• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Na vervangen van het stuurhuis stuurt de auto veel te zwaar door verkeerde olie.

Vandaag heb ik mijn stuurhuis laten vervangen van mijn Volvo S90 uit 1997, omdat de oude lek was. Na 26 jaar is dat geen schande. Het vervangen lijkt op zich goed gegaan, de auto rijdt ook netjes rechtuit, dus ook het uitlijnen lijkt ok. Het probleem, de auto stuurt veel zwaarder dan voorheen en blij langzaam manoeuvreren hapert de bekrachtiging ook. Dit was voorheen zeker niet het geval. Wat blijkt, in het reservoir zit hele andere olie dan voorheen. Op de rekening staat er een nummer bij: 30741424. Na even zoeken blijkt dat Volvo stuurbekrachtiging olie te zijn. Echter, in mijn oude Volvo hoort volgens de handleiding ATF. Dat is een heel ander soort olie. Van een Volvo dealer mag toch wel verwacht worden dat ze weten, of in ieder geval nakijken, wat voor olie er in hoort en dat het opvalt dat de auto veel zwaarder stuurt. Erg slordig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Vanaf aanschaf tot aan nu toe, blijf ik mij verbazen over de service!

Geen lang verhaal, gewoon een top bedrijf. Ondanks wat tegenslag wat ik met de aangeschafte auto had, ze bleven in oplossingen denken en service bieden. Mijn vertrouwen in de auto werd minder, maar het vertrouwen in het bedrijf werd alleen maar groter. Ik rij nu met trots in een V60, die perfect rijdt, dankzij de inspanningen van het team Harrie Arendsen. Bedankt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Uitstekende communicatie met de technicus die aan de auto werkt

Op de afgesproken tijd begonnen met het onderhoud. Extra werk dat ontdekt werd, werd overlegd, kostenschatting gemaakt en aansluitend uitgevoerd. De nota werd punt voor punt doorgenomen en verklaard.

Geweldige en vriendelijke service

Mijn auto was toe aan grote beurt, maar gezien het aantal kilometers was vervanging van aantal onderdelen nog niet noodzakelijk. Dat is zeer klantvriendelijk om dat te laten weten. Ook ben ik goed geholpen met aanpassen van aantal administratieve zaken. En...de koffie is lekker.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Klantvriendelijk, persoonlijk en netjes behandeld.

V60 T8 Inscription met circa 50K op de teller voor een beurt gebracht. Vriendelijke ontvangst en persoonlijk contact met de monteur die de werkzaamheden uit gaat voeren om toe te kunnen lichten wat er eventueel aan de hand is. Gratis leenfiets (elektrisch) meegekregen. Garantie-issue achterklepmotor netjes opgelost. Auto gewassen + gezogen weer opgehaald. Factuur alleszins redelijk.

Goede afhandeling van garantie

Je wordt netjes ontvangen en de monteur heeft tijd voor je om te kijken waar de problemen zitten en hoe deze op te lossen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Hele goede service mogen ontvangen bij het uitvoeren van de afleverings beurt van onze Volvo. Auto keurig thuis opgehaald op de avond van de dag voorafgaand en aan het einde van de volgende dag weer terug afgeleverd. De uitgevoerde werkzaamheden keurig door een medewerker terug gekoppeld met ons.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Mijn bezoek was in alle aspecten tot mijn volledig tevredenheid.

Aandacht aan mijn ervaarde problemen met de auto. Auto was volledig schone voor dat ik weg reed. Vriendelijke welkom, lekkere koffee.

Goed geholpen

Bb

Wederom prima

Geen verassing, goede service aan de auto maar ook tijdens het wachten

Super klantgericht

Qua tijdsplanning zat ik een beetje in de knel maar daar is superfood op ingespeeld zodat zaken snel en op tijd geregeld waren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Prima service en begeleiding (van werkzaamheden)

Prettige servicegerichte dealer van goede kwaliteit met een no-nonsens mentaliteit. Tip: laat de showroom van de occasions (qua grootte en uitstalling) meer aansluiten op de uitstraling van het totaal.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Van ontvangst tot en met het ophalen van de auto was het, zoals gewoonlijk, weer perfect. Geweldige service en uitstekende terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden

super

Er was gezegd dat de grote beurt ongeveer twee uur zou duren en met n goed uur was de auto al klaar gewassen en wel Dit is super had het jullie al mee willen geven omdat dat bij onze vorige garage ook zo fijn was als je de auto op kwam halen stond deze gewassen klaar

Als afgesproken en bespoedigd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goede service, goede ontvangst, Snel geholpen

Uitstekende ervaring

Goede communicatie en snelle inplanning van overige werkzaamheden. Alles nadertijd in orde met de auto!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Alles volgens afspraak verlopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

correct inschatting van de kosten , en ik kon er op wachten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en afstemming over de werkzaamheden en had een eigen kantoortje beschikbaar om te “thuiswerken”.

Alles correct afgehandeld

Van ontvangst tot en met afhalen, incl. de beurt, netjes geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Wederom klasse!

Op tijd geholpen, duidelijke uitleg, vriendelijke ontvangst in een comfortabele showroom!

Meedenken!

Aankomen met een slapende dreumes in de wagen, een medewerker die dat meteen snapt, meeloopt, de leenauto ernaast zet en de dreumes heeft er niks van gemerkt. Topservice!

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.