid bij Harry Arends Zevenaar

Ik kom er nu al een aantal jaar. Je bent hier echt een klant. Van afspraak maken, reminder, ontvangst, communicatie tot aflevering na het onderhoud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Fantastisch

Als ik het bezoek in een aantal woorden mag samenvatten: prettig, professioneel, betrokken en gezellig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Geweldige service! Mijn Volvo kreeg een onderhoudsbeurt terwijl ik in de comfortabele lounge kon blijven werken en genieten van heerlijke koffie.

Dit keer minder goed

Twee keer gezegd dat er ook een banden wissel moest plaatsvinden. Vergeten uit te voeren. Kost onnodig veel tijd. Op de rekening stond de banden wissel wel. De volgende dag werd ik wel gebeld dat het vergeten was. Op de dag van grote beurt werd al na een uur gebeld dat er verder geen bijzonderheden waren. Dat vond ik al opvallend snel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Wederom weer een dikke prima

Goede service. Duidelijke afspraken. Punctuele afhandeling. In een woord Klasse.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

prettig en heerlijke cappucino tijdens het wachten.

Toen ik kwam was het noemen van mijn naam voldoende om bij de balie te weten met welke auto en waarvoor ik kwam, De sleutel werd ingenomen en binnen de afgesproken tijd was mijn auto klaar... Heerlijke cappucino!

Goede analyse en reparatie

Technisch de juiste conclusie getrokken en perfect gerepareerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prima garage, tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

Zoals hierboven benoemd. Echter als de klantervaring als 'uitstekend' moet worden beoordeeld zie ik als verbeterpunt in elk geval de wachttijd bij de balie. Ik zie dat er 3 man/vrouw in het kantoor verderop zit maar er is niemand die opkijkt of mij een soort van wenkt met de boodschap 'ik heb u gezien, ik kom zo bij u' wat voor mij voldoende zou zijn. Als klant voel ik me dan genegeerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Normaal prima, deze keer wat rommelig.

deze keer wat het wat rommelig allemaal.... begon al met de auto niet kwijt kunnen: alle parkeerplaatsen vol. Nadat de beurt was afgerond wist de een niet goed wat de ander had besproken met mij; en de verrichtte gefactureerde werkzaamheden werden niet punt voor punt besproken, noch heb ik de factuur gezien. Deze zou worden gemaild, maar dat is niet gebeurt; wel heb ik hem zojuist thuis gestuurd gekregen. Overigens was de aangeboden koffie/thee prima!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ik ervaar meer klantgerichtheid vanuit de werkplaats dan in het verleden

Ik heb de indruk dat ik meer dan in het verleden meer mee tel als particuliere klant. Ik ervaar een betere servicegerichtheid om mijn probleem op te lossen. Daarnaast werkt het in het klantcontact soepler. De verbetering die ik ervaar richt zich met name op de werkplaats. De receptie vind en vond ik altijd zeer klantvriendelijk. Ten aanzien van de verkoop hebben wij in het verleden wat vervelende ervaringen gehad. We kwamen daarom bij Arendsen Almelo terecht. Wij zijn weer terug gekomen omdat Gijs in Hengelo is gaan werken. Wij ervaren het contact als zeer prettig, oplossingsgericht en competent. Wij voelen ons door hem gezien als particuliere klant. In het verleden hebben wij dit niet ervaren. De zakelijke bulk klanten waren belangrijk zo was de ervaring.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De auto perfect onderhouden en een fijn persoonlijk contact.

Fijn persoonlijk contact met de monteurs en weer goed geholpen. Duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden ontvangen. Tot een volgende keer.

vakkundig en snel

vakkundig en snel

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.