Perfect geholpen!

Bij een reparatie onder garantie werd ik perfect te woord gestaan en snel geholpen om het probleem op te lossen. Ook is de leenfiets ideaal voor personen die b.v. in Wierden wonen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

De beloofde service is waargemaakt.

Vragen mbt tot mijn extra velgen werden naar tevredenheid beantwoord. Een fiets met trapondersteuning was beschikbaar…. Top!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Vriendelijk, adequaat en klantgericht.

uitstekend

uitstekend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Had het zelf niet beter kunnen doen

Goede afspraken, fijne ontvangst, div soorten koffie en fruit , fijne monteurs en naar een grote beurt en apk en een filmpje van de onderkant een schone auto terug. Nog niet eerder bij mijn vorige garage meegemaakt. Nogmaals dank .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Vriendelijke hulp en uitleg monteur.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zelden heb ik zoveel service, klantgerichtheid en professionaliteit meegemaakt!

Ik woon in Breda maar was op bezoek in het Oosten van het land. 's Avonds knipperden de lampjes in mijn auto; meteen stoppen. Motor oververhit. Ik heb nooit wat met mijn Volvo en ik hoopte dat een beetje koelvloeistof zou helpen maar een voorbijganger die meekeek viste zo een distributieriem te voorschijn. Geknapt. Zo was er nog veel meer. Ik besloot de blijven overnachten en belde de volgende dag de dichtstbijzijnde Volvo-dealer, Harrie Arendson. Waarom ik hier zo blij van werd: Mevrouw, we sturen een monteur die komt kijken wat er aan de hand is. Zo gezegd zo gedaan, de monteurs kwamen, maakten een 'diagnose' en zorgden ervoor dat mijn auto bij de garage kwam. Een check, een prijsopgaaf en - helemaal geweldig - er was een monteur beschikbaar dus die kon meteen aan de slag. Na een paar uur was alles gefikst en reed ik terug naar Breda. De motor liep als een zonnetje. En ik kon alleen maar denken; zo hoort het. Helpen met een probleem, meteen een lekkere koffie aanbieden, vooraf vertellen wat de verwachtingen zijn en tussendoor even feedback. Een dikke tien voor Harrie Arendsen!

Volgens afspraak en ruim op tijd klaar

Volgens afspraak en ruim op tijd klaar

Goed maar kan beter.

Service zit hem niet alleen in de kwaliteit van de auto of de garage, maar wordt ook beïnvloed door de marketing strategie van een bedrijf. Dat betekent dat ik het storend vind dat ik mails krijg over bandenwissel (zomer/winter v.v.) terwijl ik all season banden heb. Verder wordt ik belaagd met mails over de nieuwe modellen terwijl ik net (nou ja net) een nieuwe auto heb besteld (waarvan de levering overigens weer is uitgesteld). Het zou beter zijn deze mails te organiseren als abonnementen, die de klant zelf kan beïnvloeden.

Alles conform afspraak

De beurt en apk gingen volgens afspraak. (als gewoonlijk) Prima leenfiets. Vriendelijk en hulpvaardige mensen bij Arendsen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zeer tevreden prima service goede monteur

Altijd goed geholpen door Volvo

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

uitstekende ontvangt en meedenkende service.

Zoals altijd keurig ontvangen. Leenfiets stond al klaar. Voorafgaand aan reparaties wordt nog gevraagd naar nieuwe bijzonderheden. Alles ging vlot.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Adequaat geholpen inclusief een kopje koffie

Zie boven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ondanks dat ik vanuit mijn woonplaats via een vervelende 2baans weg, een uurtje onderweg ben, is het mij de moeite weer waard geweest. Het familiebedrijf Harrie Arendsen had, heeft, en houd mijn voorkeur. Monteur Berry Bekker had geen enkele moeite om aan te voelen dat ik de beste zorg en aandacht voor mijn V70 op prijs stel. Groet, Jaap IJff

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Leuk en vriendelijk geholpen, altijd klantgericht!

Zeer positief

Goede uitleg van de service beurt.

schandalig duur

auto zal zeker wel goed onderhouden worden bij jullie, maar daar moet je ook wel heel erg veel voor betalen.

Gewoon prima

Gewoon prima, zoals het hoort

Goede surfers

Goed geholpen door de monteur

uitstekende service

perfect geholpen

prima verlopen volgens afspraak

prima verlopen volgens afspraak alleen jammer dat ik een rekening meekreeg voor een nieuwe auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Goed gevoel bij de beurt.

Het heeft vrij lang geduurd, voordat ik mij Volvo een beurt hab kunnen laten geven, maar de afwikkeling was prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Hele goede service en duidelijke communicatie

Fantastisch. Mijn auto wordt altijd gehaald en gebracht door een plaats genoot. Er wordt gebeld over het onderhoud wat er wel en niet gedaan hoeft te worden. En de auto komt altijd schoon en met lekkere snoepjes terug.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Moeilijk een tijdige afspraak te maken voor tijdige APK keuring

Na ontvangst van RDW bericht voor APK keuring was het moeilijk een afspraak te maken voor een APK keuring voor de vereiste datum... De mailing van de Volvo garage kwam nog een dag later...Problemen met bemensing worden duidelijk kenbaar gemaakt. In keuzemenu voor de telefoon is receptionist geen optie. Alleen keuze mogelijkheid uit Wekplaats, Magazijn of Verkoop....

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prettige garage en kundige medewerkers

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.