hele snelle service bij een klein probleem

bij het oplossen van m'n probleem was hij er vlug en 10 minuten later was t probleem verholpen mijn dank hiervoor gr

Top club!

Altijd prettig en persoonlijk. Fijne organisatie, fijne en persoonlijke mensen en goede service. Natuurlijk zoals je van een Volvo organisatie mag verwachten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Onderhoud noodzakelijk kwaad. Desondanks bezoek aan garage positief ervaren. Correcte, plezierige benadering.

Uitstekend!

Gedurende het werkproces ben ik continu op de hoogte gehouden van de status.

Super gasten

Lekkere koffie, blijf altijd wachten tot de auto klaar is, vaak binnen 2-3 uur

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Zeer tevreden over vlotte afhandeling

Zeer tevreden over de service van Harrie Arendsen in Almelo. Een kinderziekte van mijn auto die ik een maand eerder heb aangeschaft werd vlot verholpen. Tevens zeer te spreken over de mogelijkheden voor vervangend vervoer!

uitstekend

Had mijn auto voor een APK aangemeld, echter per abuis is een grote beurt gegeven. E.e.a. is naar volle tevredenheid opgelost. De monteur was zeer vriendelijk en klantgericht. Ik kan Harrie Arendsen dan ook bij iedereen aanbevelen.

Alles was perfect

Zoals gewoonlijk mijn ervaring bij deze garage. Snel, helder, prima ontvangst, gratis heen - en teruggebracht naar Enschede!

Voldoende

De wachttijd voordat er een onderhoudsafspraak kon worden ingepland vond ik te lang. Vervolgens moest er nog een vervolgafspraak komen om de stoelverwarming te repareren. De haal- en brengservice door Guido was handig. En de auto was keurig schoon bij terugkomst. Heel fijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Fijn geholpen en prettig contact

Ben voor de APK keuring en op ander moment vervanging van koplampen beide keren prima geholpen. Kon blijven wachten. Prima communicatie, snel weer op pad.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Beurt en Apk klaar terwijl je wacht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Zoals je van een Volvo garage verwacht

Goed ontvangst, goed communicatie en terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden. Duidelijke uitleg over de factuur en vlotte afhandeling.

Prima.

Op tijd en correct uitgevoerd.

zoals gewoonlijk zeer goed

zeer goed en binnen de afgesproken tijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goede service en makkelijk afspreken !!

Xxx

Uitstekende service

----

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Verliep alles probleemloos.

Zoals altijd verliep alles probleemloos

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Uitstekende service, auto werd in overleg opgehaald, tijdens onderhoud contact over wat nodig was,, en na afloop auto weer netjes en schoon thuisgebracht inclusief uitleg wat gedaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prettige, persoonlijke en deskundige service.

Goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Voor mij een vertrouwd adres

Zijn altijd heel duidelijk als ik iets vraag

Prima dealer

Denkt met klant mee, en duidelijke uitleg.

deskundig, klantvriendelijk punctueel

deskundig, klantvriendelijk punctueel

alles oke

afspraken meer dan nagekomen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

goede service ondanks gemis garage Ruurlo

Prettig met de mogelijk, dat de wagen door monteur Henk meegenomen kan worden vanuit Ruurlo. Daarnaast een correcte feed-back van Henk, die zelf de wagen onder handen heeft gehad.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.